Huseyin Celik'in dekolte isyani

Ama o hanim da sizden farkli oldugu icin kufuru yedi degil mi? Saygi hosgoru karsit fikir?

hanımefendi ben size yazmadım ki yorumumu
ben genele yazdım, genel olarak yorumlara istinaden yani
ha çok istiyorsanız yine cevap vereyim. benim her görüşe saygım var ama eleştiri hakkım saklıdır aynen sizin de şuan eleştirdiğiniz gibi. eleştirmek tahammülsüzlük mü oluyormuş?
ayrıca saygıdan bahseden siz, kadınların dekoltesine neden saygı göstermiyorsunuz?

Sizler farklı görüşleri içinize alamadığınız için bizlerde sizlerden kendimizi uzaklaştırdık arkadaşlar bunu böyle bilin.daha başka yoruma gerek yok bazı arkadaşlar çirkinleşiyor çünkü.

ben onlara kızmıyorum ama çok üzülüyorum..Rabbim bile kullarını yargılamazken bir kulun ne haddine sevap-günahla cehennem çıkarımı yapmak.bu daha günah ama yazık farkında değiller.

ben üzülmüyorum kendileri müslüman açık giyinenler kafirmiş gibi davrananlara zerre-i miskal üzülmüyorum.
neyse konu dine dönmesin şimdi.

Son düzenleme:
herkeste bir kıyafet eleştirme derdi var. geçen gün de bir köşe yazarı şortla hastaneye giden kadınları eleştirmişti. herkes önce kendi çocuğuna eşine mukayet olsun sonra başkalarını eleştirsin. benim çalıştığım yerde bir adam var sigara düşmanı. içen kim görürse kızar söylenir vs. ama eşi de kızları da inanılmaz tiryakiymiş. öğrenince bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedim.
insan kendi çekinmedikten sonra istediği gibi giyinebilir.

Ne demek evlı ve namuslu bır kadın dekolte ve mınıyı savunmaz

eee Hem evlıyım, hemde dekolte ve mını gıyıyorum... Sımdı ben namussuzmuyum yanı ????
Terbıye sınırlarını asmayalım bence. Namus ınsanın kıyafetı ıle olculemez ıster acık ıster kapalı olsun dıs gorunuse bakarak namus gıbı cok dıkkatlı olunması gereken bır kavram hakkında kımse yorum yapamaz.

Ayrıca hekes ıstedıgı gıbı gıyıne bılır. Kımsenın tercıhlerı kımseyı ılgılendırmez.... Kendıme ykıstıgı olcude hem mını hemde dekolte gıyıyorum ne ben ne de esım rahatsız degılız bu durumdan. Acık gıyınen kadınlarada esım agzı acık bakmıyor cok sukur....
Ben coguna gore gayet rahat gıyınırım buna karsın kapalı arkadaslarımda var cok ıyı anlastıgım.
Arkadaslarımı secerken dıs gorunuse hıc bakadım bundan sonrada bakmam. Insan olsun, sadık dost olsun yeter ınsana.

Hersey karsındakıne saygılı olmakla baslıyor aslında

Bu arada bende mevzu bahıs programı esımle beraber ızledım ve hıcde abartılı acık degıldı sunucunun kıyafetı bana gore, begenmeyende degıstırıverseydı kanalı ne yapalım....

Evli ve namuslu derken? Bir de bu hayatta her sey kocalarimiza mi endeksli?
Piyonist bu yorum da beni benden aldi.
yani bir kız henüz bekâr ise dikkat çekmek istemesini anlayabilirim.
veya bir kadın fuhuş yaparak geçimini sağlıyorsa onun vücudunu gösterme ve pazarlama isteğini de annlayabilirim.
bu konulardaki kısıtlamalar böylelerini rahatsız ederse onu anlarım.
fakat evli ve namuslu kadınların açılıp saçılmayı savunmasını anlayamıyorum.
bizim ülkemizde etek oturunca en azından dizleri örtecek kadar uzun olmazsa, yaka da göğüs çatalı görünmeyecek şekilde kapalı olmazsa derhal dikkat çeker.
ve her kadın kıskançtır. eşinin başka kadınlara bakmasından asla hazzetmez.
içinizde "ben kocamın açıkta bişey görüp de zevkle seyretmesini gayet olağan karşılıyorum, hiç bir sakınca görmüyorum" diyen var mı?

birileri diyor ki erkekler de bakmasın..
yahu gösteren de biziz, bakma diyen de biziz!
madem erkeklerin bakmasını istemiyorsun, o halde niçin gösteriyorsun?
kadınlara göstermek istiyorsan o halde kadın kadına ortamlarda göster! sokakta veya tv de değil.

toplum olarak kapalı insanları genelde daha namuslu görüyoruz sanki.. genelde diyorum yalnız..bunu çok fazla gözlemledim( daha dün akşam). kalabalık bir otobüste adam oturuyor. yanında açık bir sürü kadın var kendinden yaşlı ya da değil. kapalı bir kızcağız geliyor ve adam hemen yerini ona veriyor. ayakta kalıp sürtünmelere maruz kalmasın diye sanırım koruma iç güdüsüyle....

Kadının kıyafetinde bir şey yok. Aşırı dekolte bana da itici gelir ama o yarışmayı, kanalı veya o kadını izlemek zorunda değilim. Bu açıklamayı yapan kişinin yaptığı açıklama aslında şaşırtıcı falan değil. Bu ve bunun gibi zihniyeti olan geri kafalı, yobaz insanlardan asla özgürlük anlayışı beklemeyin. Aslında kendisinin daha bir çok parlak fikri vardır eminim ki ama yavaş yavaş dökülüyorlar. Aynı zihniyete sahip insanlardan hergün bir başka komik açıklama duyuyoruz ki ben artık dediğim gibi şaşırmıyorum; çünkü zihniyetlerinin ne olduğu çok açık.

Meseleyi kıyafete karışmaktan çıplaklığa getirmek ise tam bir ikiyüzlülük. Yeri geldin mi insanların kıyafet özgürlüğü diye basbas bağıran insanlar, kendilerine ters gelen kıyafet anlayışlarında nasıl da 180 derece dönüveriyorlar!

Son düzenleme:

iyi de kocalar bakmasın diye kimin kıyafet tercihine karışma hakkımız olabilir ki.. açınca bakacak yani hakları bu öyle mi? göz gümrük yok misali..

buna katılıyorum.kapalılarda da açıklarda da çok uçlarda olanlar var.. halbuki her koyun kendi bacağından asılır, herkes kendi işine baksa ya.

Bence de

Karakter ve kıyafet çok başka şeyler
Başörtü namussuzu namuslu etmediği gibi, kısa etekte namusluyu namussuz etmez diyorum ben

bu sözünüze katılmıyorum ben
o zaman kimse kimseyle ilgilenmesin herkes dilediği gibi yaşasın
ahlaksızlık,fuhuş,hırsızlık kol gezsin..
insan olarak birbirimizden sorumluyuz
dışarıda dolaşırken birinin zor durumda olduğunu düşünsem ona yardımcı olurum
her koyun kendi bacağından asılır diyecek kadar basit düşünmem

Herkes istediği gibi giyinebilir yeter ki başkasının giyimine inancına burnunu sokmasınlar insanların giyimine karışmasınlar onlarda naparlarsa yapsınlar beni ilgilendirmez.

korkuları hortlatmayın lütfen. korkularımı,acabaları mı gün yüzüne çıkarmayın böyle görüşlerle. rica ediyorum.
güvenimi yoketmeyin!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…