- Konu Sahibi kartalice_bjk
-
gzdpkz ben de uzun zamandır palette tarçın bakır kullanıyorum ve renginden çok memnunum aynen senin gibi, herkes çok beğeniyor. ancak saçlarım çok dökülmeye başladı.sanırım bu boya pek iyi gelmedi bana.sende var mı böyle bir sıkıntı?
Kızçeler bana yardım edin ya palette yoğun bakır 7.77 ile koleston açık kumral 8.0 karıştırmayı düşünüyorum. Kendi saçım kumral yardımm kararsız kaldım. Nasıl bir sonuç çıkar ortaya tahminen
forumda genelde palette tarçın bakırla boyayanlar sonuçtan memnun resim ekleyen arkadaşlarda var bir bakın isterseniz bencede en uygun renk o gerçi ben boyamadım ama boyayanlardan öyle gözüküyor bu başlığın diğer sayfalarına bir bakın sizde göreceksiniz zaten saç açılmış çok kolay istediğiniz gibi olacaktırSLM arkadaslar sıteye yenı uye oldum luften bana yardımcı olurmusunuz sac rengım sıyahtı hurremın sac rengı gbı yapmak ıstıyordum ve sacımın rengını actım dıplerı kendı sacım oldugu ıcın cok acıldı sarı oldu once uclarına surmem gerekıyormus ucları da hurremınkı gbı tam ıstedgm gbı oldu esıt hale getırebılmem ıcın dıplerını hangı renge boyamam gerek lutfen bana yardımcı olun(( yarım yamalak kaldım bole ne yapcam hıc bır fıkrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?