"Huyum kurusun ben yapamam"dediğiniz bişey varmı?

sevmediğim insanları seviyormuş gibi yapamamboshayallersmile ama bu huyum kurumasın!! :))

Huyum kurusunki eşimle kavga edince hemen surat asarımmm
huyum kurusunkii yemekten vazgeçip zayıflayamıyorummm

huyum kurusun,çok kinciyim.çok değer verdiğim kişi bana kötülük yaptıysa gözümden gönlümden düşer.hele bi de düşmüşse hiç acıma duygum kalmaz,düşene bir tekme de ben atarım.
huyum kurusun,çalıştığım yerde yanımda amirlerim olmasa bile her şeyi saatinde ve kuralında yaparım,çok vicdanlı ve doğrucuyumdur.
huyum kurusun içime illaki bir şeyleri dert eder,kendi kendimi yer bitiririm.
kırıldığım şeylere zamanında tepki vermeyi öğrenemedim.

huyum kurusulmadık bişeyi bile kafaya takıyorum sonra baş ağrısın dan durumıyorum

huyum kurusun feci sinirlendiğimde çok kibar olamam.
küfürederim benneyaptımki[/B]

huyum kurusun KK'ya gırmeden yapamıyorum :):)
Saka bı yana huyum kurusun solenılen bıseyı hep ıkıletırım hıc ılknde yapmam...

benimki saymakla bitmez cok inatciyim-hic yalan soyleyemem-dedigimin hemen yapilmasini isterim

huyum kurusun kendini beğenmiş insanlardan nefret ederim kolay kolay da bir daha ısınamam sevemem

çok temzilik manyağı insanları sevmiyorum onların ortamındada bulunmak istemiyorum bir tek kendi evleri temiz herkes pis
birde ruhen hepsi hasta insanlar
kafamçokkarıştı

huyum ku ru ma sın acaip dobrayımdır şak diye lafı gediyine sokarım alsanaalsanasmile
bunu ben deyil etrafımdaki herkes diyor :umursamaz:
ama huyum kurusun hemde yerin dibine batsın birdahada çıkmasın dediyim birşey varki oda yemek görünce hiç dayanamıyorum cokacimcoookvede bir türlü bu yüzden düzgün doğru diyet yapamıyorummafoldumbenmafoldumben

Huyum kurusun demeyeceğim,çünkü bu özelliğimle gurur duyarım.aklinialirimsmile
Kimseye ''yalakalık '' yapmam.aklinialirimsmile

huyum kurusun dövselerde öldürselerde içimdekileri söylemeden duramıyorum.illa konuşucam

kişilik sahibisinde ondan yalakalar ve uyumlular asla ağzını açmaz bildikleri birşey olsada

bence iyi yoldasın,en azından piskolojik hastalanmazsın!!!

çok dobrayımdır,hiç yalakalık yapamam,çok inatçıyımdır.ama bu huylarım kurumasın.sırnaşık şeyaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…