• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huseyin Celik'in dekolte isyani

küfür eden ben değil eşim.karıştırmayın..küfür etmeyi uygun görmediğim için yazdım bu kadar şeyi zaten..giyimi anormal karşılığında hakaret küfürde anormal..

Bişey karıştırmadım ben
Ahlaka aykırı ve çocuklara kötü örnek dediniz ya
Çocuk anne ve babayı örnek alırım en başta diyorum bende, babası da hiç iyi bi örnek değil yani

Tv den birini istemediğinizde kanal değiştirebilirsiniz de
Evdekine nasıl bi çözüm bulunur bilemedim ben

evli ve namuslu bir kadının dekolte, mini etek vs. giyimleri savunmasını anlayamıyorum.
çünkü kocası da görecek onları.
bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, kendine ne kadar güvenirse güvensin... güzelin de güzeli var. çeşit çeşit güzel var.
bir erkek ne kadar namuslu olursa olsun hanımı onun bu güzelleri görmesinden rahatsız olur, olmalı yani.
rahmetli halam kız kıza bir sohbette anlatmıştı:
başka bir kadın anlatmış ona da..
kadın bi parkta kocasıyla beraber oturuyorlarmış.
bi bakmış kadının birisi çıkarmış kocaman memesini çocuk emziriyor...
demiş ki: "baktım kadının memesi nasıl da güzel dikkat çekici, korktum kocam görecek diye, bi telaşla hemen gittim azarladım kadını ve üstüne bişey örttüm."
:)
şimdi bu tepki mi sağlıklı, yoksa dekolteyi savunmak mı sağlıklı?

Evli ve namuslu derken? Bir de bu hayatta her sey kocalarimiza mi endeksli?

Piyonist bu yorum da beni benden aldi.

o zaman güzelleri sokağa çıkarmayalım. çıkarlardsada çirkinleştirelim. olmazsa çarşafa saralım. olur ya. kocalar güzel bulur.
:6:

eveeett komedi dükkanı açıldı :ssz:

dekolteyi savunanlar namussuz,açık giyinmesinler kocişlerimiz bakıyor,hımmm sen böyle yazdın ya cehennemde yanacaksın diye sevap-günah hesapları başladı ,sanırsın bi onlar müslüman..sen kimsin ki kimin cehenneme gideceğine karar veriyorsun! derler adama değil mi ama :53:

bişey karıştırmadım ben
ahlaka aykırı ve çocuklara kötü örnek dediniz ya
çocuk anne ve babayı örnek alırım en başta diyorum bende, babası da hiç iyi bi örnek değil yani

tv den birini istemediğinizde kanal değiştirebilirsiniz de
evdekine nasıl bi çözüm bulunur bilemedim ben

valla bu dediğinize cevaben benim kocam değil dünyanın tüm evrenin en iyi kocası en iyi babasıdır ..siz hiç merak buyurmayınız efendim...

ya hu bakan erkeklerde terbiye, ahlak kalmadıysa kadın mı suçlu yani
yine suçlu yine suçlu:ssz:
siz neden kaybediyorsunuz biliyor musunuz rotayı kendinize çevirmediğiniz için
o yere göğe sığdıramadığınız erkeklerin de hesaba çekileceğini unuttuğunuz için.

evli ve namuslu bir kadının dekolte, mini etek vs. giyimleri savunmasını anlayamıyorum.
çünkü kocası da görecek onları.
bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, kendine ne kadar güvenirse güvensin... güzelin de güzeli var. çeşit çeşit güzel var.
bir erkek ne kadar namuslu olursa olsun hanımı onun bu güzelleri görmesinden rahatsız olur, olmalı yani.
rahmetli halam kız kıza bir sohbette anlatmıştı:
başka bir kadın anlatmış ona da..
kadın bi parkta kocasıyla beraber oturuyorlarmış.
bi bakmış kadının birisi çıkarmış kocaman memesini çocuk emziriyor...
demiş ki: "baktım kadının memesi nasıl da güzel dikkat çekici, korktum kocam görecek diye, bi telaşla hemen gittim azarladım kadını ve üstüne bişey örttüm."
:)
şimdi bu tepki mi sağlıklı, yoksa dekolteyi savunmak mı sağlıklı?

Birde bunların evli ve namussuz olanları var sanırım.:27:
Onlar dekolteyi savunanlar mı?Ben mi yanlış anladım:26:
Ben bazen dekoltede giyiyorum yerine göre,benim için ayrı bir kategorinizde var mı?.:44:

komiksinz gerçekten kemal kılıçdaroğlundan farkınız yokmuş :1::1::1: ben varolan bir ALLAH inancından bahsetmiştim oysaki.onu göreceksiniz.hani bir gün öleceksin ve sorgulancaksın ve haşrolunacaksın ...kapiş ;)

bende size ......'dan farkınız yokmuş diyecektim ki, sizin kadar bağnaz birini göremedim. kusura bakmayın.
kimseye din dersi vermek size, bana, bize düşmez. öğrenmek isteyen alır, istemeyen alsa bile eline geçen ilk fırsatta ülkeyi soğana çevirir, halkın parasını yer, ilaç isteyen kanser hastasının cebne para sıkıştırır kaybetme der vs. sayacak çok şey var ama duymak istermisiniz bilemem.

küfür eden ben değil eşim.karıştırmayın..küfür etmeyi uygun görmediğim için yazdım bu kadar şeyi zaten..giyimi anormal karşılığında hakaret küfürde anormal..

Hiç tanımadığı sadece sunucu varlığıyla ekranda olan bir kadına eşinin yanında sırf 'kıyafetini tasvip etmediğini savunduğundan küfreden bir kocayı' çok matahmış gibi anlatmak nasıl bir duygu?
O sunucunun kıyafetinden size ne, eşinize ne? Her koyun kendi bacağından asılır ve madem işi dini boyuta getirdiniz gene İslam inancına göre her kişi kendi davranışlarından sorgulanacak.
Bu yüzden yaptığınızı ve eşinizin davranışını savunmayı bırakmanızı salık veririm. :31:

valla bu dediğinize cevaben benim kocam değil dünyanın tüm evrenin en iyi kocası en iyi babasıdır ..siz hiç merak buyurmayınız efendim...

Kendinizle çeliştiğiniz için sordum
Benim bi merakım yok ve kimse de öyle dört dörtlük değildir

Evdeki adam küfürü basıyo , sorun yok hatta evrenin en iyi babası oluyo
Tv de ki kadın dekolte giyiniyo , büyük problem oluyo

eveeett komedi dükkanı açıldı :ssz:

dekolteyi savunanlar namussuz,açık giyinmesinler kocişlerimiz bakıyor,hımmm sen böyle yazdın ya cehennemde yanacaksın diye sevap-günah hesapları başladı ,sanırsın bi onlar müslüman..sen kimsin ki kimin cehenneme gideceğine karar veriyorsun! derler adama değil mi ama :53:

kadesa bu yeni moda ama lütfen
sadece kkda değil. Türkiye'de her önüne gelen bir cennet cehennem listesi yapıyor zaten:9:

AUS sen benim yoruma istinadenmi yazdn canım bilmiyorum ama

ben tam ifade edemedim snırım.
benım klavyem pek iyi değildir.

özet olarka şunu demek istedim.

insanlar özgür olmalı...
isteyen xxx kanalı izler...
isteyen y kanalı
isteyen dekolte giyer isteyen kafasını örter.

bu sefer oldu galiba :1::1::1::1::1:

Oldu oldu :1:

Yok sana yazmadım fallencım , okumadım hatta daha sayfaları tam olarak :17:

ya hu bakan erkeklerde terbiye, ahlak kalmadıysa kadın mı suçlu yani
yine suçlu yine suçlu:ssz:
siz neden kaybediyorsunuz biliyor musunuz rotayı kendinize çevirmediğiniz için
o yere göğe sığdıramadığınız erkeklerin de hesaba çekileceğini unuttuğunuz için.

OLAYI TÜM ARKADAŞLAR TOPLANDI BANA ÇEVİRDİ TEŞEKKÜR EDERİM KONUYU BANA YIKTIĞINIZ İÇİN.PARDON AMA HERKES SİZİN GÖRÜŞÜNÜZÜ SAVUNMAK ZORUNDA MI? SİZİN DEDİĞİNİZE EYVALLAH DEMEK ZORUNDA MI? H.ÇELİK'iN YAPTIĞI YORUM BENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ BEN O KADINI ELEŞTİRDİM KİŞİSEL OLARAK BEN OLARAK!! AMA SİZLER FARKLI FİKİRLERE TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ.HERKES BİZDEN OLSUN OH NE ALA MEMLEKET...BENDE BU GÖRÜŞE KARŞI ÇIKTIĞIM İÇİN KK'DA İLK DEFA BU TÜR BİR KONUYA YORUM YAZDIM.VE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM Kİ ; SAYGI GÖRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE HAKETMEYİ BİLİN.

bende size ......'dan farkınız yokmuş diyecektim ki, sizin kadar bağnaz birini göremedim. Kusura bakmayın.
Kimseye din dersi vermek size, bana, bize düşmez. öğrenmek isteyen alır, istemeyen alsa bile eline geçen ilk fırsatta ülkeyi soğana çevirir, halkın parasını yer, ilaç isteyen kanser hastasının cebne para sıkıştırır kaybetme der vs. Sayacak çok şey var ama duymak istermisiniz bilemem.

canım cevabımı verdiğim kişi ile hallettim sen ilgilendiren bir durum varsa buyur ?

kadesa bu yeni moda ama lütfen
sadece kkda değil. Türkiye'de her önüne gelen bir cennet cehennem listesi yapıyor zaten:9:

ben onlara kızmıyorum ama çok üzülüyorum..Rabbim bile kullarını yargılamazken bir kulun ne haddine sevap-günahla cehennem çıkarımı yapmak.bu daha günah ama yazık farkında değiller.

Evli ve namuslu kadınlar mini eteği savunamaz mı

Namus kavramı sizde bi hayli farklı galiba
Eşlerini aldatanlar namussuzdur
Kılık kıyafetle namus olmuyo benim bildiğim

Yoksa kapalı olup neler yapanı da gördük ama ben tüm kapalılar şöyledir böyledir diyemem
Hak hukuktan bahsederken insanları itham etmek çok garip oluyor

Evli ve namuslu derken? Bir de bu hayatta her sey kocalarimiza mi endeksli?
Piyonist bu yorum da beni benden aldi.
ona yetişemedim :) ne kadarda dikkat çekici etkileyici derken kendisi de mi etkilenmişte sonra kapatmış yani :9:
Birde bunların evli ve namussuz olanları var sanırım.:27:
Onlar dekolteyi savunanlar mı?Ben mi yanlış anladım:26:
Ben bazen dekoltede giyiyorum yerine göre,benim için ayrı bir kategorinizde var mı?.:44:
günahkarız biz parkon. ulemalarımız konuşuyor edepli ol:1:

hiç tanımadığı sadece sunucu varlığıyla ekranda olan bir kadına eşinin yanında sırf 'kıyafetini tasvip etmediğini savunduğundan küfreden bir kocayı' çok matahmış gibi anlatmak nasıl bir duygu?
O sunucunun kıyafetinden size ne, eşinize ne? Her koyun kendi bacağından asılır ve madem işi dini boyuta getirdiniz gene islam inancına göre her kişi kendi davranışlarından sorgulanacak.
Bu yüzden yaptığınızı ve eşinizin davranışını savunmayı bırakmanızı salık veririm. :31:

terbiyesizliğin lüzumu yok adam gibi konuşuyorsan konuş yoksa bende başka boyutlara girerim.

kendinizle çeliştiğiniz için sordum
benim bi merakım yok ve kimse de öyle dört dörtlük değildir

evdeki adam küfürü basıyo , sorun yok hatta evrenin en iyi babası oluyo
tv de ki kadın dekolte giyiniyo , büyük problem oluyo

tmm canım boşver ben kendimle çelişeyim yeterki sen rahat ol iyi ol yeterki memleket iyi olsun.

Back