- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
OLAYI TÜM ARKADAŞLAR TOPLANDI BANA ÇEVİRDİ TEŞEKKÜR EDERİM KONUYU BANA YIKTIĞINIZ İÇİN.PARDON AMA HERKES SİZİN GÖRÜŞÜNÜZÜ SAVUNMAK ZORUNDA MI? SİZİN DEDİĞİNİZE EYVALLAH DEMEK ZORUNDA MI? H.ÇELİK'iN YAPTIĞI YORUM BENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ BEN O KADINI ELEŞTİRDİM KİŞİSEL OLARAK BEN OLARAK!! AMA SİZLER FARKLI FİKİRLERE TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ.HERKES BİZDEN OLSUN OH NE ALA MEMLEKET...BENDE BU GÖRÜŞE KARŞI ÇIKTIĞIM İÇİN KK'DA İLK DEFA BU TÜR BİR KONUYA YORUM YAZDIM.VE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM Kİ ; SAYGI GÖRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE HAKETMEYİ BİLİN.
OLAYI TÜM ARKADAŞLAR TOPLANDI BANA ÇEVİRDİ TEŞEKKÜR EDERİM KONUYU BANA YIKTIĞINIZ İÇİN.PARDON AMA HERKES SİZİN GÖRÜŞÜNÜZÜ SAVUNMAK ZORUNDA MI? SİZİN DEDİĞİNİZE EYVALLAH DEMEK ZORUNDA MI? H.ÇELİK'iN YAPTIĞI YORUM BENİ HİÇ İLGİLENDİRMEZ BEN O KADINI ELEŞTİRDİM KİŞİSEL OLARAK BEN OLARAK!! AMA SİZLER FARKLI FİKİRLERE TAHAMMÜL EDEMİYORSUNUZ.HERKES BİZDEN OLSUN OH NE ALA MEMLEKET...BENDE BU GÖRÜŞE KARŞI ÇIKTIĞIM İÇİN KK'DA İLK DEFA BU TÜR BİR KONUYA YORUM YAZDIM.VE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM Kİ ; SAYGI GÖRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE HAKETMEYİ BİLİN.
tmm canım boşver ben kendimle çelişeyim yeterki sen rahat ol iyi ol yeterki memleket iyi olsun.
ben onlara kızmıyorum ama çok üzülüyorum..Rabbim bile kullarını yargılamazken bir kulun ne haddine sevap-günahla cehennem çıkarımı yapmak.bu daha günah ama yazık farkında değiller.
Sizler farklı görüşleri içinize alamadığınız için bizlerde sizlerden kendimizi uzaklaştırdık arkadaşlar bunu böyle bilin.daha başka yoruma gerek yok bazı arkadaşlar çirkinleşiyor çünkü.
siz-biz derken,siz kimsiniz biz kimiz?
yani bir kız henüz bekâr ise dikkat çekmek istemesini anlayabilirim.Evli ve namuslu derken? Bir de bu hayatta her sey kocalarimiza mi endeksli?
Piyonist bu yorum da beni benden aldi.
Bence siz - biz diye bişey yok
Kendini ötekileştirenler var sadece
yani bir kız henüz bekâr ise dikkat çekmek istemesini anlayabilirim.
veya bir kadın fuhuş yaparak geçimini sağlıyorsa onun vücudunu gösterme ve pazarlama isteğini de annlayabilirim.
bu konulardaki kısıtlamalar böylelerini rahatsız ederse onu anlarım.
fakat evli ve namuslu kadınların açılıp saçılmayı savunmasını anlayamıyorum.
bizim ülkemizde etek oturunca en azından dizleri örtecek kadar uzun olmazsa, yaka da göğüs çatalı görünmeyecek şekilde kapalı olmazsa derhal dikkat çeker.
ve her kadın kıskançtır. eşinin başka kadınlara bakmasından asla hazzetmez.
içinizde "ben kocamın açıkta bişey görüp de zevkle seyretmesini gayet olağan karşılıyorum, hiç bir sakınca görmüyorum" diyen var mı?
birileri diyor ki erkekler de bakmasın..
yahu gösteren de biziz, bakma diyen de biziz!
madem erkeklerin bakmasını istemiyorsun, o halde niçin gösteriyorsun?
kadınlara göstermek istiyorsan o halde kadın kadına ortamlarda göster! sokakta veya tv de değil.
buna katılıyorum.kapalılarda da açıklarda da çok uçlarda olanlar var.. halbuki her koyun kendi bacağından asılır, herkes kendi işine baksa ya.
bu sözünüze katılmıyorum benHiç tanımadığı sadece sunucu varlığıyla ekranda olan bir kadına eşinin yanında sırf 'kıyafetini tasvip etmediğini savunduğundan küfreden bir kocayı' çok matahmış gibi anlatmak nasıl bir duygu?
O sunucunun kıyafetinden size ne, eşinize ne? Her koyun kendi bacağından asılır ve madem işi dini boyuta getirdiniz gene İslam inancına göre her kişi kendi davranışlarından sorgulanacak.
Bu yüzden yaptığınızı ve eşinizin davranışını savunmayı bırakmanızı salık veririm.
Eki Görüntüle 825922
netten buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?