huzunluguzel_ Meme Estetiği Ameliyatı

bence yoktur öyle eşlerine gösteren canım
kendikinden güzel şeyleri görmesini isterlermi sence

bencede gostermıyolardır heralde ben herkezden rıca edıyorum lutfen kızlar sakın boyle seyler yapılmasın bızler bırbırımıze destek ve yardımcı olmak ıcın album paylasıyoruz eslerınız bakıp beyensın dıye geğil.

Miks; Merhaba..Özel mesajını buradan cevaplamak zorunda kalıyorum.. Özelden mesaj atmam için 100 sınırı varmış artık. Benim 42-43 mesaj olduğundan mesajını böyle ulu orta cevaplamak zorunda kalıyorum. Kusura bakma...Ben genelde tüp bebek bölümünde yazıyorum. Polikistik Over'den dolayı çocuk sahibi olamıyordum. 2 denemeden sonra şimdi hamileyim. :) Yavaş yavaş forumun diğer bölümlerini gezerken sizin konuları gördüm, ilgimi çekti ondan ekledim.

cook sacma konustunuz ve saptırdınız sımdı.hangı kadın baska kadının cıplak vucudunu gösterır kocasına ya ne manyakca bişee düşüncesı bıle nese yaa..cook uzuldum konu nerelere cektirildi ve saptırıldı.mikscim bu sacma dusuncelere katılacagını yanı senden beklemesdım böle bır tepkı cok sasırdım ve uzuldumben esım bazen yazısmalarıma falan denk gelır hanı albumden falan bahseden olur msj gelır dıe hanı olma ama ıhtımal ıste esımın huyunu bıldıgım ıcın nese ya benı anlıan yok sanırım. ama ne yazıkkı bazen ınsanlar bu olayları saptıra bılıyor

Birkaç mesaj üstte ne yazdım. Aranızda okuyan var mı? Lütfen konuyu amacından saptırmayınız. Eğer daha fazla uzarsa konuya dahil olan herkes ceza alacaktır..

canım çok geçm,iş olsun güle güle kullan..çok hoş görünüyorlar...ben de dikleştirme ve silikon aynı anda olucam.birkaç doktorla görüşme yaptım ama mesele cesaretimi toplamamda.1 ay önce burun estetiği oldum cesaretimi toplamam 1 yıl sürdü...ama burun kolaymış hiç ağrım olmadı.fakat meme operasyonu biraz daha ağrılı sanırım.senin ilk günlerin nasıl geçti canım..

tesekkur ederım bıtanem.ameliyatın ılk gunu dısında hıc sıkıntı yasamadım oda söle mıde bulantısı oldu agrı falan dıgıl.eser hanımın elı cok hafıfmıs hastaları yasıyanlar bunu böle sölüodu bende yasadım gercekten öle ameliyat oldugumu anlamadım cok kolay gectı ben daha farklı durum beklıodum anlatınlanlara göre ama öle olmadı cıdden tum samımıyetımle sölüorum sana bunu.kollarımı ıstedıgım gıbı kullanamadım ılk ıkı gun o kadar canım

geçmiş olsun demekki bukadar iyi sonuç alınıyor? uzun süredir göğüs estetiği konuusnda araştırma yapıyorum 75 beden sütyen kullanıyorum içini tam doldurmasada tahta gibi değil yani fakat ben daha estetik ve dolgun olsun istediğim için estetik yaptırmak istiyoruum sizce bu riske girmelimiyim yaptırdığıma değermi sonuçta aynaya baktığımda görüntüüs beni pek mutlu etmiyor benim göğüslerime sahip birinin kaç cc taktırması gerektiği konusnda yorumlarınızı rica ediyorum..

Merhaba huzunlugusel_,

Öncelikle cook gecmis olsun, saglikli günlerde kullanman dilegiyle... =)

Sana kac cc lik protez takildi ve sonuctan memnun kaldin mi ? Meme ucundan kücültmede oldu mu ve burusma ve izler ne durumda ? Asimetri var mi ? Ve en önemlisi ücreti ?
Cok soru sordun biliyorum ama bende en kisa zamanda düsündügüm icin bana ayrintili cevap veririsen COOK sevinirim... )

Sevgiler

oncelıkle
ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım.Canım baslıgı konuyu okuduysan memnunuyetımı dıle getırmıstım.
Meme ucundan kücültmede oldu mu?Hayır meme ucundan dıklestırme yanı toparlama yapıldı kucultme dıgıl buyutme
oldu KAS ZARI ALTI YÖNTEMIYLE 310 CC ARİON PROTEZ konuldu bana.!burusma ve izler ne durumda ? Asimetri var mi ?!!hayır asımetrı yok olmadı bende dıkıs yerlerının burusmaları 2.haftadan sonra yok oldu.ücret dersey daıl 5 bın tl

Bilgilerin icin cok tesekkür ederim CNM =))

Büyütüldügünü biliyorumda, sormak istedigim meme ucu yani kahverengi bölgede kücülmede varmi ???

bende dikiş izleri konusunda titizim izler için özel bir yöntem uygulanmadı dimi. güle güle kullanman dileği ile...

bende dikiş izleri konusunda titizim izler için özel bir yöntem uygulanmadı dimi. güle güle kullanman dileği ile...

hayır canım ozel bır yontem olmadı doktorun basarısına baglıyorum Nasıl derler,her işin bir bileni var, bu işinde Eser Hanım.:81:tatlım tesekkur ederım ıyı dılıeklerın ıcın bu arada

kızlar bana yardım edinnnnnnnnnn ben yeni üye oldum ankarada göğüs büyütme estetiği olup da memnun olan arkadaşlar doktor ismi verebilirmi ve foto görebilirmym ben özel msj atamıyorum galiba

eser aydoğduyu neye göre sectin..sac ekimi konusunda uzman daha cok gibime geldi..her plastik cerrahın elinin yattıgı bişey vardır gibi geliyor bana...bazıları burunu güzel yapar...bazıları memeyi..vs..vs..
bende yaptırıcam ve doktor arıyorum..
cok kararsız kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…