Huseyin Celik'in dekolte isyani

Mesajimi yanlis anlamissiniz. Ben de Gozde Kansu oldugunu dusunuyorum da isim vermedi dendigi icin oyle soyledim. Hadi o hanimi kastedmedi diyelim. Bir bakanin bir sunucunun dekoltesini elestirmesi isin ozu

Yahu yine yanlis anladin :) Konunun ozune odaklanmayip isim vermedi diyenlere dedim isin ozunu yorumlayin. Isimlere takilmayin. Zaten konuyu ben actim ilk mesajda da dusuncelerimi soyledim. Tabi ki hakli bulmuyorum isine baksin

piyonistim bi soluk al kurban alayım

Hobaaaaaa buyurup burdan yakalım şimdi.....

ne kolay değilmi ?

bunca dekoltenın bedelini ödemek bu hanfendiye düştü....

Bir gazete -sanıyorum Amerika'nın bi gazetesiydi- Erdoğan ülkeyi bin yıl geriye götürüyor diye haber yapmış, müttefikimiz gerçekten doğru bir tespit yapmış.

Sen ortalığı yık ben başörtüsü takıcam yok benim başörtülü bacım diye gel dekolte giyene laf et, derse ki inancımda dekolte giymek var. Bişey diyebilir misin ? Demeye hakkın var mı bunca olandan sonra ?

Laikliğin ne olduğunu şimdi anladınız mı ?

Bu ne yaman çelişki böyle
Hadi Gözde Kansu örnek biri değil, peki sizin eşinizin yaptığı nedir
Demek ki sadece giyimle de olmuyo bu işler ayıptır günahtır diyosunuzda küfür etmek sevap mı ?

evli ve namuslu bir kadının dekolte, mini etek vs. giyimleri savunmasını anlayamıyorum.
çünkü kocası da görecek onları.
bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, kendine ne kadar güvenirse güvensin... güzelin de güzeli var. çeşit çeşit güzel var.
bir erkek ne kadar namuslu olursa olsun hanımı onun bu güzelleri görmesinden rahatsız olur, olmalı yani.
rahmetli halam kız kıza bir sohbette anlatmıştı:
başka bir kadın anlatmış ona da..
kadın bi parkta kocasıyla beraber oturuyorlarmış.
bi bakmış kadının birisi çıkarmış kocaman memesini çocuk emziriyor...
demiş ki: "baktım kadının memesi nasıl da güzel dikkat çekici, korktum kocam görecek diye, bi telaşla hemen gittim azarladım kadını ve üstüne bişey örttüm."
:)
şimdi bu tepki mi sağlıklı, yoksa dekolteyi savunmak mı sağlıklı?

Son düzenleme:
bizler ki aşkı memnu dizisinde (araya yastık konulup) sevişme sahnelerini normal karşılayarak izlemiş bir toplumuz
bu sunucunun kıyafetini mi kaldıramayacağız..
bana çok tuhaf geliyor bakanın yaptığı bu açıklamalar
bikiniyle klip çeken şarkıcılar mı dersiniz daha neler neler
bütün bunlar dururken bu sunucunun kıyafetini aşırı dekolte bulması çok ilginç:26:
ben türbanlı bir bayanım ama herkes kapansın kimse dekolte giymesin diye düşünmüyorum bu kişinin tercihidir.
kınamak,eleştirmek bize düşmez !!

Demek ki sadece giyimle de olmuyo bu işler ayıptır günahtır diyosunuzda küfür etmek sevap mı ?

yok ya bizde bi gariplik var eşimle ben çok genişiz zannımca

programı birlikte izledik ama ne sunucu ne kıyafeti gözümüze göründü sadece yarışmacıların uyumu hakkında konuştuk,eleştirdik, güldük

şimdi şüphe duydum valla

Anlaşıldı hala kadınları yıkıp yerine AVM yapmamışlar

Son düzenleme:
herkesi susturabilirler, medyayı, avukatı, hakimi, askeri.. ama Türk gençliğinin yokadı ağır olur..
Deniz Baykalın kaseti çıkablir, mhl liler istifa edebilir, Recep Yazıcıoğlu öleblir, İlker Başbuğ hapse atılabilir ve olası savaş durumunda ihriyacımız olan tüm korgeneraller vs. ama biz susmayacağız. gerekirse teke tek savaşırız.
zor değil her konuşanı hapse atıyorlar yada bir suikaste kurban gidiyor tesadüfen. gün gelir kendisi de hırslandırdığı gençlerin kurbanı olabilir. başa gelen herkes için geçerli bu. adaleti sağlamakla görevliydi. artık themis bile gözlerini açtı açık gözlü olarak tartıyor teraziyi..

Kendilerine gelince hakir görülmüş, ezilmiş bacılar. Başkalarına gelince ayıptır, günahtır. Kime göre ayıp, kime göre günah ??

Velev ki ben Müslüman değilim bana göre günah mı hayır, e o halde sanane?
Ya da ayıp olup olmadığını sen mi belirleyeceksin ? Bana göre ayıp değil onu giymek sana göre ayıp.

E nereye gidecek bunun sonu?

Bunun bir sınırlaması olması gerek, devlet işlerinde dinin yeri yok. Olursa muhakkak huzursuzluk çıkıyor böyle.

İşte bunun gibi konular için Büyük Türk Atatürk Laiklik ilkesini çıkardı, birilerinin de derdi oldu bu ilke. E ilke elden gidiyor , sonuçtan memnun değilim hem de hiç.

ilerde ne görecekmişim. neyi kasdettiydeniz açın bence. afganistan olmayımı

komiksinz gerçekten kemal kılıçdaroğlundan farkınız yokmuş ben varolan bir ALLAH inancından bahsetmiştim oysaki.onu göreceksiniz.hani bir gün öleceksin ve sorgulancaksın ve haşrolunacaksın ...kapiş

valla ne yalan söyliyim ben hande yenerin o deri tulumuna birde süvari gibi pelerinine takıldım

ama musa babayı dinlemekden başka bişiy dikkatimi çekmedi....

Olur mu
Edepli insan onları görünce basmalı küfürü

o zaman güzelleri sokağa çıkarmayalım. çıkarlardsada çirkinleştirelim. olmazsa çarşafa saralım. olur ya. kocalar güzel bulur.

küfür eden ben değil eşim.karıştırmayın..küfür etmeyi uygun görmediğim için yazdım bu kadar şeyi zaten..giyimi anormal karşılığında hakaret küfürde anormal..

kadının üstünü örteceğine, kocasını alıp götürseydi o kadar korku sarmışsa eğer.
ne münasebet anlamadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…