- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Mesajimi yanlis anlamissiniz. Ben de Gozde Kansu oldugunu dusunuyorum da isim vermedi dendigi icin oyle soyledim. Hadi o hanimi kastedmedi diyelim. Bir bakanin bir sunucunun dekoltesini elestirmesi isin ozu
kıyafeti kalmıştı zaten karışılmayan. çalışmasına ev işini yapamıyor denildi. kürtajına karşı çıkıldı, sezaryen olmaz normal doğacak dendi. dekoltesinede karşı çıkldı. ee oldu olacak çip takında ne siz yorulun nede biz biz!
yani eleştirmesini haklı mı buluyorsun? yoksa elalemin dekoltesiyle uğraşacağına işini yapsın arada da bizde görelim icraatlarını mı diyorsun? maşallah iktidar o kadar çok çalışıyorki yaptıklarıya değil sürekli söylemleriyle, gaflarıyla, tweetleriyle gündendeler. bun bu kadar çok çalışan bir başka iktidar göremedim. yani magazin üstüne.
Yahu yine yanlis anladin :) Konunun ozune odaklanmayip isim vermedi diyenlere dedim isin ozunu yorumlayin. Isimlere takilmayin. Zaten konuyu ben actim ilk mesajda da dusuncelerimi soyledim. Tabi ki hakli bulmuyorum isine baksin
sunucunun işine son verilmesi gündemde kanal sunucumuzun bir dizi projesi var tarihler çakışabilir diye açıklama yapmış da bunu yeni anlamışlar çok ironik
hüseyin çelik rahat olabilir kadın işinden olmak üzere
herkes özgür olmalı diyoruz eyvallah herkes özgür olsun peki soruyorum.o bahsi geçen kadını bir reklam arasında tesadüfen gördüm ve kanalı çevirip giyimine küfreden kişi benim eşim oldu..yani bir erkek oldu.milyonlar izliyor örnek alıyor belki.her tarafını göstermeninde bir manası yok kimse kusura bakmasın."ne kadar kapalıysan o kdar dindar ne kadar açıksan o kadar modern" bu görüşten kurtulun artık.çocuklarımıza örnek insanlar olmaya gayret eden anne babalarız hepimiz.fakat mahrem olan yerleri umumun gözüne bu kadar sokarak hiçbir şey elde edemez kimse.ayıptır günahtır...lafım sadece o kadına değil televizyonda bir halt ettiğini sanan tüm o zihniyettekileredir...
Bu ne yaman çelişki böyle
Hadi Gözde Kansu örnek biri değil, peki sizin eşinizin yaptığı nedir
Demek ki sadece giyimle de olmuyo bu işler ayıptır günahtır diyosunuzda küfür etmek sevap mı ?
ilerde ne görecekmişim. neyi kasdettiydeniz açın bence. afganistan olmayımı
yok ya bizde bi gariplik var eşimle ben çok genişiz zannımca
programı birlikte izledik ama ne sunucu ne kıyafeti gözümüze göründü sadece yarışmacıların uyumu hakkında konuştuk,eleştirdik, güldük
şimdi şüphe duydum valla
yok ya bizde bi gariplik var eşimle ben çok genişiz zannımca
programı birlikte izledik ama ne sunucu ne kıyafeti gözümüze göründü sadece yarışmacıların uyumu hakkında konuştuk,eleştirdik, güldük
şimdi şüphe duydum valla
o zaman güzelleri sokağa çıkarmayalım. çıkarlardsada çirkinleştirelim. olmazsa çarşafa saralım. olur ya. kocalar güzel bulur.evli ve namuslu bir kadının dekolte, mini etek vs. giyimleri savunmasını anlayamıyorum.
çünkü kocası da görecek onları.
bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, kendine ne kadar güvenirse güvensin... güzelin de güzeli var. çeşit çeşit güzel var.
bir erkek ne kadar namuslu olursa olsun hanımı onun bu güzelleri görmesinden rahatsız olur, olmalı yani.
rahmetli halam kız kıza bir sohbette anlatmıştı:
başka bir kadın anlatmış ona da..
kadın bi parkta kocasıyla beraber oturuyorlarmış.
bi bakmış kadının birisi çıkarmış kocaman memesini çocuk emziriyor...
demiş ki: "baktım kadının memesi nasıl da güzel dikkat çekici, korktum kocam görecek diye, bi telaşla hemen gittim azarladım kadını ve üstüne bişey örttüm."
:)
şimdi bu tepki mi sağlıklı, yoksa dekolteyi savunmak mı sağlıklı?
piyonistim bi soluk al kurban alayım
Bu ne yaman çelişki böyle
Hadi Gözde Kansu örnek biri değil, peki sizin eşinizin yaptığı nedir
Demek ki sadece giyimle de olmuyo bu işler ayıptır günahtır diyosunuzda küfür etmek sevap mı ?
senin inancına göre. bakalım benim inancıma göremi.komiksinz gerçekten kemal kılıçdaroğlundan farkınız yokmuşben varolan bir ALLAH inancından bahsetmiştim oysaki.onu göreceksiniz.hani bir gün öleceksin ve sorgulancaksın ve haşrolunacaksın ...kapiş
evli ve namuslu bir kadının dekolte, mini etek vs. giyimleri savunmasını anlayamıyorum.
çünkü kocası da görecek onları.
bir kadın ne kadar güzel olursa olsun, kendine ne kadar güvenirse güvensin... güzelin de güzeli var. çeşit çeşit güzel var.
bir erkek ne kadar namuslu olursa olsun hanımı onun bu güzelleri görmesinden rahatsız olur, olmalı yani.
rahmetli halam kız kıza bir sohbette anlatmıştı:
başka bir kadın anlatmış ona da..
kadın bi parkta kocasıyla beraber oturuyorlarmış.
bi bakmış kadının birisi çıkarmış kocaman memesini çocuk emziriyor...
demiş ki: "baktım kadının memesi nasıl da güzel dikkat çekici, korktum kocam görecek diye, bi telaşla hemen gittim azarladım kadını ve üstüne bişey örttüm."
:)
şimdi bu tepki mi sağlıklı, yoksa dekolteyi savunmak mı sağlıklı?
Anlaşıldı hala kadınları yıkıp yerine AVM yapmamışlar
senin inancına göre. bakalım benim inancıma göremi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?