ooo sen de mı banyo köpüğü aldın :)) ben de alcam ya 2013 gelinlerinin hepsi almış :))
canım ben çeyiz olsun özellikle diye almadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo sen de mı banyo köpüğü aldın :)) ben de alcam ya 2013 gelinlerinin hepsi almış :))
çok tatlı şeyler almışsın, güle güle eskit tüm aldıklarını![]()
Bizim dügün tarihimiz askerim geldikten sonra konuşulcak tatlımm 2014 gelini olucam büyük ihtimalçok teşekkür ederim tatlımm senin nasıl giidyor hazırlıklar ne zaman düğün :)) sen de asker yolu gözleyen arkadaşlardansın sanırım Allah kavuştursun canım
İnşallahben bır sure bakamamıştım siteye senin pek de birşey kalmamış zaten almışsın herşeyi maşallah :)) inşallah eylüle yetiştiriverirsiniz düğünü![]()
çeyizin güle güle kullan canım da ben o dantel ve kanaviçeleri ne yaptınız onu anlamadım.ne onlar?cahilliğime verin.kanaviçeyi çok da severim ama benim hiç yok![]()
Ceyizlerin cok guzelmis![]()
Devamini bekliyoruz.
Dugununuze de az kalmis![]()
çeyizin güle güle kullan canım da ben o dantel ve kanaviçeleri ne yaptınız onu anlamadım.ne onlar?cahilliğime verin.kanaviçeyi çok da severim ama benim hiç yok![]()
Benimde kayınvalidem verdi kanaviçe.kendi çeyizinden30-35 yıllıkk.nevresimleri haliyle eskimiş.kanaviçeler rengi bile solmamış.kestik onları.bende ilk fırsatta kendime pike takımı yaptırıcam.yapılanları görüyorum cidden çok şık duruyorlar...
her şeyin çok güzel canım mutlu günlerde kullan inş![]()