- 2 Ocak 2011
- 3.622
- 151
- 163
- Konu Sahibi huzunluguseL_
-
cook sacma konustunuz ve saptırdınız sımdı.hangı kadın baska kadının cıplak vucudunu gösterır kocasına ya ne manyakca bişee düşüncesı bıle nese yaa
bence yoktur öyle eşlerine gösteren canım
kendikinden güzel şeyleri görmesini isterlermi sence
cook sacma konustunuz ve saptırdınız sımdı.hangı kadın baska kadının cıplak vucudunu gösterır kocasına ya ne manyakca bişee düşüncesı bıle nese yaa
Çok şaşırdım şimdi konu nereye Geldi biz yardımcı oluyoruz evde eşler görür eder dolaşırken diye yazmışsın tatlım koyamam demişsin umarımkafamda soru işaretleri oldu çok yanlış bir tutum bu..
Çok şaşırdım şimdi konu nereye Geldi biz yardımcı oluyoruz evde eşler görür eder dolaşırken diye yazmışsın tatlım koyamam demişsin umarımkafamda soru işaretleri oldu çok yanlış bir tutum bu..
canım çok geçm,iş olsun güle güle kullan..çok hoş görünüyorlar...ben de dikleştirme ve silikon aynı anda olucam.birkaç doktorla görüşme yaptım ama mesele cesaretimi toplamamda.1 ay önce burun estetiği oldum cesaretimi toplamam 1 yıl sürdü...ama burun kolaymış hiç ağrım olmadı.fakat meme operasyonu biraz daha ağrılı sanırım.senin ilk günlerin nasıl geçti canım..
hayatım özel msj atamıorum 100 olması gerkıomuş 40 taneden sonrası durdu nıekı sacma.
evet tatlım zoor. ben kocam evdeıken de gırıorum bu sıteye o hep benım yanımda oluo gözü üstümde denk gelır dıe tırsıorum daha pc foto falan da atmadım zaten. ama ıstersen senn ıcın msn adresıne gönderırım ya ne bılım ıste bısuru asmadan gecıosun oluo bıtıo derken bırde kıskanlıklarla ugras. bu arada ölçtüm ğöğüs altı 79 göğüs 93 cıkıo canım arkadasım
Merhaba huzunlugusel_,
Öncelikle cook gecmis olsun, saglikli günlerde kullanman dilegiyle... =)
Sana kac cc lik protez takildi ve sonuctan memnun kaldin mi ? Meme ucundan kücültmede oldu mu ve burusma ve izler ne durumda ? Asimetri var mi ? Ve en önemlisi ücreti ?
Cok soru sordun biliyorum ama bende en kisa zamanda düsündügüm icin bana ayrintili cevap veririsen COOK sevinirim...)
Sevgiler
Bilgilerin icin cok tesekkür ederim CNM =))
Büyütüldügünü biliyorumda, sormak istedigim meme ucu yani kahverengi bölgede kücülmede varmi ???
hayır canım normal boyutta oldugu bır degısım olmadı
kızlar ince bantlarım cıktı sonuc umdugumdan da dogal ve harıka dıkıslerım az secılıo daha 3 cü hafta olmasına rahmen dün aksam ark gösterdım bayıldılar cok yakından bakmadan dıkıslerım gözükmüo harıka ya cook mutluyuuuum
bende dikiş izleri konusunda titizim izler için özel bir yöntem uygulanmadı dimi. güle güle kullanman dileği ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?