- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi eflatunseker
girişini çok beğendim.hem dolaplar hem yeşillikler çok farklı bir ortam oluşturmuş.mutfağın da güzel.sadece kırmızı örtüler karışık göstermiş.zaten iki renk dolaplar ve ankastrenin rengi de olunca 3 renk olmuş.örtüler ve havlu sırıtmış.ama halıların perden çok güzel.yatak odanı da beğendim.halın güzel ama yatağın önündeki zayıf kalmış ona göre.resimde çok da net kendini gösterememiş duvarların uyumu ve renkleri galiba canım.
salonun da halıyla duvarı uyumlu yapmışsın ama koltuklarla bir bağlantı göremedim.han yastık vs.de olur ya.
her zaman geniş ve ışık alan kısma koltuklar konmali bence.masayı kapı tarafına al.ayrıca zigonlar çok kalabalık göstermiş orayı ve tam göz önünde olmuş.perdelerin çok güzel,banyon süper.ama dediğim gibi girişin çok iç açıcı olmuş.güle güle otur tatlım.
salonun da halıyla duvarı uyumlu yapmışsın ama koltuklarla bir bağlantı göremedim.han yastık vs.de olur ya.
her zaman geniş ve ışık alan kısma koltuklar konmali bence.masayı kapı tarafına al.ayrıca zigonlar çok kalabalık göstermiş orayı ve tam göz önünde olmuş.perdelerin çok güzel,banyon süper.ama dediğim gibi girişin çok iç açıcı olmuş.güle güle otur tatlım.