- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
- Konu Sahibi yercekimli karanfil
-
Sanatçıların çoğu böyle giyiniyo
Yok illa göğüs dekoltesi bu tarz diye söylüyosa da Hadise hep bu tarz giyiniyo ki
Hayırdır?Özgürlük adı altında, o sunucu çıplak çıksaydı da normal karşılar mıydınız? İnsanların normal kavramı farklıdır ve dekolte de bazılarımıza normal geldiği gibi bazılarımıza da anormal geliyor.
Özgür bir ülkede yaşıyoruz diye şeriat propagandası yapanları anlayışla karşılar mısınız siz? Peki siz bunu hoşgöremiyorsanız biz dekolteyi özgürlük sayıp hoşgörmek zorunda mıyız?
Biraz farklı fikirlere,görüşlere saygı gösterin. Asıl özgürlük bu...
size günah gelen belki bana gelmiyor normal geliyor. napacağız bu durumda. sizin eşiniz buna hakaret ederken bizdekiler normal karşılıyor. ne yapacağız bu durumda. siz istediniz diye sizin istedğiniz gibimi olacağız. eee nerde kaldı demokrasi. nerde kaldı yasaksız ülke.
ben fazla iyimsemişim demek bazı düşünceler için.
ama yanılmışım demekki. yasakçı zihniyet her yerde varmışş demek. onların hakkını savunduklarımdada. yazık
. üzüldüm
size günah gelen belki bana gelmiyor normal geliyor. napacağız bu durumda. sizin eşiniz buna hakaret ederken bizdekiler normal karşılıyor. ne yapacağız bu durumda. siz istediniz diye sizin istedğiniz gibimi olacağız. eee nerde kaldı demokrasi. nerde kaldı yasaksız ülke.
ben fazla iyimsemişim demek bazı düşünceler için.
ama yanılmışım demekki. yasakçı zihniyet her yerde varmışş demek. onların hakkını savunduklarımdada. yazık
. üzüldüm
Mesajimi yanlis anlamissiniz. Ben de Gozde Kansu oldugunu dusunuyorum da isim vermedi dendigi icin oyle soyledim. Hadi o hanimi kastedmedi diyelim. Bir bakanin bir sunucunun dekoltesini elestirmesi isin ozu
hadisenin son kıyafetini gördünmü gögüs dekoltesi olsa iyi resmen .....mini şow
Yok görmedim de
Yani Hadise de bir örnekti sadece, hep var dekolte giyinen sanatçılar
Bu adamın gözüne inen perde yeni mi açılmış, yoksa şahsi bişey mi var anlamadım
saygıyı bize öğreteceğinize lütfen siz öğrenin. birde küfretmişsiiz. ben hiçbir çarşaflı akdına küfür etmiyorum görünce. aksine üniversitelerde türbanı dahi en sıkı savunanlardandım ama artık sizdeki tepkileri göürnce çok büyük hata diyorum . çünkü fikir olarak farklısınız.
sizde kapalı olunca çok dindar görüşünüzden sıyrılın bence. eğer çok inançlı olduğunuzu iddia ediyorsanız küfür dinimizce doğru mu? madem modernlikten yana değilsiniz televizyonda izlemeyin o zamn dua ederek geirin vaktinizi.
doğrular kime göre doğru. ve kişinin giyimine küfretmek doğrumu.sorun zaten tamda orada işte.ne siz istediniz diye biz "öyle" olacağız ne de biz istedik diye siz "öyle" olacaksınız.zaten bir kısım aşağılayıp hakaret ederken,diğer kısım alkışlıyor.dünyanın düzeni bu çünkü...ayrıca belirtmek isterim ki ; yasakçı zihniyet dediğiniz şey sizin kabullenemediğiniz ilkelerdir aslında.çünkü o "yasakçı zihniyet" yüzde yüz doğru bildiğiniz bir şeyi onaylasa bile siz ona yanlış diyeceksiniz.çünkü demokrasinin gereklerinden biride muhalefettir.tıpkı sizin yaptığınız gibi...saygılar....
Ben kasti bişiy olduğunu sanmıyorum ancak garip geliyor bana..
o bayan gibi nice acık giyinenler var..
gündem bunlarla neden meşg.ediliyor diye insan düşünmeden edemiyor.
ben anadan üryan çıksın demiyorum ama nasılki insanlar başını örmek istiyorsa örtmeleri gerekityorsa
dekolta mini isteyende giysin..
benceeeeeeeee
doğrular kime göre doğru. ve kişinin giyimine küfretmek doğrumu.
saygılı olmak herkesin tercihine saygı göstermek, çokmu zor. ben insanların giyim tercihlerine sonuna kadar saygılıysam onlar neden saygısız.
işte farkımız bu.
yani eleştirmesini haklı mı buluyorsun? yoksa elalemin dekoltesiyle uğraşacağına işini yapsın arada da bizde görelim icraatlarını mı diyorsun? maşallah iktidar o kadar çok çalışıyorki yaptıklarıya değil sürekli söylemleriyle, gaflarıyla, tweetleriyle gündendeler. bun bu kadar çok çalışan bir başka iktidar göremedim. yani magazin üstüne.
ben saygımdan birde cevap verdim ki yazık etmişim. siz derken kimiz biz? ben insanım olarak yazıyorum a b c değil, cemaat değil, din bekçisi olarak değil. burada hiçbir tarafı değil görüşümü savunuyorum. "cevap vermem, okumadım, önemli değil, bizden bekleyemezsiniz.. " diyosanız yazmayın o zaman madem kimsenin görüşünü önmsemeyeceksiniz, söyleyecekleriniz bittiyse gidebilirsiniz!yorumunuzu sonuna kadar okumadım bile...çünkü fikirleriniz benim için önemli değil...bana saygı duymayan sizsiniz.o yüzden saygı görmeyi bizlerden bekleyemezsiniz...
Dün Demokratikleşme paketinin tartışıldığı konuda arkadaşlar'' kamuda türban yasağının arkasından gelecek kısıtlamalardan falan bahsedince çok ütopik gelmişti''.
Şu okuduklarım acaba haklılar mı sorusunu sormamı sağladı.
ilerde ne görecekmişim. neyi kasdettiydeniz açın bence. afganistan olmayımıfarkınızın ne olduğunu ileride göreceğiz))
ilerde ne görecekmişim. neyi kasdettiydeniz açın bence. afganistan olmayımı
pardon çok sinirlendim sana yersiz bi tepki olmuş, haklısın. kusura bakma. bazı yorumlar beni benden alıyordaYahu yine yanlis anladin :) Konunun ozune odaklanmayip isim vermedi diyenlere dedim isin ozunu yorumlayin. Isimlere takilmayin. Zaten konuyu ben actim ilk mesajda da dusuncelerimi soyledim. Tabi ki hakli bulmuyorum isine baksin
Anadan üryan olmak , eeee çıplak cıksaydı demek ne alaka ise , şöyle örtünseydi demekte o kadar alaka .
Bir de kadını ateist görüşlü yapmışsınız , ne diyeyim ki..
Hüseyin Çelik ' in açıklamasını yersiz buldum .Yersizden kastım o program yeri değildi değil elbette , bir örnek verip anlattıklarını taçlandırmaya çalışması yersiz olmuş.
Toplum kuralları ile de inanç kurallarını karıştırmayalım bence .Anadan üryan çıksaydı denir mi ? Bu toplum kuralıdır , insanlar o veya bu şekilde giyinirler . İlk çağlardan itibaren , önce ''haya'' duygusu ile bir yerlerini kapatma dürtüsü var olmuştur insanoğlunda .
Şimdi tekstil gelişti , incir yapraklarına mahkum değiliz şükürÜzerimize bir kumaş parçası geçirip , insan önüne çıkarız .Buraya kadar toplu yaşamın kurallarını gerçekleştirmiş oluruz.
Bundan sonrasına cidden karışılmasın artık . Günahı sevabı , göze çirkin geleni hoş geleni , kişiye bırakılsın bir zahmet .
Bu arada göğüs dekoltesinden rahatsız olacak kadar (ki en doğal hakkıdır izlemek istememek ) televizyon izlemekten vazgeçebilir. Programları süzgecinden iyice geçirebilir vs...Ben öyle yapıyorum mesela . O sebeble X kişinin tv programında giydiği kıyafet beni rahatsız etmiyor. Dünya benim düzenimde olsun , herşey benim rahatıma göre ayarlansın olmaz . Olsa ne güzel olur diyebilir insanın içi ama olmaz yani ...Bugün sana yarın bana ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?