• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

huzunluguzel_ Meme Estetiği Ameliyatı

eser aydoğduyu neye göre sectin..sac ekimi konusunda uzman daha cok gibime geldi..her plastik cerrahın elinin yattıgı bişey vardır gibi geliyor bana...bazıları burunu güzel yapar...bazıları memeyi..vs..vs..
bende yaptırıcam ve doktor arıyorum..
cok kararsız kaldım..

ariesnacım ben eser aydoğduyu buradaki yorumlara dayanarak ameliyatımı oldum. iyiki de olmuşum.bide görüşmeye gittiğimde diğer silikon ameliyatı olmuş kişilerin memişlerini gördüm. hepsi çok memnundu. canım yaptığın yorumu anlamadım.ben daha önce hasan fındıkla,fatih dağdelenle de görüştüm , hepsininde meme,burun ,saç hastası vardı ,sitelerinde her konuyla ilgili bilgi vardı,ilk defa senden duydum bir cerrahın elinin yatkın olduğu birşeyin olduğunun. ona gitmeni şiddetle tavsiye ederim. sen de eser aydoğdu kervanına katıl arkadaşım :)

eser aydoğduyu neye göre sectin..sac ekimi konusunda uzman daha cok gibime geldi..her plastik cerrahın elinin yattıgı bişey vardır gibi geliyor bana...bazıları burunu güzel yapar...bazıları memeyi..vs..vs..
cok kararsız kaldım..

eser hanımın hepsınde basarılı oldugunu bılıyoruz:68::68:ben cok memnun kaldım hangı op dusunuyosanız tavsıye edebılırım:80:

Son düzenleme:
cok kararsız kaldım..

canım neye dayanarak böyle bır kanaat'a vardın bılemıyorum..tatlıskom yorumun yanlıs anlama ama sacma geldı bana bıras:44::44:[/QUOTE

SLM huzunlugusel_

Bende diklestirme arti büyütme olacagim, bir sakincasi yoksa bana resim gönderebilir misin... dikis izlerinide cok merak ediyorum !!! Mümkün mü acaba... ?

kızlar ince bantlarım cıktı sonuc umdugumdan da dogal ve harıka dıkıslerım az secılıo daha 3 cü hafta olmasına rahmen dün aksam ark gösterdım bayıldılar cok yakından bakmadan dıkıslerım gözükmüo harıka ya cook mutluyuuuum:64: :64:

fotograflarinizi görmedim ama arkadaslar cok güzel dedigine göre güzel olmus demmekki,hangi doktor acaba? ben de olmayi düsünüyorum bu sene 10.ayda ama aklimda fatih dagdelen ve hasan findiktan baska bi doktor ismi yok,tanimyiorum daha dogrusu diger doktorlari,bu iki doktorun burda tvde sürekli reklamlari ciktigi icin akla yatiyor ama emin degilim

fotograflarinizi görmedim ama arkadaslar cok güzel dedigine göre güzel olmus demmekki,hangi doktor acaba? ben de olmayi düsünüyorum bu sene 10.ayda ama aklimda fatih dagdelen ve hasan findiktan baska bi doktor ismi yok,tanimyiorum daha dogrusu diger doktorlari,bu iki doktorun burda tvde sürekli reklamlari ciktigi icin akla yatiyor ama emin degilim

canım bende album yapmayı dusunuyorum kısa zamanda:21::21:doktorum ESER AYDOĞDU

SLM huzunlugusel_

Bende diklestirme arti büyütme olacagim, bir sakincasi yoksa bana resim gönderebilir misin... dikis izlerinide cok merak ediyorum !!! Mümkün mü acaba... ?

canı maıl adresını yolla ozelden foto gonderıım..yada bıras bekle album yapıcam ılerıde:23: ıkna asamasınsaım:6:

cok kararsız kaldım..

ben eser hanımın saç ekimi yapması yüzünden seçtim açıkcası..
cünkü daha güzel,ince dikişler atabilir diye düşündüm sonucta en kolayı kesip biçmesi zor olan güzel dikşler atmak.eser hanım bana dikleştirme de yaptı 3.günüm ve cok iyiyim bütün işlerimi kendim yapıyorum ufaklıgımın bezini bile değiştiryorum yemek ve bulaşık makinası dizdim..
hatta canım yulaflı kurabiye istedi yapsam mı diye düsünüyorum:1:

arkadaşlar ben de cuma ameliyat olucam ama kimsem yok bana yardım edicek kendi kendime gidip ameliyat olup gelicem ve evde de yalnız olucam eşim seyahatte başka kimse de bilmiyor. sizce kendi kendime yetebilir miyim evde ameliyat sonrasında? ve de pzt işe başlıycam tekrar:(

arkadaşlar ben de cuma ameliyat olucam ama kimsem yok bana yardım edicek kendi kendime gidip ameliyat olup gelicem ve evde de yalnız olucam eşim seyahatte başka kimse de bilmiyor. sizce kendi kendime yetebilir miyim evde ameliyat sonrasında? ve de pzt işe başlıycam tekrar:(

merhaba canım,şimdiden çok geçmiş olsun.ilk günlerde yatıp kalkarken birine ihtiyaç duyuyorsun.kollarını çok rahat kullanamıyorsun çünkü.herkes farklı atlatıyor bu süreci ama yanında birinin olması senin bu önemi daha kolay atlatman açısından faydalı olacaktır.

HUSUNLUGUSEL, CANIIIM ALBÜM YAPMIŞSIIINN!!! BENİDE EKLERMİSİN CANIM YAAA?? EKLEYEN ARKADAŞLAR OLDU BENİ SAOLSUNLAR ONLARIN MEMİŞLERİ DE ÇOOK GÜZELL MAŞALLAHHH....=))

AMA BEN GALİBA ESER HANIMDA KARAR KILIYORUM, SEN DE ESER HANIMDAN AMELİYAT OLDUĞN İÇİN MEMİŞLERİNE BAKMAK İSTİYORUM CANIIMMM:84::84:

bu arada sana kaç cc takıldı we boyun kilon nasıl? benim boy 175, kilo 50 ,zayıfım yaa we göğsüm dümdüüzz :((((

HUSUNLUGUSEL, CANIIIM ALBÜM YAPMIŞSIIINN!!! BENİDE EKLERMİSİN CANIM YAAA?? EKLEYEN ARKADAŞLAR OLDU BENİ SAOLSUNLAR ONLARIN MEMİŞLERİ DE ÇOOK GÜZELL MAŞALLAHHH....=))

AMA BEN GALİBA ESER HANIMDA KARAR KILIYORUM, SEN DE ESER HANIMDAN AMELİYAT OLDUĞN İÇİN MEMİŞLERİNE BAKMAK İSTİYORUM CANIIMMM:84::84:

bu arada sana kaç cc takıldı we boyun kilon nasıl? benim boy 175, kilo 50 ,zayıfım yaa we göğsüm dümdüüzz :((((

arkadaşlar,Göğüs estetiği yaptırıp albüm yapan bir arkadaşım varsa beni ekleyebilirmi?Haftaya ameliyat olucam:nazar:

merhaba canım,şimdiden çok geçmiş olsun.ilk günlerde yatıp kalkarken birine ihtiyaç duyuyorsun.kollarını çok rahat kullanamıyorsun çünkü.herkes farklı atlatıyor bu süreci ama yanında birinin olması senin bu önemi daha kolay atlatman açısından faydalı olacaktır.

çok teşekkür ederim aslında yanımda birileri olsa iyi olurdu ama ne yazıkki kimse olmıycak çünkü kimseye söylemedim. 1 gece hastanede kalıcam orda da iyi bakarlar bana inşallah:) evde çok ağrım olmasın kıyafetlerimi değiştirip ilaçlarımı alabileyim bi de wc ye gidebiliim yeter bana.

Back