huzurlu bi hafta sonu finali kv gelirse..

bende öyle düşünüyorum. çünkü daha önce de salonda duran sandıgımın içinde ne oldugunu söylemişti bana laf arasında yani ne ara bilmiyorm ama orayıda karıştırmıs ben görmeden

Yarabbbii..
Valla iyi dayanıyorsun sen. Ben sinir krizi geçirmiştim çoktan.

Eşine helal olsun canım 9 yıllık evliyim etmedikleri kalmadı benim öküz bir kere bile sesini çıkarmadı neyse.
Eşine üst üste şikayet etme canım nasıl olsa annesine tepkisini vermiş birdaha yaparsa söyle yada eşinin duyacağı şekilde anne niye karıştırıyorsun birsey yok demistim filan dersin.

yok mla yumurtaları sayarken ne sayıyon sadece ben yiyorum oğlunu aç bırakıyorum yiyemez benim yumurtalarımı dese daha tatlış olur
ben yumurta cok sevmem ki
ama saymasındaki amac sanırım suydu;
babam yumurta işi yaptıgı için bittiğinde gidip ondn alıyoruz. en son 2 koli almıştm bi koli kv ye bi koli bize. yumurtalar pis oldugu için ve ben hamile oldugum için yıkayamadm eşim kv ye yıkattırdı(normalde annem yıkar) kv eksik vermiş bize yarım koli yollamştı sonra biz babamdan bi koli daha aldk cok gördü galiba ondan saydı

bakmamalı bence de. bn onların evinde işim olsa bile eşime söylerm dolaptn sunu verir misin diye kendim acmam kolay kolay. sonucta pazara cıkmıyoruz biliyolar dolap boş ama yinede bakma gereği neden onu anlamıyorum ben
Yani cevabı merak ettim ne dedi size bakıncaNe ilginç kv'ler varya

bi dha tekrarlarsa o zaman söylicem galiba üst üste gelirse daha cok kızablir araları bozulursa üzülrüm

ip bir kadın ya , çayı küçük caydanlıga demlemenız doğru değil ama bunu da dile getirmemeli gorse bile

holün lambasının sürekli yanması da doğru değil :) ama bunu da dile getirmemesi gerek

hiç bi fikrim yok kp olsa bakar eksikleri alır gelir ama kv nin öyle bi anlayışı yoktur bide dolap bomboşken iyi iyi yine yicek bişeyleriniz var dedi

Asıl amac yumurtalar demekki.. Daha neler duyacagız buralarda.. :) Allah size sabır versin yahu..

Benim kv de buzdolabını acar iyice icini gözden gecirir. Benimki temizmi pismi diye bakar, ama hiç umrumda değil istediği kadar bakaın. Hatta mutfaktan cıkarım daha rahat karıştırsın diye
bnm temizliğini kontrol edemez etmemeli yani :) cünkü bn calışıyorm ve hamileym eve zor atıyorm kendimi 2 aydır nerde kaldı dolap silcem

Yarabbbii..
Valla iyi dayanıyorsun sen. Ben sinir krizi geçirmiştim çoktan.
evimde gizli saklı bişey yok şükür ama onların bi emegi katkısı da yok bnm annem bize geldiğinde anne dolaptn snu ver dediğimde acıyorm bak diye tekrar soruyo. hele yatak odamı bi ceyiz sermede görmştür sonrasında hiç girmedi

üst üste söyleynce doldurmus gibi olurum dimi bende öyle düşündm bi daha yaparsa o zman kendim konsurum olmadı eşime söylerm artk. her geldiğinde yapıyo zatn

Mevzu gizli bişey var aman görmesin değil ki. Ben milletin evinde sehpanın üzerindeki bibloya bakacaksam bile müsade isterim böyle tavırlarda kalakalıyorum.

Yani cevabı merak ettim ne dedi size bakıncaNe ilginç kv'ler varya
cevabını beklemeden cıktm mutfaktan o baya sonra gldi fettan bi gelin olsaydm eşimi gönderirdm mutfaga ona verirdi cevabını :)

Mevzu gizli bişey var aman görmesin değil ki. Ben milletin evinde sehpanın üzerindeki bibloya bakacaksam bile müsade isterim böyle tavırlarda kalakalıyorum.
annemde cok sinirlenir ilk ceyiz serilirkn kv cekmeceden sarj aleti aldı diye 1 ay söylenmişti annem niye karıştırıyo diye :) bide bunalrıduysa :))

Görgüsüzlük yüzsüzlük hapı falan mı var acaba bizim bilmediğimiz?
Nerede yetişiyor bu insanlar? Doğunca topluca tecrit edilip büyüyünce bir anda topluma mı salınıyorlar anlamıyorum?

Buzdolabına baksan ne? Hadi karıştıracaksın izin almak ne?

Biraz dalga geçip küçültseniz ortamlarda yine yapar mı acaba?

Valla direk söyleme dün çay muhabbetini sölemişsin bağırmış kadın sıkıntılı ama acıdım bir an için
Bir daha karıştırdığında içeri gir eşine de ki annen dolaptan bir şey arıyor herhalde sor da bişey lazımsa çıkartıyım de
Anlayan anlar

Belki iyi niyetle bakıyordur dolaba. Öyle bakmıyorsa çok iğrenç bir durum.

Kocana birsey soyleme.
Sen o an kv ye soracaktin;
Niye bakacaksin anne dolaba hayirdir?
Birsey mi ariyorsun ben vereyim..
Diyecektin.

Bu saatten sonra esine birsey deme.
Bosver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…