bu kadar huzursuz ve mutsuzsanız o evden çıkın bence.azıcık aşım kaygısız başım de 2 oda evde olsa bul çık bu stresden uzak ol canım
kaynananın düzelme ihtimali olsa kalıp mücadele etmeye değer belki ama senin anlattığına göre bu kadın hiç normal değil :26:siz orda oturduğunuz sürecede size rahat vermez
yazık etmeyin kendinize
cnm o babasını,annesini,kocasını saymamış beni nasıl saysın herkese karşı böyle komşuyla konuşmamak için kulağım az işitiyor diye yalan söyleyip kaçıyor ben daha ne yapayım
çok klişe gelecek biliyorum ama en iyisi muhatap olmamak. zaten çalışan bir kadınmışsınız , nasılsa gündüzleri görmüyorsunuz.
kayınvalideniz komşularla konuşmamak için kulağı duymuyor numarası yapıyorsa siz ona aynı muhameleyi yapın. saygıda kusur etmeyin yine ama söylediği kötü sözleri de duymayın. inanın bir süre sonra onun moralide bozulmaya başlayacak. bir şeyler değişecektir.
inan insanlara istediğini yaptırmak bu gibi şeylerden geçiyor.
önce sizinle başa çıkamayacağını anlasın gerisi gelir.
Evim evim diye tutturup, sırf evi için sizin huzurunuzu bozuyorsa, insan kirada oturur daha iyi.
Alsın evini güle güle kullansın kayınvalideniz.
saygımı?
ben ona şu saatten sonra bir bardak su vermem neler çektiğimi bir ben bir allah bilir onu görünce kan beynime sıçrıyor bu durumda öyle davranırsam sanırım ben deliririm
intileşme he de geç hatta hiç bir şey deme , tıka kulaklarını
evet annecim haklısın senin evin de kale alınmadığını anlasın ...
demek istediği o senin sinirleri bozmasın sen onunkini boz
cnm bu aile için bişeylerden zaten çok taviz verdim artık veremiyorum yorumun için tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?