- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
bu sözünüze katılmıyorum ben
o zaman kimse kimseyle ilgilenmesin herkes dilediği gibi yaşasın
ahlaksızlık,fuhuş,hırsızlık kol gezsin..
insan olarak birbirimizden sorumluyuz
dışarıda dolaşırken birinin zor durumda olduğunu düşünsem ona yardımcı olurum
her koyun kendi bacağından asılır diyecek kadar basit düşünmem
Bence de
Karakter ve kıyafet çok başka şeyler
Başörtü namussuzu namuslu etmediği gibi, kısa etekte namusluyu namussuz etmez diyorum ben
aslında işin aslı ben resmi görmeden önce sadece yorumu okuduğum zaman daha farklı bir şey bekliyordum. daha dekolte olanlar var. bu kıza rast gelmiş. hüseyin çelik'in baya aklına girmiş demek..komik yani..
bu sözünüze katılmıyorum ben
yani bir kız henüz bekâr ise dikkat çekmek istemesini anlayabilirim.
veya bir kadın fuhuş yaparak geçimini sağlıyorsa onun vücudunu gösterme ve pazarlama isteğini de annlayabilirim.
bu konulardaki kısıtlamalar böylelerini rahatsız ederse onu anlarım.
fakat evli ve namuslu kadınların açılıp saçılmayı savunmasını anlayamıyorum.
bizim ülkemizde etek oturunca en azından dizleri örtecek kadar uzun olmazsa, yaka da göğüs çatalı görünmeyecek şekilde kapalı olmazsa derhal dikkat çeker.
ve her kadın kıskançtır. eşinin başka kadınlara bakmasından asla hazzetmez.
içinizde "ben kocamın açıkta bişey görüp de zevkle seyretmesini gayet olağan karşılıyorum, hiç bir sakınca görmüyorum" diyen var mı?
birileri diyor ki erkekler de bakmasın..
yahu gösteren de biziz, bakma diyen de biziz!
madem erkeklerin bakmasını istemiyorsun, o halde niçin gösteriyorsun?
kadınlara göstermek istiyorsan o halde kadın kadına ortamlarda göster! sokakta veya tv de değil.
ahlaksızlık ve fuhuş dekolte ,mini giyenlerde olsaydı tvde fuhuştan yakalanlar öyle olurdu. hiç dikkat ettinizmi her türlüsü var haberlerde. karakola götürülürkenki çekimlerde. kapalısı, açığı. bu kıstas değil işte. mini eteğin i giyip herkesden namuslu ve ahlaklısı var bu ülkede.bu sözünüze katılmıyorum ben
sizin bahsettiğiniz çok daha farklı bir konuİnsan olarak birbirimizin iyiliğinden meshuluz evet...
Birisi yolda dilenirken aç bi aç gezerken kaçımız elimizi cebimize sokup o çaresiz insana yardım edebiliyoruz?
Kaçımız barınak ya da yer ayarlayabiliyoruz kalması için?
Kaçımız yemek verip sevindirebiliyoruz çaresiz kalan insanları?
Yoksa sadece 'sosyal sorumluluğumuz' birbirimizin 'kıyafetini yermekle' mi sınırlı?
sizde aşırı bir güvensizlik ve kıskançlık var. bu konuda terapi alın bencesizin bahsettiğiniz çok daha farklı bir konu
zira biz burda onuda tartışmıyoruz..
şahsen ben dışarıya çıktığımda da evde tv izlerkende aşırı dekolte giyen bayanlar beni rahatsız ediyor.
eşimle dolaşırken bile eşim bakıyor mu acaba deyip eşimi izliyorum..
herkes sınırları koruduğu müddetçe dilediğini giysin düşüncesindeyim nasıl olsa allaha verecek hesabını bize değil!!
genel olarak söylüyorum ;
vede burası tartışma topiği nasıl ki size saygı duyulsun istiyorsanız sizde farklı düşüncelere saygı duyun lütfen!!
siz açıklığı savunursunuz öteki kapalılığı
insanız biz sonuçta herkes aynı fikirde olacak diye bişey yok bunuda zorla kabul ettiremezsiniz zaten arkadaşlar..
evet çarşafı bile kötü işlerine alet eden ahlaksızlar bile var bu ülkedeahlaksızlık ve fuhuş dekolte ,mini giyenlerde olsaydı tvde fuhuştan yakalanlar öyle olurdu. hiç dikkat ettinizmi her türlüsü var haberlerde. karakola götürülürkenki çekimlerde. kapalısı, açığı. bu kıstas değil işte. mini eteğin i giyip herkesden namuslu ve ahlaklısı var bu ülkede.
bunu size danışacak değilim hanımefendisizde aşırı bir güvensizlik ve kıskançlık var. bu konuda terapi alın bence
yani bir kız henüz bekâr ise dikkat çekmek istemesini anlayabilirim.
veya bir kadın fuhuş yaparak geçimini sağlıyorsa onun vücudunu gösterme ve pazarlama isteğini de annlayabilirim.
bu konulardaki kısıtlamalar böylelerini rahatsız ederse onu anlarım.
fakat evli ve namuslu kadınların açılıp saçılmayı savunmasını anlayamıyorum.
bizim ülkemizde etek oturunca en azından dizleri örtecek kadar uzun olmazsa, yaka da göğüs çatalı görünmeyecek şekilde kapalı olmazsa derhal dikkat çeker.
ve her kadın kıskançtır. eşinin başka kadınlara bakmasından asla hazzetmez.
içinizde "ben kocamın açıkta bişey görüp de zevkle seyretmesini gayet olağan karşılıyorum, hiç bir sakınca görmüyorum" diyen var mı?
birileri diyor ki erkekler de bakmasın..
yahu gösteren de biziz, bakma diyen de biziz!
madem erkeklerin bakmasını istemiyorsun, o halde niçin gösteriyorsun?
kadınlara göstermek istiyorsan o halde kadın kadına ortamlarda göster! sokakta veya tv de değil.
evet çarşafı bile kötü işlerine alet eden ahlaksızlar bile var bu ülkede
kimse başı açık gezmesin denilemez
bu kişinin tercihidir ne giyerse giyer bundan bize ne !
ama yerine göre durumuna göre giysin
bayan bir öğretmenin nasıl ki maxi mini giymesi yasaksa ve hoş karşılanmıyorsa yine hoş karşılanmayacak bir çok durum var..
açık yada kapalı diye ayrım yapmak çok yanlış evet
herşeyi türbana bağlamamak lazım
ama açıklıkta da sınırları bilmek lazım kanımca
estafurullah ne demek.bunu size danışacak değilim hanımefendi
bu benim evliliğim sizi ilgilendirmez
bunu size danışacak değilim hanımefendi
bu benim evliliğim sizi ilgilendirmez
öncelikle fetvasını kimden alırsan al o beni bağlamazİyi de bu senin şahsi fikrin. sınırları Bilmek lazım derken başkasını yönlendirmek istiyorsun. Halbuki yazının başında başkasının giyiminden bize ne diyorsun. Kendi içinde çatışıyorsun her şeyden önce. Kime göre sınırlar ayrıca. Sana göre etek boyu nerede olmalı? Başkasına göre nerede olmalı? Bunun fetvasını kimden almamız lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?