Saç Rengi ve Saç Boyama Hürremin saç rengi? (resimli)

nette biraz araştırdım da şu renkler olabilir:
igora 8-77 açık kumral yoğun bakır

loreal majirel 7-45 kumral bakır akaju

majirel 7-44 kumral yoğun bakır

majirel majirouge 7-40 kumral bakır doğal

koleston perfect 7-4 tizian

koleston perfect 88-43 kızıl büyü

koleston perfect 83-4 açık altın bakır

natural colors 8RR bakır kızılı

Hürrem karameli diye geçiyordu renk...

fakat şu haberi okudum:

Saçta Hürrem modası

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan`ın saç rengi son dönem kadınların gözdesi.

Son dönemlerin en çok izlenen ve konuşulan dizisi “Muhteşem Yüzyıl”ın ön plana
çıkan karakteri Hürrem Sultan’ın saç renginin de bakır olması nedeniyle kadınlar
arasında “Hürrem Bakırı” olarak adlandırılan bakır rengi, sezonun en fazla kullanılan
rengi oldu ve oluyor.

MM Bahçecik Kuaför’den Doğan Kopal’a böyle bir saç rengini uygulamak
isteyenlerin dikkat etmesi gerekenleri sorduk. Bakın neler söyledi:

“ Muhteşem Yüzyıl’daki Hürrem saç modeli ve rengi için uygun hanımlar genelde
beyaz ten ve açık göz rengine sahip kişiler. Bu özellikleriniz varsa çok uygun
bir saç rengi. Biz bu rengi kumral bakır tonları olarak tanımlıyoruz.

Çilli hanımlarda gayet hoş duruyor. Böyle bir rengi saç rengi olarak seçiyorsanız
giyeceğiniz kıyafetlerin renklerinin de çok önemli olduğunu belirtmekte fayda var.
Sarıdan uzak dururken yeşil, beyaz ve siyah gibi renklerin tercih edilmesi
saç rengini daha da ortaya çıkaracaktır.

Makyajda ise bakır ve kahve tonları tercih edilebilir.“

Gündem 16

Bide bu var:

NEVACOLOR olarak bu ilhamla yarattıkları 8.44 Tarçın Bakır renginin satışının
son iki ayda yüzde 60 arttığını belirtilmiş.

Kızlar benim saçım açık kumral ama boyalı üstüne bu renk yapsam tutar mı ? bide küllü kumrala boyamıştm ama baya aktı o..

arkadaşlar ben bugün palette tarçın bakır ve açık papatya sarısı aldım 20 gün sonra uygulucam umarım ^^hürrem rengi^^olur

kızlar ben saçımı kuaför de güğüm bakırına boyatıyorum ... muhteşem yüzyıl başladığından beri herkes aaa hürrem rengi diyor ... isterseniz deneyin

evet canım bende kuaföre yapancı bi ünlünün resmini götürmüştüm öyle o renge boyattım sonradan kuaför dedi ki güğüm bakırı... rengin adını kime söylesem gülüyor ...

bende bu rengi tutturmaya çalışıyorum.Kızıl saçlarımı açtırıp boyattım kuaföre.Ama şimdi kendim deneyecem şimdiki renk bu

Fotolarda koyu çıkıyor Koleston kumtaşı kızılının içine evde bulunan 7.60 loreal açık kor kızıldan % 20 oranında katarak boyamayı düşünüyorum.Ama diplerim çok koyu çıkmaya başladı uçlara nispeten kuaförlere de güvenmiyorum bakalım ne çıkacak.
%80 bundan
% bundan

Son düzenleme:
ben de uzun zamandır bu rengi istiyordum ama cesaret edememiştim geçen ay boyattım, doğal saç rengim açık kumral olduğundan nerdeyse Hürrem rengini tutturabildim ama ne yazıkki benim istediğim bu rengin 1-2 ton koyusu yani daha bakıra yakın olanıydı. Şimdi loreal 6.45 ve palette tarçın bakırı karıştırmayı düşünüyorum. Daha önce evde hiç karışım yapmadım o yüzden oranlar ve renkler konusunda kararsızım.

mrb shop sessive,

loreal 6.45 i bende aldım yukardaki resimde saç rengimi görebilirsin.6.45 i biraz araştırtırdığımda kutudakinden 2 ton koyu bi renk çıktığı gerçeği ile yüzleştim
Tarçın bakır zaten tek başına yetebilecek bir renk forumlarda her iki rengide araştırabilirsin ben araştırmadan 6.45 almak gibi bi gaflette bulundum.Rengi tutturabilirsem karışımı buradan da yazarım.Ama bana bu hafta hürrem saçı iyice koyultmuş gibi geldi.

teşekkürler missnewmoon. o zaman ben direk tarçın bakır alayım. zaten bu ara aklımda bir de Neva Color'ın tarçın bakırı(8.44) var. arkadaşım kullandı ve çok memnun hem renkten hem de kalitesinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…