Huzurlu yuvam!!!

bişey daha sorcam çerçeven de çok hoşş :)yatak odasındaki rafların arasındaki tan benim düşündüğüm gibi onu mereden buldun

IKEA dan aldık canım...;Evet gerçekten güzel duruyor istersen oraya kendi fotolarınızıda koyabilirsiniz...Şimdilik orkide fotoları var ama bebek düşünüyoruz bebeğim olduktan sonra oraya eşim ben ve bebeğimizin fotolarını koymayı düşünüyorum...Bu arada onun monte edilmesi bizi uğraştırdı (beceremedik eşimle)mobilyacımız geldi taktı onuda...Ikea nın ürünlerinin tasarımları biraz farklı...

cnm cok guzel evın var MUTLULUKLAR dılıyorum mutlu huzurlu oturun evınızde allahın ıznıyle

gercekten cok güzel bır ev sade ve ferah..özellıkle köseminizi cok begendım nerden aldıgınız ne marka ögrenebilir miyim..:26::26:

çok tatlı eviniz var şirin mi şirin içimi açtı doğrusu . beyazın saflığı içimi okşadı:)) kirlenince nasıl temizliceksin onu çok merak ettimmm:18:

çok tatlı eviniz var şirin mi şirin içimi açtı doğrusu . beyazın saflığı içimi okşadı:)) kirlenince nasıl temizliceksin onu çok merak ettimmm:18:

Ayyy canım benim tam zamanında okudum yorumunu...Temizlik yaptım ve bir hafta sürdü dahada bitmiş sayılmaz yavaş yavaş yapıyorum zor oluyor ama değiyorrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…