- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 29
-
- Konu Sahibi Kahvedelisiii
ben söylememiştim bu işi hep annem hallederdi, söyleme desem bile bilirdim ki babama hep söylenirdiBabam biraz sevgilim olsun istemiyor yaşım 20. Ve sevgilim var ama babam bilmediği için huzurlu değilim babama söylemeye cesaretimde yok çünkü babamla aynı iş yerinde çalışıyordu orda tanışmıştık o iş yerinden ayrıldıktan sonra çıkmaya başlamıştık. Siz nasıl söylemiştiniz babanıza ?
Benim ki öyle söyleme diyorum söylüyor sevgilim olduğunu öğrenince de ayrıl diyorlar. Benim mezun olmama da 3 sene var sevgilimin çevresinde herkes biliyor ama ben söyleyemiyorum hep hi yakalanma korkusu var ne yapcam bilmiyorum.ben söylememiştim bu işi hep annem hallederdi, söyleme desem bile bilirdim ki babama hep söylenirdi
Ee nasıl yakalanmıyorsun hiç bi yere fotoğrafımızı koyamıyorum birisi görecek diye diken üstündeyim hepBenimki de bilmiyor yani ben oylr olduğunu düşünüyorum :) annene söyle o halletsin ya ben zamani gelince (evlenmeye karar verdigimizde yani) söylemeyi düşünüyorum
Benim ki sevgilin olursa söyle dediydi söyledim olay çıktı şimdi de arkasından iş çeviriyormuşum gibi geliyorZaten genelde babalar bilmez
Ee nasıl yakalanmıyorsun hiç bi yere fotoğrafımızı koyamıyorum birisi görecek diye diken üstündeyim hep
Tabi olay cikar, kiyamaz babalar kizlarina elin oglu gelsin uzsun diye mi o kadar el üstünde büyüttüm seni kızım demişti bi kere babamBenim ki sevgilin olursa söyle dediydi söyledim olay çıktı şimdi de arkasından iş çeviriyormuşum gibi geliyor
olay çıkarmak için söyle demiştir zatenBenim ki sevgilin olursa söyle dediydi söyledim olay çıktı şimdi de arkasından iş çeviriyormuşum gibi geliyor
En iyisi belli etmemek o zaman :)olay çıkarmak için söyle demiştir zaten
aynen :)En iyisi belli etmemek o zaman :)