huzur bulduğum evim güzel evim=))

girişini çok beğendim.hem dolaplar hem yeşillikler çok farklı bir ortam oluşturmuş.mutfağın da güzel.sadece kırmızı örtüler karışık göstermiş.zaten iki renk dolaplar ve ankastrenin rengi de olunca 3 renk olmuş.örtüler ve havlu sırıtmış.ama halıların perden çok güzel.yatak odanı da beğendim.halın güzel ama yatağın önündeki zayıf kalmış ona göre.resimde çok da net kendini gösterememiş duvarların uyumu ve renkleri galiba canım.
salonun da halıyla duvarı uyumlu yapmışsın ama koltuklarla bir bağlantı göremedim.han yastık vs.de olur ya.
her zaman geniş ve ışık alan kısma koltuklar konmali bence.masayı kapı tarafına al.ayrıca zigonlar çok kalabalık göstermiş orayı ve tam göz önünde olmuş.perdelerin çok güzel,banyon süper.ama dediğim gibi girişin çok iç açıcı olmuş.güle güle otur tatlım.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Mutfak çok güzelmiş.Ufak tefek değişikliklerle daha güzel olabilir.
Mesela büyük halı yakışmış ama balkon önündeki küçük halı olmamış.Onu kaldırabilirsin.
Masaya desenli yerine,açık mavi düz renk bir örtü serebilirsin.(Büyük halıdaki maviyle ve duvardaki nazar boncuklarıyla uyumlu olur.)

Buzdolabının ve fırının üzerindeki örtüleri kaldırsan,magnet ve resimleri azaltsan,daha sade ve şık olur.

Antrendeki yeşillikler değişik bir hava vermiş.
Fakat raflardaki ufak objeler ve çerçeveler fazla olmuş.
Antrede çerçeve gereksiz diye düşünüyorum.Objeler ise az ve öz olursa daha şık durur.
Misal,eski radyo tek başına ve "örtüsüz" daha güzel duracaktır.

Çoğu evde görüyorum ve gözü rahatsız ediyor : Vitrin (gümüşlük) üzeri boş bırakılmalı :)

duşakabinci olduğumuz için banyom genelde beğenilmiş =)) kızlar kiracıyım dediğim gibi o yüzden renklerle oynayamıyorum malesef salonuma gelince şimdi masayı kapı girişine aldım diyelim teklileri camın önüne aldım diğerlerini nereye nasıl koyucam inanın her şekli denedim ama salonum küçük olduğu için sığmıyor :(((

duşakabinci olduğumuz için banyom genelde beğenilmiş =)) kızlar kiracıyım dediğim gibi o yüzden renklerle oynayamıyorum malesef salonuma gelince şimdi masayı kapı girişine aldım diyelim teklileri camın önüne aldım diğerlerini nereye nasıl koyucam inanın her şekli denedim ama salonum küçük olduğu için sığmıyor :(((

koltukları pencere önüne al.konsol ve masayı kapı tarafına.masa pencereyi kapatmış.oturma kısmı karanlıkta kalmış.kağıt üzerinde bir plan yapabilirsin önce canım.sonra dizayn etmen daha pratik olur.eşyan çok, doğru ama böyle bir değişiklik de yine sığarsın.

Son düzenleme:
evin çok güzel güle güle otur özellikle mutfağa bayıldım arkadaşlar yazmış ama bende yazayım masanı değiştir o güzelim mutfağa yakışmamışş o plastik masa evet duvar kağıtları uyumsuz ama kiracıysan yapacak bişey yok onları görmezden gelelim :)bence salon halını ve mutfak masanı değiştirirsen daha cici olacak herşey

bana göre evin de çok ıvır zıvır göz önünde ve bunlar evini dağınık göstermiş.her zaman sadelik daha şık gözüküyor bence renk uyumu diye birşey yok evde karma karışık valla doğruyu sölemek gerekirse :kkk:

Oncelikle gule gule otur canim esyalarini begendim bende duvar renklerini ve halilarini cok renkli buldum.aciklamani yapmissin zaten insallah kendi evin olur ve istedigin renkleri kullanirsin duvarlarda.onun disinda biraz fazla aksesuar kullanmissin bence.mesela holdeki o raflari kaldirip bir ayna asabilirsin oraya.raftaki esyalar kalabalik geldi bana.aynayla daha sik olur bence.

Back
X