• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem saç rengi !

valla ben o diziden öncede tarçın bakır boyuyodm arada sırada tenimde esmer herkes çok yakıştırıyo :) ama diziden sonra resmen patlama yaptı renk o konuda haklısınız

Dediğim gibi yakışanları da vardır belki size de yakışıyordur ama ben daha rast gelmedim yakışanıyla. =)

Dikkatinizi çekerim orjinal olarak bu saça sahip kişilerin göz rengi kahve-açık kahve olur. Misal ben. kahve gözlüyüm ve benim küçükken bu renkti saçım şimdi çook koyu kızıl kumral.

Dikkatinizi çekerim orjinal olarak bu saça sahip kişilerin göz rengi kahve-açık kahve olur. Misal ben. kahve gözlüyüm ve benim küçükken bu renkti saçım şimdi çook koyu kızıl kumral.

Doğal saç rengi olanlara asla bir şey demem canım ben boyayanlara diyorum.Aslında ela falan olsa göz rengin daha uyumlu olur ama sende zaten saçının koyulduğunu söylemişsin şimdiki rengi tam iyidir gözlerinin. :61:

benimde açık kahve göz rengim tenim kumral şaçımda açık renk ama hürem karameli deil:)kulanamıcam bir renk ğünlük hayataa bana göre tabikii beyaz tene sahip bayanlarr da güzel duruyor:55:

aynen.çok kötü duruyor bence de bazılarında.beyaz tenlilerde güzel duruyor ama herkes yaptığı için yine basitleşiyor..

Son düzenleme:
aynen.çok kötü duruyor bence de bazılarında.beyaz tenlilerde güzel duruyor ama herkes yaptığı için yine basitleşiyor..

bende onu diyorum ama işte herkezde biz gibi düşünmüyorkii yakışanda yakışmayanda dışarda görüyorum şaçlarda yıpranıyrr buğünbi mazaya gitim elbise bakmak için kızın şaçı ilğimi çekti kısacık ama orantısız bi rengi bu hürem rengi tarçın bakır gitim sordum yanmış saçıı ondan kesmişlerr yazık şaçlara:12:

bende onu diyorum ama işte herkezde biz gibi düşünmüyorkii yakışanda yakışmayanda dışarda görüyorum şaçlarda yıpranıyrr buğünbi mazaya gitim elbise bakmak için kızın şaçı ilğimi çekti kısacık ama orantısız bi rengi bu hürem rengi tarçın bakır gitim sordum yanmış saçıı ondan kesmişlerr yazık şaçlara:12:

Ayy saçlarımı yanmışş.. olcağı o yani sırf o rengi elde edebilmek için güzelim saçlar yanıyor..Yazık ne diyelim..Dersini almıştır o kız bence bir daha saçına boya falan sürmeye kalkmaz :1:

[
Ayy saçlarımı yanmışş.. olcağı o yani sırf o rengi elde edebilmek için güzelim saçlar yanıyor..Yazık ne diyelim..Dersini almıştır o kız bence bir daha saçına boya falan sürmeye kalkmaz :1:

ilk mazada o kız ilğimiçekti elbiseden çok:)üzüldümde ama uzun muş saçı öyle dedi kısacık rengi olamdıgınamı yoksa kısacık şaçlaramı üzülse bilememşşş boyatmaz artık tabii en az bi iki yıll şaçkalmamış çünkü:30:

[

ilk mazada o kız ilğimiçekti elbiseden çok:)üzüldümde ama uzun muş saçı öyle dedi kısacık rengi olamdıgınamı yoksa kısacık şaçlaramı üzülse bilememşşş boyatmaz artık tabii en az bi iki yıll şaçkalmamış çünkü:30:

Bir ortamda zaten o saç rengi dikkat çekmezse şaşarım..Ben olsam o kızın yerinde psikolojim bozulmuştu şimdiye kadar.Birde uzunmuş saçlar vah vahh.....

Ben yaklaşık 2,5 yıldır bu renge boyatıyorum.Şu zamanlarda büyük bir patlama yapmasına da şaşırmış durumdayım.Benim kendi doğal saç rengim açık kumral, sarıya yakın bir renk.Gözlerim de ela ve yüzümde yoğun bir şekilde çillerim var.Dolayısıyla doğala yakın duruyor bende,kendi saçım olup olmadığını soranlar çok oluyor.Fakat yakışsın yakışmasın herkesin bu rengi boyatması bana hiç abes gelmiyor açıkçası.Sonuçta yıllardır doğal olmayan sarışın olma meraklısı insanları da ipe mi dizelim o zaman =) Eğer bir şeyi moda olması, yaygınlaşması bizi rahatsız edecekse o zaman doğal olmayan her rengi yaptıran insanı eleştirmemiz gerekir.Dibi simsiyah ama platin olan saçlar,balköpüğü saçlar, mavi siyah saçlar,röfleler...Hepsini eleştirelim o zaman.

İnsan kendisine yakıştığını düşündüğü her rengi özgürce yaptırsın.Sırf başkası eleştirecek diye ve moda diye o rengi boyamamak nasıol bir mantıktır buna da ben anlam veremiyorum.

Ben bu rengi yıllar önce yapmıştım.
Sanırım 5-6 sene öncedir.
Selective 8.44 kullanmıştı.
Çok beyaz tenliyim, bana çok yakışmıştı. Ben kendime çok yakıştırdım.
Arkadaşlarım bu rengi muhit kaldırmaz dediler, ozaman bugün gibi çok yaygın bir renk değildi.
Bir gün sonra kumlara boyatım. Ama çok pişman olmuşum. Çok da yakışmıştı. :12:
Şimdi aynı rengi yaparmıyım sorarsanız, yapmam derim, çünkü herkes bu rengi kullanıyor.
İnsan oğlu ilginç işte...

Benim gözler baya iri ve siyah gibi ama nasıl desem rengi ışıkta baya değşiyo dikkatinizi çekerim açık saçta koyu gözler belli olurken koyu saçta açık gözler hoş durmaz mı misal mavi göz siyah saç- yada aslı enverin kahve gözleri sarı saçları gibi...:130:

ayyy yoktum ortalarda giremedim bakamadım :1:
bal köpüğü çok tatlı bir renk zaten beğeniyorum ben onu ama herkes yaparsa o renkten de sıkılırım gibime geliyor :1::1:

insanların boyattıkları saç başkalarını neden bu kadar gerer onu anlamıyorum bende.. beğenmediysen çevir kafanı bakma. ayrıca ben ortada dolaşan bir sürü tarçın bakır görmedim şimdiye kadar. benimde tarçın bakır beyaz tenli ve yeşil gözlüyüm zaten saç rengim sarıya yakın bi renkti ve bu rengi çok seviyorum.. bir başkası eleştirecek aman her tarafta bundan var deyip değiştirmeyide düşünmüyorum. beğenmeyen bakmasın suratıma. zaten sevgilim çok beğeniyo bu halimi. arkadaşlar lütfen insanların tercihlerine saygı duyalım siz beğenmiyosunuz diye ne yapalım şimdi saçımızı mı boyayalım başka renge?

Son düzenleme:
şimdi ortada da bi gercek var ınsan bı aynada kasına gozune ten rengıne bakar gıdıpte ay bu hatun ne guzel saca sahıp hooop bende yaptırıyım demek ne kadar dogru sorarım... çiyan gibi kadınlar kızlar dolasıyo ortada yani be güzelim sen kimsiiiin koskoca hürrem kim :1: ... yakısan tenıne kasına gozune uyan tabı buyursun yaptırsın yanı bu gayet normal ama yaptırmadan önce bi düsünmek gerek ben neye benzicem diye:52:

kızlar geçen gün alışveriş merkezinde geziyoruz arkla karşıdan bir kız geliyor aman tanrım :9: teni simsiyah olmuş yanmış kaşlar simsiyah ve gür saçları tarçın bakır acayip bişey olmuş bütün millet dönüp baktı acaba hiç mi aynaya bakmıyor hiç yakışmamış birde tarçının akmış soluk hali var ya öyleydi üzüldüm valla kıza bencede yakışan yaptırsın herkese her renk olmuyor yakışmıyor :68:

kızlar geçen gün alışveriş merkezinde geziyoruz arkla karşıdan bir kız geliyor aman tanrım :9: teni simsiyah olmuş yanmış kaşlar simsiyah ve gür saçları tarçın bakır acayip bişey olmuş bütün millet dönüp baktı acaba hiç mi aynaya bakmıyor hiç yakışmamış birde tarçının akmış soluk hali var ya öyleydi üzüldüm valla kıza bencede yakışan yaptırsın herkese her renk olmuyor yakışmıyor :68:

aynen ya fıtık oluyorum hıc mı aynaya bakmıyolar hadı mıllletın uyarmasını gectım kımılerı yakıssada sırf kıllıgına ayy yakısmamıs derler ama ınsan bı kendını dınlemelı o bacıların iç sesine sasırıyorum:1:

anlaşılan onların hiç gerçek ark yok ben olsam söylerim arkadaşıma hiç yakışmamış hemen değiştir diye artık bööög geldi tarçın bakır hürrem renginden o rengi taşımak bakmak çok zor aktıkça açılan bir renk beyaz ten şart o renge ama moda diye herkes boyamış o zamanda ortaya acayip renkler çıkıyor ten rengi saç rengi ayrı telden çalıyor :37: kızmicaklarını bilsem uyarıcam arkadaşım yakışmamış bu renk diye :9: ama işte denmiyor :9:

Back