- Konu Sahibi Estrella39
insanların boyattıkları saç başkalarını neden bu kadar gerer onu anlamıyorum bende.. beğenmediysen çevir kafanı bakma. ayrıca ben ortada dolaşan bir sürü tarçın bakır görmedim şimdiye kadar. benimde tarçın bakır beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm zaten saç rengim sarıya yakın bi renkti ve bu rengi çok seviyorum.. bir başkası eleştirecek aman her tarafta bundan var deyip değiştirmeyide düşünmüyorum. beğenmeyen bakmasın suratıma. zaten sevgilim çok beğeniyo bu halimi. arkadaşlar lütfen insanların tercihlerine saygı duyalım siz beğenmiyosunuz diye ne yapalım şimdi saçımızı mı boyayalım başka renge?
Gerdiği falan yok canım sadece kötü bir görüntü oluyor "bana göre". Herkeste aynı saç rengi.. Hiç sinir yapmak istemiyorum ama kafamı çeviririm ya da çevirmem bu bana kalmış bir şey he çevirsem sanki farklı bir şey görüyorum. Ben görüyorum,diğer arkadaşlar görüyor demekki sana görünmüyorlar ya da dikkatini çekmiyorlar. Renge zaten kötü demiyoruz dikkatli okuduysan görmüşsündür? Renk güzel beğeniyorum ben ama virüs gibi yayılmasına ki özellikle de bu rengi tenine uyduramayan kişilerin yapmasına karşıyım.İyi de gitmiş esmer bir kadın saçlarını bu renk yapmış bende ortaya kendi fikrimi düşüncemi koyarım.Sana zaten yakışıyorsa o renk tenine uyuyorsa sana bir şey mi deriz biz? Yakışmayanlara diyoruz burada!....