huzur bulduğum evim güzel evim=))

allah herkese nasip etsin arkadaslar..eklentiden yükleyemedim malesef o yüzden link attım linke tıklayıp bakabilirsiniz dosyanın boyutu biraz büyükte

canım sadece mutfağındaki buzdolabın çıktı bu resimde de ,sanırım tek tek eklemeye devam edeceksin ,böyle bakmak zor oluyor ,resimlerin boyutunu küçültüp öyle dene birde ..

esyalar guzelde
her odada bı renk bı kagıt bısey evı cok yormussunuz
salondakı teklı koltukların yerı bence cok yanlıs

canım salonum küçük olduğu için ancak bu kadar oldu valla fikirlere açığım ne yapabilirim ??

ben senin için resim koydum bakarken yoruluyo insan öteki türlü...

dsc08291w.jpg

dsc08290tx.jpg

dsc08289m.jpg

dsc08288gm.jpg

dsc08286b.jpg

dsc08285q.jpg

dsc08283h.jpg

dsc08281y.jpg

dsc08280w.jpg

dsc08273i.jpg

dsc08272o.jpg

dsc08271mi.jpg

dsc08269n.jpg

dsc08267g.jpg

dsc08265v.jpg

dsc08263b.jpg

dsc08260r.jpg

dsc08257e.jpg

Son düzenleme:
ben senin için resim koydum bakarken yoruluyo insan öteki türlü...

dsc08291w.jpg

dsc08290tx.jpg

dsc08289m.jpg

dsc08288gm.jpg

dsc08286b.jpg

dsc08285q.jpg

dsc08283h.jpg

dsc08281y.jpg

dsc08280w.jpg

dsc08273i.jpg

dsc08272o.jpg

dsc08271mi.jpg

dsc08269n.jpg

dsc08267g.jpg

dsc08265v.jpg

dsc08263b.jpg

dsc08260r.jpg

dsc08257e.jpg
Salonun o bir duvarı turuncumu? O belki giri renkde olabilirdi, perdelerinde giri ne kadarda aynı rengi tafsiye etmeselerde ben aksine yakıştırıyorum! Yazdıkların icinde aynı şey geçerli:)

yatak odasında, yatağın sag tarafında sirin bir halı var ya? Onu yatağın önüne sersen harika duracak. Benim annem gibi babamin yatigi tarafa sermişşin, hiç hoşuma gitmiyor:26:

son olarakda cok eşyan var oturma odasında, bir kısmını kaldır. Küçük oturma odasına ne kadar cok eşya sokarsan okadar, küçük, gözü yorar...

Birde masa örtüne bayiiiildim! Cok guzel! Ama onu biraz dağınık kulana bilirsin:27:

banyonu beyendim! Ama kabın için ay şeklinde/ yarım elma şeklinde halı varya ondanda al, diyeride pis olunca onu kulanirsin;) (ben bunları makineye atıp yıkiyorum)

çamaşır makinesi nerde duruyor? Mutfakta durmuyorsa, çamişir sepetini çamaşır makinenin yanına koy:))

Son düzenleyen: Moderatör:
eviniz çok güzel ama her mobilyaya elinizin her değdiği yere örtü koymuşsunuz :( güzelim mobilya basitleşiyor o zaman.bu benim fikrim o örtüleri kaldırıp yeni foto çekerseniz eminim çok daha şık olucak :)lütfen darılmayın gözümü tırmaladığı için yazdım...

CAMIN onunde koltuklarınız olurr
masada kapının gırısınde konsolda dahıl
bu sekılde salon cok kucuk gozukmuyor fakat cok yanlıs dızılmıs

Huzurla oturmanızı dilerim..Salonunuzdaki duvar kağıdı hiç uyumlu değil aynı şekilde halı da mobilyanıza ve koltuk rengine uyumlu değil.Yatak odanızdaki duvar rengide olmamış.Size tavsiyem duvar renklerini değiştirin,daha pastel tonlarda(kum,bej,vizon,gri..vs )seçebilirsiniz.Mutfağınızda biraz karışık duruyor,çok fazla eşya var gibi(tezgah üstü,fırın üstündeki örtü gibi) biraz daha sadeleştirebilirseniz daha iyi duracağını düşünüyorum..

herkes boğucu ,küçük filan demiş ama benim içim açıldı ,ev çok güzel ışık alıyor ,bu sebeple duvarların koyu rengi çok göze batmıyor bana göre ,ben mutfağı beğendim ,antre hoşuma gitti ,sokak kapısından girdiğimde böyle bir antre ile karşılaşmak içimi açar açıkçası ,perde ve storlar çok hoş özellikle mutfaktaki çok yakışmış ..mutfakta sanırım o plastik masa sandalye yerine şık bir masa sandalye takımı alabilrisin ,onun dışında herşeyi beğendim ,güle güle otur canım..

Evin genel olarak çok hoş gerçekten beğendim. yalnız mutfak masan çok basit kalmış o masa takımını balkonda kullanıp mutfağına modern tarzda masa ve koltuk alsan çok şık olur bence. dak keten takımında ayrı güzel mutfağa ayrı bir hava getirmiş. bende çoklu takım olarak yaptırdım. önlüğü, oktay usta şapkası, tutagaç,fırın eldiveni, damacanalığı felan ayrı güzel oldu. kumaşı yeter sadece yağ lekesi tutmuyor su tutmuyor.

arkadaşlar evim kira olduğu için mevcut duvar mevcut boya ve duvar kagıtlarıını kullanmak zorundayım bunu söylemeyi unuttum sizlere=))
kendi evim olmuş olsa emin olun bu renkleri kullanmazdım mutfak masama gelince kaçarak evlendim ben ve maddi durumumuz ancak bu kadarına yetti o zaman bu masalar uygundu bende işimi görsün diye aldım en yakın zamanda o balkon masası olacak ve mutfagıma güzel bir masa alıcam yorumlarınız için ayrıca cok cok tesekkür ederim:))

Back
X