kaynananın edepsizliğine bak
bence evden çıkıpta ekmeğine yağ sürme , daha beter çirkefleşebilir .
eşim annesine tepki gösterince kadın kendini yere atıp beni öldüyorlar diye bağırıp herkesi başımıza topluyor..
Kadının uyanıklığına bakın yaaa tabii ister sizin evden çıkmanızı yapılmış bir sürü masraf ev olmuştur şimdi cincik gibi aklı sıra düşünüyordur kiraya versem ne güzel para gelir diye.
Allahım yaaa kadın oğlun oturuyor o evde yaaa oğlunnnn bu ne para, mal hırsıdır öyle.
Valla güzelim senin yerinde olsam o yaptığım masrafları çıkarana kadar oturur o kadının da ekmeğine yağ sürmezdim.
Ne yaparsa yapsın görmemezlikten gelir, duymamazlıktan gelirdim. Hazır eşinde şu aralar annesine karşı tepkiliyken eşimin aklını çeler uzun süre görüşmezdim. Ayrıca size protesto çekeceğim filan demelerine de takılmayın o kadar anne evladını evden çıkaramaz kiraya vereceğim diye yani ben bunu böyle biliyorum.
aslında bende masrafları çıkarana kadar oturmak istiyorum fakat annem bir alt sokakta oturuyor sürekli kadına dedikodular taşıyorlar kızının evinde olay var git bak kadın yine delirdi vs.
zaten mahallede ona deli karı diyorlarmıştı en son öğrenen ben olmuşumannem hastalandı benim dertlerim yüzümden
canım huzur ıstıyorsan bı an önce kıralık eve cık kıra öde ama kafan rahat olsun en guzelı bu kaynanana bahane hazır evımı işgal edıyorlar dıye sızde basıp gıdın bı kac ay hatta sole bır yıl falan uzak dur kaynanandan tmm anlıyorum belkı o eve cok emek verdınız nelkı borcunuz falanda vardır malum evlenırken kımse yardım etmemıs ama gulum bunları dusunecegıne ay sonu geldıgınde kıranı nasıl odıyecegını dusun ınankı senın kafan rahat olur esınede yazık gunah annesınden boylesı muamele gordukce adamın içine okka misalı oturur valla erkek bıle olsa agrına gıder ay mılletın anası oglunu gelınını oturtacak yer begenemez en guzelı olsun dıye sendekı anaya bak ayy rabbım boylesını dusman basına vermesın allah yardımcın olsun sen kavga esnasındada hıc mudahalede etme sonra kabak sana patlar bosver ana ogul ne derlerse desınler bırbırlerıne sen hıc karısma ve bence sımdıden otur kıralık evlere bak bellıkı bu kadın sıze rahat vermıyecek
gerçekten ibretlikmiş canım kayınvaliden, bi doktora götürseniz, anormal yani yerlere atmalar falan.
evden çıkmayıncada sürekli başımda be cnm huzurum yok yokben huzurlu bir ailede büyüdüm annemle babam karşımızda tartışmazlardı bile bunlar birbirine sürekli olarak hakaret küfür ediyorlar anlamış değilim çok ağır geliyor alışkın olmayan birine komşulardan utanıyorum.
cnm zaten var kadında kocasıda diyor akşam doktora götürcem gitmiyor diyor utanıyorum onlardan ya bizi herkez konuşuyor
benım kaynanana çok mimli mahallede..
sokağı ayaga kaldırıyor vallahi bi sesi var seçim ototbüsünden gelen sesi bile bastırır.
cama cıkar yazın çocuklara sağa sola laf atar..
onada deli karı dıyolarmış.
bızde eve masraf yaptık.onun evine.
keşke baştan ayrı çıksaydım da tek derdım kira ödemk olsaydı
eşinin tepki gösterdiğinde yerlere yatıp ''beni öldürüyorlar '' diyenbu sefer oğlumu benden kaçırdın diye olay çıkarır.Size alışması , gelini olarak kabul etmesi için akılcı çözümler bulun.
Kendinizi saydırın ...
canım gelmiyorsa valla giydirin bi deli gömleği, sakinleştirici iğne falan vursunlar. size de zarar kendine zarar böylesi. cinnet mi geçiriyor ne yapıyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?