Barcman PR UZMANI Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2007 10.363 30 408 7 Temmuz 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Barcman #1 ben çok güldüm bakalım siz beyenecekmisiniz sevgiler [youtube]b4rWHtS2VqY[/youtube]
Kuzey Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2007 2.027 13 116 Diğer 7 Temmuz 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi Barcman #2 Barcman tesekkürler evet cok ilginc bir sarkiymis canim, keyifle dinledim. a.s Rica etsem basliklar yorum icerikli olmasin müzik kutusunda sonra konu tekrarlariyla ugrasip duruyoruz. Basliklari Sarkici- Sarki Olarak acarsak tekrarlari önlemis oluruz.yerimseniben Sevgilerimle...
Barcman tesekkürler evet cok ilginc bir sarkiymis canim, keyifle dinledim. a.s Rica etsem basliklar yorum icerikli olmasin müzik kutusunda sonra konu tekrarlariyla ugrasip duruyoruz. Basliklari Sarkici- Sarki Olarak acarsak tekrarlari önlemis oluruz.yerimseniben Sevgilerimle...
E EU1 Ziyaretçi 14 Ocak 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Barcman #3 begendikleriniz icin rep ve tesekkur butonunu kullaniniz aksi takdirde mesajlariniz silinecektir