• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzurlu bi hafta sonu finali kv gelirse..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.494
548
kızlar günaydın,

ben normal de cok kindar değilimdir ama artık kendimden şüphe etmeye başladım size de dün olanları anlataym fikir alayım dedim.

kv ler arabayı istemişti bizden bende alışkanlık haline gelmesin bi seferlk tmm demiştm eşime.

cumartesiden arabayı bıraktı kv lere pazar gezdiler tozdular akşam oldu arabayı bırakıcaz cay varsa içeriz demişler hemen cay suyu koydm
bnm minik bi caydanlıgım var günlük onu kullanıyorum yine ona demledim zaten cay içen 3 kişi var kv ve ben içmiyoruz yeter diye düşündüm

kv ler geldi, gelir gelmez mutfaga geldi kac kişi içicek bu kadar mı cay demlenir dedi gitti içeri oturdu..

bende içeri gittim sonra geri geldim eşim mutfaktaydı büyük caydanlıgı dolaptan indirir misin dedm o yeter gerek yok dedi annen söylendi indir de demliyeym dedim ne dedi dedi anlattm biraz sinirlendi

sonra ben içeri geçtim kv mutfaga gitti, bz genelde holün lambasını hep acık tutarız evde biri varsa.
kv de geçerkn bu lamba niye acık müsriflik yapmayın fln derken eşim kv ye bagırdı sanane anne herşeye karışma burası bizim evimiz dedi ben tabi vicdan yaptım adamı önden kızdırdm simdide patladı diye:KK47:

sonra mutfaktaydım geldi, buzdolabına bakabilir miyim dedi. bende gerek yok anne içi boş zatn buzluktn yiyoruz biz hala dedm. olsn bakaym dedi lap diye actı sebzelikteki poşetlere kadar karıştırdı ben sinirlenip cıktm mutfaktn eminim kileride karıştırmıştr sonrasında.

şimdi bunu eşime anlatsam diyorum uyarsa annesini çünkü bu ilk değil daha öncede karıstırdı .
ama zaten akşam şikayet eder gibi oldum bunuda söylersem cok mu olur ?

eşim ters tepki vermez ama annemi istemiyo moduna girer mi ? cok kararsız kaldım

ben halledeyim desem kv beni takmıyo malum oğlunun evi orası:işsiz:

Canım benimki direk dalar sormaz bile ben çocuğun altını değiştirirken falan bit bakarım ses yok gitmiş mutfağı karıştırıyor. Benim mutfakta isim varsa da gider yatak odasını karıştırır. Benim onun evinde gidip bir yere bakmisligim yoktur

kızlar günaydın,

ben normal de cok kindar değilimdir ama artık kendimden şüphe etmeye başladım size de dün olanları anlataym fikir alayım dedim.

kv ler arabayı istemişti bizden bende alışkanlık haline gelmesin bi seferlk tmm demiştm eşime.

cumartesiden arabayı bıraktı kv lere pazar gezdiler tozdular akşam oldu arabayı bırakıcaz cay varsa içeriz demişler hemen cay suyu koydm
bnm minik bi caydanlıgım var günlük onu kullanıyorum yine ona demledim zaten cay içen 3 kişi var kv ve ben içmiyoruz yeter diye düşündüm

kv ler geldi, gelir gelmez mutfaga geldi kac kişi içicek bu kadar mı cay demlenir dedi gitti içeri oturdu..

bende içeri gittim sonra geri geldim eşim mutfaktaydı büyük caydanlıgı dolaptan indirir misin dedm o yeter gerek yok dedi annen söylendi indir de demliyeym dedim ne dedi dedi anlattm biraz sinirlendi

sonra ben içeri geçtim kv mutfaga gitti, bz genelde holün lambasını hep acık tutarız evde biri varsa.
kv de geçerkn bu lamba niye acık müsriflik yapmayın fln derken eşim kv ye bagırdı sanane anne herşeye karışma burası bizim evimiz dedi ben tabi vicdan yaptım adamı önden kızdırdm simdide patladı diye:KK47:

sonra mutfaktaydım geldi, buzdolabına bakabilir miyim dedi. bende gerek yok anne içi boş zatn buzluktn yiyoruz biz hala dedm. olsn bakaym dedi lap diye actı sebzelikteki poşetlere kadar karıştırdı ben sinirlenip cıktm mutfaktn eminim kileride karıştırmıştr sonrasında.

şimdi bunu eşime anlatsam diyorum uyarsa annesini çünkü bu ilk değil daha öncede karıstırdı .

eşim ters tepki vermez ama annemi istemiyo moduna girer mi ? cok kararsız kaldım

eşine anlatma sen hallet
ben alıskın değilim bu tarz seylerden hoslanmıyorum de

ne acayip bir kadın ya , çayı küçük caydanlıga demlemenız doğru değil ama bunu da dile getirmemeli gorse bile

holün lambasının sürekli yanması da doğru değil :) ama bunu da dile getirmemesi gerek

dolabını acıp kurcalamaı hiç hoş değil

kızlar günaydın,

Eşinizin çıkışı kötü olmuş.''Sanane ANNE bizim evimiz''demesi ağır.
Ay kendimi hissettim bir an.
HAYIR BIRAKIN BAKSIN ,,''BAKMIŞTA ''sonrası önemli ne dedi size ?

Bozulan bişey var mı diye kontrol etmek istedi anlaşılan , buzdolabına bakarak.
Neyse buzdolabını karıştırdığını söylemeyin artık eşinize. Zaten tepkisini göstermiş.

Siz söylemeye çalışın , hissettiklerinizi bence...

Canım benimki direk dalar sormaz bile ben çocuğun altını değiştirirken falan bit bakarım ses yok gitmiş mutfağı karıştırıyor. Benim mutfakta isim varsa da gider yatak odasını karıştırır. Benim onun evinde gidip bir yere bakmisligim yoktur
bnmkide aynı o yüzdn peşinde geziyorm o gelince iş fln yapmıyorum :olamaz: ama sıkıldm evimin kurcalanmasından

eşine anlatma sen hallet
ben alıskın değilim bu tarz seylerden hoslanmıyorum de

ne acayip bir kadın ya , çayı küçük caydanlıga demlemenız doğru değil ama bunu da dile getirmemeli gorse bile

holün lambasının sürekli yanması da doğru değil :) ama bunu da dile getirmemesi gerek

dolabını acıp kurcalamaı hiç hoş değil
yeter diye düşündm cünkü cok durmayız demişler ki kaldı bile cay bitmedi:KK51:
lambada genelde biz eşimleykn bütün lambalar kapalı olur misafir gelince acıyoruz mutfaga gitmek için vs odadan cıktıgımız için bahanelerim bunlardı:KK48:
dolap konusununda önüne gecemiyorum:olamaz:

Eşinizin çıkışı kötü olmuş.''Sanane ANNE bizim evimiz''demesi ağır.
Ay kendimi hissettim bir an.
HAYIR BIRAKIN BAKSIN ,,''BAKMIŞTA ''sonrası önemli ne dedi size ?
bakmamalı bence de. bn onların evinde işim olsa bile eşime söylerm dolaptn sunu verir misin diye kendim acmam kolay kolay. sonucta pazara cıkmıyoruz biliyolar dolap boş ama yinede bakma gereği neden onu anlamıyorum ben

Kocanız çok saygısız ama ya. Her şeyin bi adabı var. Sanane anne diye çocuk mu azarlıyor yani ne bu.

Dolabada bakmasının sakıncası yok yani bence. Ne maksatla bakacak ki? Acıkmıştır, eksik ne var diye düşünmüştür. Öyle çok art niyetli bi şey gibi gelmedi.

Işıktı dolaptı falan böyle eften püften şeyler için “ya her şeyede karışıyor” diye çıkışmayın bence. İlişki dinamiğinize karışırsa, hayatınızı yönetmeye çalışırsa amenna.

Buz dolabı ne amacla karıstırılır ki ??

Eksiğiniz var mı alayım falan dıye mı acaba ??

Mantık nedır burada ?

Bana anlatabilir misiniz.. Konudan cok buna kafam takıldı.
hiç bi fikrim yok :KK51: kp olsa bakar eksikleri alır gelir ama kv nin öyle bi anlayışı yoktur bide dolap bomboşken iyi iyi yine yicek bişeyleriniz var dedi :KK51:

Acaba bi eksiğiniz varsa alışveriş mi yapacak ki sizin için?

Diğer türlüsü iğrenç karıştırmak nedir ya..
sanmıyorum daha öncede karıştırdı ama hiç elinde bişeyle geldigini görmedim ki istememde zaten calışan 2 yetişkiniz sonucta kendmizde alırız cocuk değiliz ki

Esiniz bagirarak mi halleder her isini?
Bugun anasina bagiran yarin da size bagirir deyip cekileyim. Sorunlari insan gibi halletmek daha hos olurdu.

Bozulan bişey var mı diye kontrol etmek istedi anlaşılan , buzdolabına bakarak.
Neyse buzdolabını karıştırdığını söylemeyin artık eşinize. Zaten tepkisini göstermiş.

Siz söylemeye çalışın , hissettiklerinizi bence...
belkide öyledir. bozulan bişey olsa agzına laf vermiş olcaktm ama bi ara yumurtaları fln saydıgını fark ettim ondan sonra sinirlenip cıktm zaten:olamaz:

Back