Huzursuz Bağırsak Sendromu Tam Olarak Nedir?

Lizza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
1
0
1
24
Merhaba arkadaşlar. Ben 24 yaşındayım ve 5 ay önce bağırsaklarım bozulmaya başladı. İlk başta kabız oldum ve karnım şişti, sonra kabızlığım garip bir hale döndü. Her gün kaka yapıyorum ama hepsi bir anda çıkmıyor ve yapısı daha yumuşak. Hem kabız gibi olan hem de yumuşak olan kaka nasıl olur anlamıyorum. Yine de, kaka yapsam bile karın şişliğim geçmiyor ve gazlarım zor çıkıyor. Doktor bana huzursuz bağırsak sendromum olduğunu söyledi. Bu arada, bu olay ben Türkiye'den taşındıktan sonra oldu. Doktor, bu ülkeye alışamazsam iyileşemeyeceğimi söyledi. Ben Türkiye'deyken asla böyle sorunlarım yoktu. Şimdi çok kötü hissediyorum. Başka bir ülkeye eğitim için geldim. Şimdi iyileşmek için tekrar ülkeme mi dönmeliyim? Gerçekten kafam karıştı... Bu hastalığın tedavisi de yokmuş ve ömür boyu devam edermiş. Bunu sürekli düşünürken nasıl stresten uzak olabilirim ki?

Bana da bu söylendi genel cerrahi gitmiştim muayene etti 3.evre hemoroid olmuşum.Gebelikten sonra tedavi gorecegim(

Bende de aynı sorun var. 1 senedir belkide fazla ahnı hastalık var. Bende türkiyeden eğitm için geldm başka bi ülkeye türkiyede böyle bi sorunum yoktu. Kalın bağırsağımda iltihap da çıktı. Sizin var mı ? Çok zor bi hastalık çok. Artık son 3 haftadır iyice arttı. Karnjmın ağrısından yürüyememeye başladım. Artık son çare rahatlamak için lavman yaptım ve inanılmaz derecede rahatladım. Burda bi komşum önerdi. Bu yöntemle kanseri bile iyileştiriyorlar dedi hatta. Yaptığım ilk seferde karnımın ağrısı tamamen geçti.3 4 gün sonra tekrar aynı şekilde çok şiddetli ağrımaya başladı. Mecbur tekrr yaptım yine geçti ağrı. Ve bugun tahlil verdim. Bağırsaktaki iltihap düşmüş Elhamdulillah. Belki de sebebi lavmandır. Başka bişey yapmadım. Hımm bi de kabak çekirdeği yağı içmeye başladım bağırsak parazitlerini öldürüyormuş. Denemenizi tavsiye ederim. Zaten doğal bi zararı olmaz umarım sizde faydasını görürsünğz. Lavman ise şu şekilde benim yaptığım. 1 litre suya 2 çorba kaşığı türk kahvesi koydum. Su ılıyınca lavman aleti var ya poşeti kablosu falan var. Poşetine ılımış olan kahveli suyu tabi süzdükten sonra koydum. Ve bildiğiniz üzere kavman uygulamasını yaptım kendime. İlk etapta zor oldu. 2. Uygulama daha rahat oldu. Hemen tuvaşete koşmayın. En az 10 15 dk kendinizi tutmaya çalışın ki bağırsaklar iyice yıkansın. Sonra tuvalete gidin. Yılların atıkları çıkıyormuş gerçekten ben bjna inandım. Çıkanlar değişik şeylerdi. Ancka sabah aç karnına ve tuvaleteçıktıktan sonra voş bağırsaklara yapmanız gerekiyor. Benim araştırdığım lavman şekli buydu. Ama kendi kanaatimce kahveyle sürekli yapmak çok yararlı olmayabilir. Ben 2. Uygulamamı bitki suyu ve bir kaç damla limon ile uygualdım. Yine 1 litre su ile. Haftaya 3. Uygulamayıyapmayı düşünüyorum. Bazı araştırmalarkma göre de sürekli yapılması zararlıymış. Ama bir süre ben yapacağım bağırsaklarımın iyice temizlenmesi için deneyin araştırın umarım memnjn kalırsınız

Bu arada söylediğim lavman tedavisi basuru olanlar için tehlikeli . Basur varsa yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…