Kafayi yemek uzereyim ikibucuk aylik bebegim var cok huysuz ya sadece memede susuyo dr her agladignda meme verme diio ama napicami sasirdim artik obez olacak diede korkuyom gelisimi cok iyi 4 aylik bebek gibi ama cok huysuzz o aglio bende agliom
Kafayi yemek uzereyim ikibucuk aylik bebegim var cok huysuz ya sadece memede susuyo dr her agladignda meme verme diio ama napicami sasirdim artik obez olacak diede korkuyom gelisimi cok iyi 4 aylik bebek gibi ama cok huysuzz o aglio bende agliom
anne sütü obozite yapmaz tatlım endişe etme. Bebeğini yanlış emzirdiğin ve bebek aç kaldığı için sürekli ağlıyor olabilir. Memenin tüm koyu kısmı çocuğun ağzında olacak, sadece başını vermeyeceksin buna dikkat et. Ağlaması çok normal, senin ağlaman daha da normal. Lohusasın sen, hassassın. Ağla rahatla
Yok canim ya lohusa degilim bebegim 3 aynina girecek 10 gun sonra ama kilosu boyu ayina gore 2 kat fazlaymis surekli emmek istio dewamli emip kusuyo dr normal dio acaba dis falanmi cikaracak deli olucam en son dun kaka yapti onuda soledim bugun dr a normal dedi usutmemis de ama cok huysuzluk edio sureklu kucagimda memem agzinda olsun istiio ellerini sapur supur yalio annem dis yerleri olusuyo oyuzden bole diio ama gel gorki caresiz kaldm rezene mi versem acaba nedersiniz ((
anne sutuyle obez olunmayacagi bilgisini hekimlerden cok sikca duyuyoruz. bebeginin gazi olmadigindan emin misiniz? gazli bebekler genellikle surekli emmek isterler ve emdikce gazlari daha da artarak bir kisir donguye giriliyor. en azindan bizde oyle olurdu. kusmasi da fazla emmesindendir muhtemelen. rezene rahatlatabilir. isterseniz bir miktar deneyin. lohusalik hemen oyle geciveren bir durum degil bu arada. bebegim dogdugunda o kadar yalnizdim ki herseyle ben ilgileniyordum. lohusalik bunalimini yasamaya ancak kizim iki yasina yaklastiginda firsat buldum. kendinizi rahatlatmaya calisin bir sekilde. anne stresinden bebek yuzde yuz etkileniyor. allah yardimciniz olsun.
Tesekur ederim canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize insallah gecer bugunlerde gazinida cikarttiriyorum ama sonrasinda yine emmek istiyor artik dr umuzla neredeyse 24 saat konusuyoz kucaktan inmek istemiyor hicbi is yapamadim kac gundur bugun biraz rahatladi sanki yawrum (((
Tesekur ederim canim allah saglikla buyutmeyi nasip etsin hepimize insallah gecer bugunlerde gazinida cikarttiriyorum ama sonrasinda yine emmek istiyor artik dr umuzla neredeyse 24 saat konusuyoz kucaktan inmek istemiyor hicbi is yapamadim kac gundur bugun biraz rahatladi sanki yawrum (((
Ah canim ya benim bebuste cok huzursuz sutumde yok benim memeden sut gelmiuir dahada kiziyor :) ben rezeneyi 10 gunlukken basladim sen rahatca verebilirsin bebis rahatlar ama benim bebiz rezeneden sonra hemen acikiyor bagrsaklari calistrdigi icin. Senin problemine cozum olmaz bebek daha cabuk acikmasin sonea uykusunda da meme isticek kuzucuk :)
(((( hic sorma ya nedir bu yawrularimizi uzen anlamadim eli ayagi sicacik ama niyeyse yanaklari buz gibi yaa nie isinmio kulagimi agrio acaba cok uzgunum (((((