• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Huseyin Celik'in dekolte isyani

Bakanin sozleri mis mus degil yorumlarinizi ona yapin isterseniz. Orada Gozde KAnsuyu gormeyin. Neden ona bu kadar takildiniz? Olayin ozune yorum yapmak isinize mi gelmedi yoksa?
bahsettiği saatte tek yarışma programı ve kadın sunucu vardı o olduğu ortaya çıktı. bi tarafımızdan uydurmuyoruz. biz abilere ablalara kanmaz araştırmada yaparuz evelalalah. kulaktan dolmacı değil araştırmacı gençliğiz çok şükür.
neymiş olayın özü?
Özgürlük adı altında, o sunucu çıplak çıksaydı da normal karşılar mıydınız? İnsanların normal kavramı farklıdır ve dekolte de bazılarımıza normal geldiği gibi bazılarımıza da anormal geliyor.

Özgür bir ülkede yaşıyoruz diye şeriat propagandası yapanları anlayışla karşılar mısınız siz? Peki siz bunu hoşgöremiyorsanız biz dekolteyi özgürlük sayıp hoşgörmek zorunda mıyız?
Biraz farklı fikirlere,görüşlere saygı gösterin. Asıl özgürlük bu...
Biz türbanla çıksa normal karşılardıkta sen çıplak çıkınca neden anormal karşılıyorsun anlamadım. madem biz snein islam inancına saygı gösteriyoruz, sende o kişinin atesit duygularına saygı göstersene.

bende siyasetçilerin, zihinlerinin şehveti ile kadın giysisine karışmalarını anlamıyorum:44:

dekolte falan bahane bence artık kadınların göbeklerinden,bebeklerinden,şortlarından,dekoltelerinden ellerini çeksinler!

ya eskiden erkek dediğin kadınlarla ilgili laf ederken iki kez düşünür ayıp olur mu diye sorgulardı şimdi maaşallah olay göğüs dekoltesine kadar geldi.

kıyafeti kalmıştı zaten karışılmayan. çalışmasına ev işini yapamıyor denildi. kürtajına karşı çıkıldı, sezaryen olmaz normal doğacak dendi. dekoltesinede karşı çıkldı. ee oldu olacak çip takında ne siz yorulun nede biz biz!

herkes özgür olmalı diyoruz eyvallah herkes özgür olsun peki soruyorum.o bahsi geçen kadını bir reklam arasında tesadüfen gördüm ve kanalı çevirip giyimine küfreden kişi benim eşim oldu..yani bir erkek oldu.milyonlar izliyor örnek alıyor belki.her tarafını göstermeninde bir manası yok kimse kusura bakmasın."ne kadar kapalıysan o kdar dindar ne kadar açıksan o kadar modern" bu görüşten kurtulun artık.çocuklarımıza örnek insanlar olmaya gayret eden anne babalarız hepimiz.fakat mahrem olan yerleri umumun gözüne bu kadar sokarak hiçbir şey elde edemez kimse.ayıptır günahtır...lafım sadece o kadına değil televizyonda bir halt ettiğini sanan tüm o zihniyettekileredir...

O tarafada yaftalamasak rahat edemeyiz değil mi?:27:
Düşünce özgürlüğünden bahsederken eleştiriyi yasak olarak algılamakta farklı bir boyut olsa gerek.:10:

bende siyasetçilerin, zihinlerinin şehveti ile kadın giysisine karışmalarını anlamıyorum:44:

Ayol bendemi tuhaflık var muhafazakar biriyim ama
ben hiç açık bulmadım bu giysiyi :5::5::5:
bi googleye bir kaç bayan sanatçı adı girip bakmak lazım ohooooo
şaşılcak şey yani...

size günah gelen belki bana gelmiyor normal geliyor. napacağız bu durumda. sizin eşiniz buna hakaret ederken bizdekiler normal karşılıyor. ne yapacağız bu durumda. siz istediniz diye sizin istedğiniz gibimi olacağız. eee nerde kaldı demokrasi. nerde kaldı yasaksız ülke.
ben fazla iyimsemişim demek bazı düşünceler için.
ama yanılmışım demekki. yasakçı zihniyet her yerde varmışş demek. onların hakkını savunduklarımdada. yazık
. üzüldüm

Son düzenleme:
bahsettiği saatte tek yarışma programı ve kadın sunucu vardı o olduğu ortaya çıktı. bi tarafımızdan uydurmuyoruz. biz abilere ablalara kanmaz araştırmada yaparuz evelalalah. kulaktan dolmacı değil araştırmacı gençliğiz çok şükür.
neymiş olayın özü?

Mesajimi yanlis anlamissiniz. Ben de Gozde Kansu oldugunu dusunuyorum da isim vermedi dendigi icin oyle soyledim. Hadi o hanimi kastedmedi diyelim. Bir bakanin bir sunucunun dekoltesini elestirmesi isin ozu

Sanatçıların çoğu böyle giyiniyo
Yok illa göğüs dekoltesi bu tarz diye söylüyosa da Hadise hep bu tarz giyiniyo ki :6:

Mesajimi yanlis anlamissiniz. Ben de Gozde Kansu oldugunu dusunuyorum da isim vermedi dendigi icin oyle soyledim. Hadi o hanimi kastedmedi diyelim. Bir bakanin bir sunucunun dekoltesini elestirmesi isin ozu

eee kıdem tazminatları gene gündemde ...

ben ona kafa yoruyorum

kim neresini açarsa açsın :5::5::5::5::5:

:46::46::46:
herkes özgür olmalı diyoruz eyvallah herkes özgür olsun peki soruyorum.o bahsi geçen kadını bir reklam arasında tesadüfen gördüm ve kanalı çevirip giyimine küfreden kişi benim eşim oldu..yani bir erkek oldu.milyonlar izliyor örnek alıyor belki.her tarafını göstermeninde bir manası yok kimse kusura bakmasın."ne kadar kapalıysan o kdar dindar ne kadar açıksan o kadar modern" bu görüşten kurtulun artık.çocuklarımıza örnek insanlar olmaya gayret eden anne babalarız hepimiz.fakat mahrem olan yerleri umumun gözüne bu kadar sokarak hiçbir şey elde edemez kimse.ayıptır günahtır...lafım sadece o kadına değil televizyonda bir halt ettiğini sanan tüm o zihniyettekileredir...
saygıyı bize öğreteceğinize lütfen siz öğrenin. birde küfretmişsiiz. ben hiçbir çarşaflı akdına küfür etmiyorum görünce. aksine üniversitelerde türbanı dahi en sıkı savunanlardandım ama artık sizdeki tepkileri göürnce çok büyük hata diyorum . çünkü fikir olarak farklısınız.
sizde kapalı olunca çok dindar görüşünüzden sıyrılın bence. eğer çok inançlı olduğunuzu iddia ediyorsanız küfür dinimizce doğru mu? madem modernlikten yana değilsiniz televizyonda izlemeyin o zamn dua ederek geirin vaktinizi.

Back