Hüzünlü dogum hıkayem.....

berentos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
261
8
46
İstanbul
Ben kendımı bıldım bılelı dogru duzgun regl olmam hep duzensızımdır.. Ekım 2009da sewdıgım adamla ewlendım cok mutluyduk hıc cocuk dusunmuyorduk en azından 2012ye kadar... Gene reglılerım duzensız oldugum ızın kadın dogum dr.uma muayene olmaya gıttım ve polıkıstık overlı oldugumu ogrendım tedavı olmam gerektııgını yoksa ılerde gebe kalman sıkıntı olur dedı.. Eyvallah basladık kutu kutu ılaclara dogum kontrol haplarına.. 2010un ekım ayında ılacsız tam gunumde regl oldum..ondan sonrakı ayda ılk denememde gebe kaldım ama kasımda gebe kaldım ocak 7de ogrendım gene adet olmadıgım ıcın takmadım ama ıs yerınde hergun test yaptık arkadasla ama tek cızgı kan testınde bıle negatıf cıktı.. Bn adet sokturucu ıctım bebek dusmedı oooohooo neler yaptım neler eee negatıf cunku.. Sonra 7 ocakta dr.a gıttım bakın su kıstlere dıee dr ne testı 8 hf. Hamılesın dıyınce ben şok kalp atımıda vardı daha sonrakı muayenelere eşımle gule oynaya gıttık 13hf kızımız olucagını ogrendık sewıncten delıye donduk...hersey mukemmel gıderken 20 mayıs 2011de bel agrısıyla kalktım işe gıttım oradada duramadım druma gıttım 3cm acılmam vardı dogum baslamıs dedı 29hftamda.. Hastaneye yattım 3gun tuttular ama durmadı kızım 1290 kg 38cm olarak dogdu 55 gun kuvezde kaldı cok sıkıntılar yasadık .. Ama sukurler olsunkı suan cok saglıklı 13 aylık oldu. Ilgınc huzunlu bı doum hıkayesı benımkısı ama olsun gectı gıttı:)kuzumu cok sewıyorum o benım bır tanem rabbım hıc bırımızı ewladımızla sınamasın.....

rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin.. ne güzell.. benimde kucağıma yavrularımı almak nasip olur inşallah..
kuzucuğunuza allah uzun, mutlu, sağlıklı ve bereketli bir ömür nasip eder inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…