Huzursuz bağırsak sendromu tedavisi goren var mı ya da gecmeyen ishale bağlı bir tedavi gören

acelya55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
31
4
31
Geçmeyen ya da duzensız ıshal ıcın hastaneye gidip tedavı goren var mı acaba duzelebılen ya da neler yaptınız acil yazabilir mısınız

Merhaba! Bana da huzursuz bağırsak teşhisi konuldu.
Profosör bunun tedavisi yok, Stresten uzak duracaksın dedi. hatta bitkisel antidepresan başlattı. Ve ömür boyu kullanacağım mide ve bağırsağı düzenleyecek bi ilaç verdi.
Ne pislik bi hastalık bu başına gelmeyen bilemez. 😔

Profosör bunun tedavisi yok, Stresten uzak duracaksın dedi. hatta bitkisel antidepresan başlattı. Ve ömür boyu kullanacağım mide ve bağırsağı düzenleyecek bi ilaç verdi.
Nasıl tanı konuldu bı aydır neredeyse gecmeyen ishal ıstah kaybı ve kusmalarım var doktordan çölyak İcin kan tahlili sonucu bekliyorum ama net tanı İcin sanırım kolonıskopı gerekecek siz yaptırdınız mı

Nasıl tanı konuldu bı aydır neredeyse gecmeyen ishal ıstah kaybı ve kusmalarım var doktordan çölyak İcin kan tahlili sonucu bekliyorum ama net tanı İcin sanırım kolonıskopı gerekecek siz yaptırdınız mı
Bana ilaçlı tomografi sonucuna bakıp gerek görürsem, kolonoskopi uygularım dedi. Ayrıca çölyakta bakıldı. İki sonucumda temiz çıktı ve kolonoskopi yapmayı gerek görmedi.
Doktorumda İzmir’in alanında iyi doktorlarından biri olduğu için teşhisine güvendim. Zaten ona gitmeden bende İbs var kesin diyordum.
6, 7 aylık hamile gibi ortalarda geziyordum. 2 gün beni perişan edip ansızın kendiliğinden çekip gidiyordu bu meret.

Bana ilaçlı tomografi sonucuna bakıp gerek görürsem, kolonoskopi uygularım dedi. Ayrıca çölyakta bakıldı. İki sonucumda temiz çıktı ve kolonoskopi yapmayı gerek görmedi.
Doktorumda İzmir’in alanında iyi doktorlarından biri olduğu için teşhisine güvendim. Zaten ona gitmeden bende İbs var kesin diyordum.
6, 7 aylık hamile gibi ortalarda geziyordum. 2 gün beni perişan edip ansızın kendiliğinden çekip gidiyordu bu meret.
Ben çölyak tedtımın sonuncu beklıyorum tomografi istemedi keske tomografi isteseydi kolonoskopi olmak istemiyorum

Ben arka arkaya hamile kaldım. Haliyle onları büyütürken ister istemez çok yıprandım. Felaket yaramaz çocuklarım var. Çok gergin oluyorum her gün.
Bana stresten uzak duracaksın ilk temel bu dedi. Bunun içinde bana bitkisel antidepresan yazdı. Bunu 6 ay kullan sadece dedi. Bir de ömür boyu sürecek olan bi ilaç yazdı. Genede yağlı, baharatlı, bakliyat çeşidini tüketmemeye çalış gazlı içeceklerden de uzak dur dedi.
Bu hastalık için yapabilecek hiç bir tedavi yok dedi 😔

Sizde bu hastalıktan dolayı demir eksikliği görüldü mü
6, 7 aylık hamile gibi ortalarda geziyordum. 2 gün beni perişan edip ansızın kendiliğinden çekip gidiyordu bu meret

Çölyak cıktı bende demir eksikliği vardı bende damardan demir yukkemesk yapıldı o sekılde değerler yukseldı

merhaba birşey sormak istiyorum. karnınız sürekli kıpırdıyor mu? benim karnım böyle pıt pıt atıyor huzursuz bağırsak sendromu olabilr dedi aile hekimi. fırsat bulup doktora da gidemedim

merhaba birşey sormak istiyorum. karnınız sürekli kıpırdıyor mu? benim karnım böyle pıt pıt atıyor huzursuz bağırsak sendromu olabilr dedi aile hekimi. fırsat bulup doktora da gidemedim
Kusura bakmayın msjınızı yeni gördüm. Öncelikle mutlu yıllar ❤️
Evet devamlı bağırsaklarımdan ses çıkıyor. Sanki karnımın altında filler tepişiyor. Bilhassa uzanınca daha çok artıyor.

Bende de ayni durum var. Glutensiz besleniyorum ama ne yesem hem de ne yesem karnim gurul gurul. Gunde 3 kez falan cikiyorum wcye ama dıskim hep yumusak formda. Yani bakliyat yesem ayni sebze yesem ayni. Vitaminlerim yerlerde. Heo bi haldizlik agri sizi durumlari. Ben candida diyeti yapicam bi diyetisyen esliginde. O cok iyi geliyormus. Diyetten baska tedavisi yok bagirsaklardaki hassasiyetin

Ben arka arkaya hamile kaldım. Haliyle onları büyütürken ister istemez çok yıprandım. Felaket yaramaz çocuklarım var. Çok gergin oluyorum her gün.
Bana stresten uzak duracaksın ilk temel bu dedi. Bunun içinde bana bitkisel antidepresan yazdı. Bunu 6 ay kullan sadece dedi. Bir de ömür boyu sürecek olan bi ilaç yazdı. Genede yağlı, baharatlı, bakliyat çeşidini tüketmemeye çalış gazlı içeceklerden de uzak dur dedi.
Bu hastalık için yapabilecek hiç bir tedavi yok dedi 😔
Merhaba, iyileşebildniz mi acaba

Benim karnim oyle pit pit atiyordu sankinicinde bebek var gibi baya uzun yilkar oyle gotti stres kaynakli oluyor.sag tarafimda kaburganin altina sanki birsey batiyormus gibi oluyor ve karnim gurul gurul.dahiliyeden bir ilac verdiler o pit pit atmayi durdurdu gaz da ilaclatla gecip tekrar ediyor

Sol tarafimda kaburga alt8mda hep bir sislik baski hissediyorum banada bu teshis k9nuldu.gaz old7gu soyleniyor sizdede varmi bu durum

Huzirsuz bagarsak send.ama belirtiyle koydu dr.tom cekilmedi yada kolonoskopi.sadece usg.gaz ilaci icince rahat ediyorum biraz
Ben ilaçlı tomografiye girdim bütün iç organlarıma bakıldı. Kan değerlerime, çölyak testine baktı. Her şey temiz çıkınca bu teşhis kondu.

X