- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
istediğini giysin ama abartmasın diyorum
hala aynı şeyi söylüyorum
ister hoşunuza gitsin ister gitmesin
bu benim düşüncem
çarşaflı kadından nasıl ve ne gerekçeyle rahatsız olduğunuzu isbat etmekle yükümlü olursunuz.
şayet gerçekten bunu makul bir mesnete dayandırabilirseniz ne âlâ...
fakat siyasi gerekçeler makul sebep sayılmıyor baştan belirteyim.
diğer taraftan rahatsız olan bakmaz izlemez diyorsunuz... çıkın bakalım büyükşehirlerde çarşıya yaz mevsiminde. bakmamak mümkünmüymüş...
çocuğunuzun bilgisayarda cinsellik üzerine kurulu sitelerde gezmesine karşı da "bakmayıversin" diyebilir misiniz?
yok seni yollamam:)))9 senelik kocamış aşkımın kıskançlık rüzgarlarında ( tabire bak) hiç bir kadının giyimine sinirlenme hakkını kendimde görmedim . Gözü kayarsa muhatabım eşimdir .
Sağ göz kayarsa , konu değiştirme taktiği ;
Sol göz kayarsa , hayırdır ... bey ? soruları ;
Her ikisi kayarsa , Allah ne verdiyse sistemini uygularım ama hiç bir vakit '' edepsiz , hayasız , nasıl da giyinip çıkmış'' demek aklımdan geçmez.
Kıskancım ne yapayım ? Beni de terapiste yollamayın n ' oluuur
çarşaflı kadından nasıl ve ne gerekçeyle rahatsız olduğunuzu isbat etmekle yükümlü olursunuz.
şayet gerçekten bunu makul bir mesnete dayandırabilirseniz ne âlâ...
fakat siyasi gerekçeler makul sebep sayılmıyor baştan belirteyim.
diğer taraftan rahatsız olan bakmaz izlemez diyorsunuz... çıkın bakalım büyükşehirlerde çarşıya yaz mevsiminde. bakmamak mümkünmüymüş...
çocuğunuzun bilgisayarda cinsellik üzerine kurulu sitelerde gezmesine karşı da "bakmayıversin" diyebilir misiniz?
9 senelik kocamış aşkımın kıskançlık rüzgarlarında ( tabire bak) hiç bir kadının giyimine sinirlenme hakkını kendimde görmedim . Gözü kayarsa muhatabım eşimdir .
Sağ göz kayarsa , konu değiştirme taktiği ;
Sol göz kayarsa , hayırdır ... bey ? soruları ;
Her ikisi kayarsa , Allah ne verdiyse sistemini uygularım ama hiç bir vakit '' edepsiz , hayasız , nasıl da giyinip çıkmış'' demek aklımdan geçmez.
Kıskancım ne yapayım ? Beni de terapiste yollamayın n ' oluuur
gözümüzü terbiye etmek derken hayyal hanım:44:Hayır hiç de sandığınız gibi farklı bir konu değil. Gayet alakalı bir konu.
Demediniz mi 'her koyun bacağından asılmaz' diye.
Eh tamam işte, iyisiyle doğrusuyla birbirimize olan yardımlaşmadan bahsediyorum ben de.
Ayrıca, ben kimseye saygı duymamazlık etmedim. Teessüf ederim.Öyle ünlemler koyarak bol bol uyarılar yaparak karşınızdakini ancak söz düellosuna teşvik edersiniz ki forum kuralları açısından yapılan şey 'tahrik'e girer.
Sınırdan bahsetmişken, hangi 'sınır' o? Nasıl bir sınır?
Başkasına sınır koyana kadar kendi gözümüzü terbiye etsek? Sırf sizin için değil genel olarak konuşuyorum.
Sürekli acaba bakıyor mu modunda gezemeyiz değil mi?
Konuyu biraz daha açarsanız sonucu ne olacak merak ettim.:26:
Sizin çözümünüz nedir?
Mesela dizüstü etek yasaklansın?Göğüs çatalı ve sırt dekoltesi yasaklansın?
sizinde haddiniz değil böyle konuşmak doğru konuşun lütfen
insanların açık ya da kapalı giyinmesini kendime dert edinmediğim için benim açımdan problem yok.
ve ister hoşunuza gitsin ister gitmesin herkes istediğini giyer. açıklıkta ve kapalılıkta abartıp abartmamalarını düşünmek kimsenin haddi değil.
eşin bakıyormu ve görüşüyormu başka kadınlara. öyleyse bunun çözümü o kadınlarda değil eşinden geçiyor. onun bunu yapmaması gerek.gözümüzü terbiye etmek derken hayyal hanım:44:
o zaman tüm kadınlar dekolte giyip gezsin biz gözümüz terbiye olsun
onlar rahat etsin diye başımız önde gezelim olur mu?
sürekli acaba bakıyor mu modunda olduğumu yazmadım bunu nerden çıkardınız
yani sürekli olduğunu belirtmedim altını çizerim
açıkçası yaşadığım şehirde çok nadir bu abartılı dekolte giyme olayları bundan dolayıda sürekli olan bir rahatsızlık duymadım bu zamana kadar.
Diyelim ki;
ben eşimi çok seviyorum ve çok kıskanıyorum
belki kimseye baksın istemiyorum,
belki benden başka hiç bir kadınla görüşsün konuşsun istemiyorum şimdi bunun içinde mi eleştireceksiniz beni
sizinde haddiniz değil böyle konuşmak doğru konuşun lütfen
ben bakan çelik haklıdır diyemiyorum işte
çünkü o kadar çok abartılı dekolteler giyip ekranlarda olan sanatçılar ,oyuncular var ki bunu sadece bir sunucuya mal etmek doğru değildir kanımca
haddim olmayan veya doğru konusmadığım nokta kimsenin giyimine karısmayın dedğim nokta mı?
anlayamadım ?
okypeteciğimeşin bakıyormu ve görüşüyormu başka kadınlara. öyleyse bunun çözümü o kadınlarda değil eşinden geçiyor. onun bunu yapmaması gerek.
ya zaten istanbulıun göbeğinde bikiniyle dolaşan bir hemcinsiminde acilen tedaviye ihtiyacı vardır.
gözümüzü terbiye etmek derken hayyal hanım:44:
açıkçası yaşadığım şehirde çok nadir bu abartılı dekolte giyme olayları bundan dolayıda sürekli olan bir rahatsızlık duymadım bu zamana kadar.
Diyelim ki;
belki benden başka hiç bir kadınla görüşsün konuşsun istemiyorum şimdi bunun içinde mi eleştireceksiniz beni
umuma açık yerlerde, sokakda, metroda, avm de, tv de vb. yerlerde evet aynen dediğiniz gibi giyimler yasaklansın bence.
bir zamanlar insanlar sigara yasağına da böyle tepki veriyorlardı.
fakat şimdi bunun insana saygının bir gereği olduğunu herkes idrak etti.
dünya türkiyeden ibaret değil... yani her yer türkiye gibi değil.
dünya batılı filimlerin gösterdiği ve özendirdiği hayat tarzından ibaret de değil.
bir umreye gidip gelseniz mesela bakış açınızın ne kadar da dar olduğunu anlarsınız.
gözümüzü terbiye etmek derken hayyal hanım:44:
Diyelim ki;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?