• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hürremin saç rengi? (resimli)

teşekkürler missnewmoon. o zaman ben direk tarçın bakır alayım. zaten bu ara aklımda bir de Neva Color'ın tarçın bakırı(8.44) var. arkadaşım kullandı ve çok memnun hem renkten hem de kalitesinden.

bİŞİ Değil cnm..Bu boya işi hassas konu:23:Kuaföre boyattım ben bugün diplerim çok çıkmıştı cesaret edemedim.Nevacolor un rengini bende beğendim.Ama palettenin dip ve uç arasındaki farkı iyi kapattığnı duydum.

bİŞİ Değil cnm..Bu boya işi hassas konu:23:Kuaföre boyattım ben bugün diplerim çok çıkmıştı cesaret edemedim.Nevacolor un rengini bende beğendim.Ama palettenin dip ve uç arasındaki farkı iyi kapattığnı duydum.

ben de gittim ve nevacolor 8.44 aldım haftasonu ama henüz dipleri daha yeni geldiği için saçımı yıpratmak istemiyorum açıkcası biraz daha uzasın bikaç hafta içinde boyayacağım bakalım, inşallah güzel olur ben de koyarım buraya fotoğraf.:34:

kızlar ben kuaförlük eğitimi alıyorum hocamız bana bu renkleri karıştırırsan olur dedi bende bugün kumral bakır aldım koleston bide içine bal sarısı katacam hureminkine yakın bi renk oluyor

$DSCF4373.jpg

Kızlar cumartesi boyattım.saçımın son rengi bakalım yıkanınca ne kadar akacak.Ne ile neyi karıştırdığını sordum da hafızam balık olduğu için bi de kuaför boyaları farklı 8 tonlarında sarılı bakırlı bi renkle ana renk olan bakırı karıştırdı.Kuaför malzemeleri satan yerlere bakmak gerek

Arkadaşlar boya 20 gün bile dayanmadı:2:çokk masraflı bi renk bi de saç çok yıpranıyor.Diplerden çıkan saçın üstüne boyanan renk daha güzel duruyo açılan renkler sarımsı kalıyor:84:

teşekkr ederim tatlım =)

ben açtırmıştım saçlarımı ilk kez boyattığımda, çünkü koyu bir renge boyalıydı.3 yıl önce açtırdım ama.o zamandan beri hiç açıcı sürdürmedim, kendi saçlarım açık kumral zaten,üstüne güzel tutuyor.zeminin koyuysa açtırman gerekir.açık kumral veya sarıysa açıcıya gerek yok cnm.

teşekkr ederim tatlım =)

ben açtırmıştım saçlarımı ilk kez boyattığımda, çünkü koyu bir renge boyalıydı.3 yıl önce açtırdım ama.o zamandan beri hiç açıcı sürdürmedim, kendi saçlarım açık kumral zaten,üstüne güzel tutuyor.zeminin koyuysa açtırman gerekir.açık kumral veya sarıysa açıcıya gerek yok cnm.
canım neyle boyadın yazdıysanda kaçırmışım .

uzunca bir süre kuaförde boyattım, ne kullandığını hiç bilmiyorum. sonra palette tarçın bakır boyamaya başladım, zeminin iyi olmasından herhalde o da hiç fark yapmadı.aynı bu resimdeki gibi ışıltılı bir bakır oldu.

lorealde hiçbi renk denk gelmedi bi akaju kahve var ama o da çok koyu tutuyomuş.Kuaför serilerinden belki renk tutturulabilir

Kızlar tarçın bakır açık renk saç zeminim üzerinde böyle tuttu
$DSCF4394.jpg $DSCF4393.jpg

Tabi her zamanki gibi ömrü 2 yıkama ama kuaörün kaç boyamada veremediği rengi 1 defada verdi şimdi eskisi gibi hemen iğrenç sarıya dönmedi.

Palette deluxe serisinden bakır kahve aldım yeni rekleri mükemmel.Zemin daha koyuysa 7/77 yoğun bakır var harika bi renk ama nette bulamadım renkleri

Eklentiler

• $DSCF4407.jpg
    $DSCF4407.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 206
kızlar tarçn bakır çok koyu çıkıo ve açık renk saça uygulanıncada pastel boyalarla boyanmış giibi acayip bi renk oluo hürrem rengini elde edicekseniz saçınızı koleston yoğun renk açıcısıyla yarım saat açın üstüne dore bakır ama oksidasyonu 9 alın tam o renk oluo

kızlar palette deluxe serisinde yeni renkler çıkarmış. aynı hürremin saç rengine benzer bir renk de var: yoğun bakır 7.77

$palette deluxe 7.77 yoğun bakır.jpg

Son düzenleme:
kızlar palette deluxe serisinde yeni renkler çıkarmış. aynı hürremin saç rengine benzer bir renk de var: yoğun bakır 7.77

Eki Görüntüle 225126

Bence bu renk kutudaki gibi tutmaz. Hatta tarcin bakirdan daha koyu tutar tarcin bakir 8.77 cünkü. En iyisi tarcin bakiri veya bu rengi altin sarisiyla karistirmak, bu sekilde elde edilir Hürrem'in rengi. Ama diger Hürrem topiginde de dedigim gibi lütfen yakisanlar yapsin, herkese yakismiyor bu renk.

Back