Saç Rengi ve Saç Boyama Hürremin saç rengi? (resimli)

benim bildiğim bu boyanıın amonyak oranı çok düşük o yüzden çok çabuk akıyo.. palette nature 8.77 için bana böyle demişlerdi.. ben boyadığımda saçım çok cansızlaşmıştı anlamamıştım ben de.. sende öyle bi sıkıntı var mı?

hürrem rengi çok hoş ilk seyrettiğm andan beri dikkatımı çekiyor,tarçın bakır rengi..benim arkadasımda boyatnıştı.hoş bi renk bence

ya benim saçlarım kızıl büyüye boyattım şimdi çabuk akmasını istiyorum bal köpüğü sürmek için bir fikriniz varmı akması için

selam bende saçlarım bu renk olsun istiyorum gerçekten cok hoş gözüküyolar..uyguladığın boyanın ton ve markası tam olarak nedir acaba?yardımcı olursan sewinirim=)

Clemency diye bi markanın 8.43 bakır karamel diye bi rengi var renk kartelasındaki renge bayıldımmdeneyecem bakalım nasıl olacak renk nette yok maalesef

palette renkleri çok güzel ama çok döktü saçlarımı bir tel bile çıkmazdı altın karamele boyadım ama korkuyorum artık almaya

Kızçeler bana yardım edin ya palette yoğun bakır 7.77 ile koleston açık kumral 8.0 karıştırmayı düşünüyorum. Kendi saçım kumral yardımm kararsız kaldım. Nasıl bir sonuç çıkar ortaya tahminen

merhabalar palette yoğun bakırla sarı denemiştim ben, bakırlığı çok çok yoğun olduğu için boyanın rengi fazla değişmedi gibi gelmişti bana..yine de denemek isterseniz bi bakarsınız.. (benim saç rengim koyu belki ondan olmuştur diyeceğim ama bir kaç boyadan sonra yapıp yine de öyle hissetmiştim)

SLM arkadaslar sıteye yenı uye oldum luften bana yardımcı olurmusunuz sac rengım sıyahtı hurremın sac rengı gbı yapmak ıstıyordum ve sacımın rengını actım dıplerı kendı sacım oldugu ıcın cok acıldı sarı oldu once uclarına surmem gerekıyormus ucları da hurremınkı gbı tam ıstedgm gbı oldu esıt hale getırebılmem ıcın dıplerını hangı renge boyamam gerek lutfen bana yardımcı olun (( yarım yamalak kaldım bole ne yapcam hıc bır fıkrım yok

forumda genelde palette tarçın bakırla boyayanlar sonuçtan memnun resim ekleyen arkadaşlarda var bir bakın isterseniz bencede en uygun renk o gerçi ben boyamadım ama boyayanlardan öyle gözüküyor bu başlığın diğer sayfalarına bir bakın sizde göreceksiniz zaten saç açılmış çok kolay istediğiniz gibi olacaktır

pekı canım benım kı tamamen acılmadı dıplerı cok acık nasıl yapaym tmm bu boyadan bulursam muhahakk bunu ypaarm da yapsamda yıne daha acık olmaz mı dıplerı ıkı kere ust ustemı boyamam gerek nereye sorduysm ayrıca tarcın bakır dıye bır boya yok dıyorlar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…