• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hürremin saç rengi? (resimli)

kızlar palette deluxe serisinde yeni renkler çıkarmış. aynı hürremin saç rengine benzer bir renk de var: yoğun bakır 7.77

Eki Görüntüle 225126

kapak resmıyle numarası cok tezat bence,, o ton 8 yada 9 tonuna yakın resımler cok aldatmacalı bence firmalar satıs yapmak ugruna nıe bole yanlıs yonlendırıyolar ınsanları anlamıyorm . kumral bırı bunu yapsa asla bu tonda bıse olmaz emınım ,,keske bıraz daha yonlendırıcı durust resımler koysalar cok sinir oluyorum cooook :47:

kapak resmıyle numarası cok tezat bence,, o ton 8 yada 9 tonuna yakın resımler cok aldatmacalı bence firmalar satıs yapmak ugruna nıe bole yanlıs yonlendırıyolar ınsanları anlamıyorm . kumral bırı bunu yapsa asla bu tonda bıse olmaz emınım ,,keske bıraz daha yonlendırıcı durust resımler koysalar cok sinir oluyorum cooook :47:

haklısın canım valla. o resimdeki rengin bire bir olması için zeminin platin falan kadar açık olması gerek. boya alırken en iyisi, renk geçişlerinin olduğu kısma bakmak, kutunun arkasına. o zaman daha doğru bir seçim olacaktır. bir de ben renklere böyle yok fındık kahvesi, yok büyülü kahve gibi isim koyulmasını yanlış buluyorum. rengin açık olarak adı yazmalı. yansımanın yani boya numarasının küsuratının ne olduğu da belirtilmesi. örneğin açık kumral dore bakır diye açıkça yazmalı boyanın rengi....

Evet isimler de öyle. Boyuyorsun, isimle alakasiz bir renk elde ediyorsun. Herkes boyadan anlamiyor, insanlar isimlere ve kutudaki resme güveniyor. En iyisi biraz bilgilenip numaralara göre secmek rengi. Firmalara güvenmeye kalkarsak pisman oluruz..

haklısın canım valla. o resimdeki rengin bire bir olması için zeminin platin falan kadar açık olması gerek. boya alırken en iyisi, renk geçişlerinin olduğu kısma bakmak, kutunun arkasına. o zaman daha doğru bir seçim olacaktır. bir de ben renklere böyle yok fındık kahvesi, yok büyülü kahve gibi isim koyulmasını yanlış buluyorum. rengin açık olarak adı yazmalı. yansımanın yani boya numarasının küsuratının ne olduğu da belirtilmesi. örneğin açık kumral dore bakır diye açıkça yazmalı boyanın rengi....

Ayni düsünceyi ayni anda yazmisiz... :9:

kutunun yanındakı sac tonlarında olan degısım renklerıne de guvenemıyorum,, yanı benım hep ordakının en az 1 ton koyusu olmustur :) ... artık ne ton ıstıyosam hep %9 luk oksıdan olandan alıyorum bıde ıstedıgım rengın 2 ton acıgı o zaman anca ıstedıgım renge ulasıyorum . hadi ben yıllardır magdurluktan böle oldum yeni boyayanlar napsın aldanıyo garipler kutudakı resimlere :)

Kızlar mümkünse saçınızı açmadan yapın.Benim saçlarım kızıldı aklıma esti gittim hürrem rengi istiom dedim açtırdım boyattım.Daha evvel hiç kuaföre saç boyatmamıştım desem yeridir bi renk en fazla 2 yıkamada mı açılır?:47:

Hepsi cebini düşünüyo kuaförlerin saçıma her hafta ampül yapıyorum da yıpranmıyor.Ama renk hiç kalıcı değil. Teyzem eski manikürcü az çok anlar boyayalrdan kahve bakır aldım palette nin deluxe serisinden tarçın bakır ile karıştıracam bi de kumtaşı kızılı var elimde koleston un 9.5 kumtaşı kızılı var ondan da koysam mı koymasam mı emin değilim teyzem açık renk koyalım çok koyu tutar yoksa dedi ama benim saç nasıl koyu tutacak onu çok merak etmekteyim

bende çilek sarısı diye duymuştum :) çilek nasıl sarı oluosa artık :77:

Çilek sarısı mı ??? İlk defa duydum nasıl renkmiş o öyle

Hafif pembemsi sari, bunun gibi:

Strawberry-Blonde-hair-color.jpg

Ama Hürrem'in saclari cilek sarisi degil bakir..

Kızlar nevacolor tarcın bakır ile boyamayın sakın ben boyadım tupturun çok yoğun bir bakır oldu ağlayacaktım neredeyse :(( iş yerinden bir kız boyuyor palette tarcın bakır ile içine yarım tür papatya sarısı katıyormuş çok güzel duruyor herkes hürremin rengine benziyor diyor :) ama ben cesaret edemedim neva facisasından sonra

Bence sarı ışıltıların olmasının asıl nedeni ilk rengi sarı olduğundan.Sarının üstüne boyamış gibi geliyo bana bi de kuaföre boyatıyodur o.Çok güzel cidden

kutudaki renklere aldanmayın saçımı açık kumral yaptrımak için kuaförde boyattım istediğim gibi olmadı sarımsı bir renk oldu bende rengi kapatmak için loreal viyana kumralına boyadım aynı hürremin saç rengi gibi oldu :O

ben saçımı hürrem rengine boyatmıştım kuaför ilk önce açtı sonra sarılı bi boyaya boyadı sonra hürrem rengine boyadı yani bi sürü aşamadan geçmişti saçım... palettenin tarçın bakırını ben de denedim ama çok çabuk akan bi boya.. natural boya olduğu için amonyak oranı çok düşükmüş ondan tutmuyormuş ki zaten natural serisi de hamile bayanlar saçlarını boyayabilsin diye (ki bence hamilelerin boyama konusu tartışılır) çıkarılmış bir seriymiş. ben deluxe yoğun bakırı da boyadım. palettenin naturali saçımı yıprattı gibime gelmişti ama deluxe'u sevdim. renk koyu oluyo hakkaten benim saçıımın zemininde açıcı olmasına rağmen bayaa koyu olmuştu ilk boyamamda. şimdi dore sarı gibi bi boya aldım yoğun bakırın yanına. ikisini karıştırıcam bakalım.. ama bakır saç rengi güzel yaa onu bunu bilmem ben. deluxeda da renk aksa bile ışıltılı kalıyo saç canlı rengini kaybetmiyo sankii.. hürrem rengini elde etmek konusuna gelince deneyimlerim bana evde o renge gelmenin çok kolay olmadığını gösterdi.. benim taban koyu ondan da olabilir. ıgora renk kataloğunda çok yakın renkler var bakarsanız.... 6-77,7-77,7-78,7-778,0-77 gibi... ama nasıl yapılır bilemem...

ben saçımı hürrem rengine boyatmıştım kuaför ilk önce açtı sonra sarılı bi boyaya boyadı sonra hürrem rengine boyadı yani bi sürü aşamadan geçmişti saçım... palettenin tarçın bakırını ben de denedim ama çok çabuk akan bi boya.. natural boya olduğu için amonyak oranı çok düşükmüş ondan tutmuyormuş ki zaten natural serisi de hamile bayanlar saçlarını boyayabilsin diye (ki bence hamilelerin boyama konusu tartışılır) çıkarılmış bir seriymiş. ben deluxe yoğun bakırı da boyadım. palettenin naturali saçımı yıprattı gibime gelmişti ama deluxe'u sevdim. renk koyu oluyo hakkaten benim saçıımın zemininde açıcı olmasına rağmen bayaa koyu olmuştu ilk boyamamda. şimdi dore sarı gibi bi boya aldım yoğun bakırın yanına. ikisini karıştırıcam bakalım.. ama bakır saç rengi güzel yaa onu bunu bilmem ben. deluxeda da renk aksa bile ışıltılı kalıyo saç canlı rengini kaybetmiyo sankii.. hürrem rengini elde etmek konusuna gelince deneyimlerim bana evde o renge gelmenin çok kolay olmadığını gösterdi.. benim taban koyu ondan da olabilir. ıgora renk kataloğunda çok yakın renkler var bakarsanız.... 6-77,7-77,7-78,7-778,0-77 gibi... ama nasıl yapılır bilemem...

Mrb aynı yollardan geçmişiz ama benim saçıda hürrem ren.gi olsun diye açtılar ama boya çok çabuk akıyor maalesef:43: bi çok karışım denedim evde ama en güzel olanı söyleyeyim sana loreal floransa koyu sarı dore bakır 8.34<< çok güzel bi renk açılmamış doğal saçta tek başına bile çok güzel tutacağına eminim>> dan %75 palette deluxe bakır kahve den%25 olarak karıştırdım bakır kahve yerine yoğun bakır kullanılırsa daha canlı bir ton olabilir ben az daha koyultmak istediğim için bu rengi kullandım.bu sefer de az daha canlı bir renk istediğim için bu karışıma neva color un tarçın bakırından da ekleyeceğim sonucu yazarım size

loreal floransa koyu sarı dore bakırı ben de merak ediyorum da doğrusu pek cesaret edemiyorum çünkü bi sürü renk var artık saçımda... doğal saç olsa denenir belki... bi de benim koyu kahve saçım dipler öyle uçlar bakır...bu arada o renk çok güzel de tam hürrem rengi değil sanki.. bi başlıkta rastlamıştım hürrem renklerine bakırlara falan buraya ekleyeyim beğendiğim (ekleyebilirsem)... ben bu igoranın renklerine taktım.. denemek de istiyorum da antalyada nerde bulurum bilmiyorum... benim ilk boyatmamda boyam da akmamıştı çok kaliteliydi o boyam.. ne kullandı bilmiyorum baya yumuşak bile olmuştu saçlarım.. o kuaför kapandı zaten şansıma...

Son düzenleme:
işte beğendiğim renkler.. bi de loreal in rengi var da sanırım loreal floransa koyu sarı dore bakır değil başka bi ton emin değilim..

Eklentiler

• $00170f.jpg
    $00170f.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 123
  • $31292_372607487705_694457705_3551873_2362247_n.jpg
    $31292_372607487705_694457705_3551873_2362247_n.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 91
  • $a1132815_7602__02533_zoom.jpg
    $a1132815_7602__02533_zoom.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $amy-adams-in-enchanted.jpg
    $amy-adams-in-enchanted.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 111
  • $meryem-uzerli-citysde_29032011110322[1].jpg
    $meryem-uzerli-citysde_29032011110322[1].jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 677
  • $simonesimons.jpg
    $simonesimons.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 151
bu arada kuaför malzemleri satan bi kadınla konuşmuştum da tam hatırlamıyorum.. igorayla elde edebileceğimi söylemişti bana o rengi.. oksidanı 30luk mu 9luk mu (orda terreddütteyim ) kullan bi kaç sefer boyarsan olur dedi.. açmadan zor arkadaşım bu boyama işi... evde o renk için çok emek lazım : )

doğal hiç açılmamış saç rengi üzerine açtırmadan yapılabilir şu anda saçlarımı kısacık kestirdim açıcı olmadan boyuyorum yakın bi ton elde ettim igoranın boyası 8.77 tarçın bakır

Benim de saçlarım rengi Hürremin rengi ,ben yaklaşık 4 senedir bu rengi kullanıyorum.Palette 8.77 tarçın bakır ile 2 kutu boyuyorum,saçlarım uzun.Kendi saçlarım açık kumral.Bu boyadan çok memnunum,her gören çok beğeniyor.

gzdpkz ben de uzun zamandır palette tarçın bakır kullanıyorum ve renginden çok memnunum aynen senin gibi, herkes çok beğeniyor. ancak saçlarım çok dökülmeye başladı.sanırım bu boya pek iyi gelmedi bana.sende var mı böyle bir sıkıntı?

Back