- Konu Sahibi kartalice_bjk
-
kızlar palette deluxe serisinde yeni renkler çıkarmış. aynı hürremin saç rengine benzer bir renk de var: yoğun bakır 7.77
Eki Görüntüle 225126
kapak resmıyle numarası cok tezat bence,, o ton 8 yada 9 tonuna yakın resımler cok aldatmacalı bence firmalar satıs yapmak ugruna nıe bole yanlıs yonlendırıyolar ınsanları anlamıyorm . kumral bırı bunu yapsa asla bu tonda bıse olmaz emınım ,,keske bıraz daha yonlendırıcı durust resımler koysalar cok sinir oluyorum cooook
kapak resmıyle numarası cok tezat bence,, o ton 8 yada 9 tonuna yakın resımler cok aldatmacalı bence firmalar satıs yapmak ugruna nıe bole yanlıs yonlendırıyolar ınsanları anlamıyorm . kumral bırı bunu yapsa asla bu tonda bıse olmaz emınım ,,keske bıraz daha yonlendırıcı durust resımler koysalar cok sinir oluyorum cooook
haklısın canım valla. o resimdeki rengin bire bir olması için zeminin platin falan kadar açık olması gerek. boya alırken en iyisi, renk geçişlerinin olduğu kısma bakmak, kutunun arkasına. o zaman daha doğru bir seçim olacaktır. bir de ben renklere böyle yok fındık kahvesi, yok büyülü kahve gibi isim koyulmasını yanlış buluyorum. rengin açık olarak adı yazmalı. yansımanın yani boya numarasının küsuratının ne olduğu da belirtilmesi. örneğin açık kumral dore bakır diye açıkça yazmalı boyanın rengi....
bende çilek sarısı diye duymuştum :) çilek nasıl sarı oluosa artık
bende çilek sarısı diye duymuştum :) çilek nasıl sarı oluosa artık
Çilek sarısı mı ??? İlk defa duydum nasıl renkmiş o öyle
ben saçımı hürrem rengine boyatmıştım kuaför ilk önce açtı sonra sarılı bi boyaya boyadı sonra hürrem rengine boyadı yani bi sürü aşamadan geçmişti saçım... palettenin tarçın bakırını ben de denedim ama çok çabuk akan bi boya.. natural boya olduğu için amonyak oranı çok düşükmüş ondan tutmuyormuş ki zaten natural serisi de hamile bayanlar saçlarını boyayabilsin diye (ki bence hamilelerin boyama konusu tartışılır) çıkarılmış bir seriymiş. ben deluxe yoğun bakırı da boyadım. palettenin naturali saçımı yıprattı gibime gelmişti ama deluxe'u sevdim. renk koyu oluyo hakkaten benim saçıımın zemininde açıcı olmasına rağmen bayaa koyu olmuştu ilk boyamamda. şimdi dore sarı gibi bi boya aldım yoğun bakırın yanına. ikisini karıştırıcam bakalım.. ama bakır saç rengi güzel yaa onu bunu bilmem ben. deluxeda da renk aksa bile ışıltılı kalıyo saç canlı rengini kaybetmiyo sankii.. hürrem rengini elde etmek konusuna gelince deneyimlerim bana evde o renge gelmenin çok kolay olmadığını gösterdi.. benim taban koyu ondan da olabilir. ıgora renk kataloğunda çok yakın renkler var bakarsanız.... 6-77,7-77,7-78,7-778,0-77 gibi... ama nasıl yapılır bilemem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?