huzur dolu yuvamızın kıymetli parçaları

ooo sen de mı banyo köpüğü aldın :)) ben de alcam ya 2013 gelinlerinin hepsi almış :))

canım ben çeyiz olsun özellikle diye almadım :1: kargoyu bedavaya getirmek için aldım onu :1: ama bozulur falan diye bi yazı okursam kullanırım yoksa kullanmam ayrıca ben 2013 gelini olmıcağım :25: daha var bize acelemiz yok askerde yarim gelsin bi önce eşyaları alsın ödesin biraz sonra düğün :26:

Allah kavuştursun tatlım her şey gönlünüze göre olsun inşallah :)

çok teşekkür ederim tatlımm senin nasıl giidyor hazırlıklar ne zaman düğün :)) sen de asker yolu gözleyen arkadaşlardansın sanırım Allah kavuştursun canım

çok teşekkür ederim tatlımm senin nasıl giidyor hazırlıklar ne zaman düğün :)) sen de asker yolu gözleyen arkadaşlardansın sanırım Allah kavuştursun canım
Bizim dügün tarihimiz askerim geldikten sonra konuşulcak tatlımm 2014 gelini olucam büyük ihtimal :1: Hazırlıklar tam gaz tabii :16:Amin tatlım çok teşekkür ederiiiiiiiiiim :72:

ben bır sure bakamamıştım siteye senin pek de birşey kalmamış zaten almışsın herşeyi maşallah :)) inşallah eylüle yetiştiriverirsiniz düğünü :32::32:

ben bır sure bakamamıştım siteye senin pek de birşey kalmamış zaten almışsın herşeyi maşallah :)) inşallah eylüle yetiştiriverirsiniz düğünü :32::32:
İnşallah :17:Sizin dügüne azcık kalmış :26:Evet çoğu bitdi çeyizimin :32:

ne güzel ya evet az kaldı hayırlısıyla ama ben hala kararsızlığımı sürdürüyorum eşya konusunda :15: blenderı takım mı alayaım ayrı ayrı mı onu düşünüyrm kaç gündür mesela buradan da fikir sorayım herkese siz ne öneriyorsunuz?? bir de ütü masasında kalite fark eder mi harhangı bısey alsak olur mu??

çeyizin güle güle kullan canım da ben o dantel ve kanaviçeleri ne yaptınız onu anlamadım.ne onlar?cahilliğime verin.kanaviçeyi çok da severim ama benim hiç yok :(

Benimde kayınvalidem verdi kanaviçe.kendi çeyizinden30-35 yıllıkk.nevresimleri haliyle eskimiş.kanaviçeler rengi bile solmamış.kestik onları.bende ilk fırsatta kendime pike takımı yaptırıcam.yapılanları görüyorum cidden çok şık duruyorlar...

Ceyizlerin cok guzelmis:-)
Devamini bekliyoruz.
Dugununuze de az kalmis:-)

teşekkür ederim tatlım :)evet ben de bu siteye yazınca zamanın bu kadar az kaldığını fark ettim ya rahat rahat beklıyorduk aslında geri sayım olunca panik oldum :52:

çeyizin güle güle kullan canım da ben o dantel ve kanaviçeleri ne yaptınız onu anlamadım.ne onlar?cahilliğime verin.kanaviçeyi çok da severim ama benim hiç yok :(

eski dantel ve kaneviçeleri seçtiğiniz bir renk kumaşın üzerine ekliyorlar yastıkların üzerine, yorgan kılıfının baş tarafına ya da çarşaf kenarlarına gibi böylece hem klasik hem modern oluyor ben de bilmiyordum annem araştırmış bulmuş istemeyerek gitmiştim çeyizciye ama sonuç güzel oldu gerçekten :34:

Benimde kayınvalidem verdi kanaviçe.kendi çeyizinden30-35 yıllıkk.nevresimleri haliyle eskimiş.kanaviçeler rengi bile solmamış.kestik onları.bende ilk fırsatta kendime pike takımı yaptırıcam.yapılanları görüyorum cidden çok şık duruyorlar...

benim kaneviçeler de annemin çeyizinden:)) dantelleri de anneannem örmüş salon seti gibi sehpalara örtmek için küçük parçaları vardı.. ben o şekilde kullanamazdım... böyle değerlendirdik.. nevresime de çok yakıştı çok içime sindi...
eğer pikeden artan küçük parçaların olursa sen de bir nevresim yaptırabilirsin canım güle güle kullan şimdiden :))

canım topiğin hayırlı olsun öncelikle, aldıklarının hepsi çok hoş, güle güle, huzurla kullanın yuvanızda inşallah :16:

Back
X