- Konu Sahibi Estrella39
bi arada sarı renk modaydı nereye baksan sarı saçlı kadın böö gelmişti bazıları kendine yakışanı değil başkasında beğendiği şeyleri kendinde de uygulamak istiyor nedense
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlığı görünce yine mi bu saç rengine sevdalı, özenti birini görüyorum diyerekten girdim ve benim düşüncelerimle karşılaşıp mutlu oldum haklısın cnm valla aslında çok güzel saç rengi.. Hürrem'in saç rengi denmeden önce Meyra'da görüp ona çok yakıştırmıştım ve buğday tenli olduğum için kendime yakıştırıp cesaret edemiyordum yapmaya ama hep arkadaşlara bu rengi sevdiğimi belirtiyordum.. şimdi herkeste olduğu için siyah yada sarı saçtan farkı yok aksine onlardan daha klasik ve daha bayağı olan bir renk.. sana sonuna kadar katılıyorum
kadın zaten beyazz ve renkli gözlüüü ondaa müthişşş ama moda diyede bu rengi yapmakk yazık valahii ş<çlara yanıypor yıpranıyorr sonuçtaa en güzelii tene yakışan renk
bi arada sarı renk modaydı nereye baksan sarı saçlı kadın böö gelmişti bazıları kendine yakışanı değil başkasında beğendiği şeyleri kendinde de uygulamak istiyor nedense
böyle dediniz ya şimdi, abuk subuk renk arayışlarına girdim
verite; bence yakışıyorsa yaptırmalısın hem zaten esmerler bile yaptırdığı için sende güzel duracaktır bu renk ve tabi ki bir farklılığı olacaktır yani önemli olan yakışması..
bende beyaz tenliyim gözlerim kahve bile olsa herkes bu rengin yakışabileceğini söylüyor güzel durabileceğinede inanıyorum fakat saçlarım yıpranmasın diye yaptırmıyorum sadece bir de diplerden kendi rengim çıkınca vay halime eğer kendi renginde kumral falansa bence yaptır benim koyu kestane olduğu için biraz tereddüt ediyorum dinlendiriyorum saçlarımı.. dediğim gibi herkes yaptırsa bile önemli olan kendine yakıştırmaktır o rengi yoksa saçları kumral olanda çok insan var :)
Bildiğiniz havuç rengi :97:önceden böyle insanlarla havuş turuncu kafa diye dalga geçilirdi, misal çocuklar duymasındaki Furkan orda lakabı bile havuç beyaz tenli renkli gözlüyüm ama asla denemeyeceğim bir renktir. zevklere saygı duyarım ama kendime asla yakıştırmam
ben çok beyazım gözlerim de bal rengi
tarçın bakır mı
ben hürrem karameli diye biliyorum ...
Bir zamanlar dalga geçilen saç rengi şimdi moda oldu değişik. :97:
hahahahha canım moda cok degısken bır sey mallesef , bır zamanlar takanlarıyla dalga gecılen o koca sıyah cercevelı gozluklerde cok moda sımdı ve onu takanlar da hakıkatten dalga gecılesı duruyor ,bu havıc kafalıkta oyle bır zamanlar dalga gecılırdı simdi moda :)))
belkıde kadınlar esas olarak moda oldugu ıcın degılde-( yanı sonucta oyle bır moda trendı belırlenmıs degıl... hurremde gorulup begenıldı ,ve uygulanmaya kondukca moda oldu-) kendılerı hurrem olmak ıstedıklerı ıcın onun sacı onun yuzugu onun kolyesı vs . uygulamaya calısıyorlar kendılerıne .sonucta bır sacı degılkı mubaregın elbısesı kolyesı kupesı ozellıkle yuzugu coook moda (!), o yuzuge o saca sahıp olunca hurrem hıssedeceklerdır belkı kendılerını :) nasıl kı bır zamanlar bıhter kolyesı bıhter rengı lens vs. modayssa -ki aslında oda kadınların bıhtere olan hayranlıklarındandı- sımdıde hurreme olan bır hayranlık soz konusu; onun sultanlıgı ,guzellıgı ,sulumanının ona olan askı ,onun kudretı hoslarına gıdıyor hanımların... ve bır sekılde onunla ozdeslesmeye calısıyorlar bunun en guzel acıklaması bence bu canım....
belkıde kadınlar esas olarak moda oldugu ıcın degılde-( yanı sonucta oyle bır moda trendı belırlenmıs degıl... hurremde gorulup begenıldı ,ve uygulanmaya kondukca moda oldu-) kendılerı hurrem olmak ıstedıklerı ıcın onun sacı onun yuzugu onun kolyesı vs . uygulamaya calısıyorlar kendılerıne .sonucta bır sacı degılkı mubaregın elbısesı kolyesı kupesı ozellıkle yuzugu coook moda (!), o yuzuge o saca sahıp olunca hurrem hıssedeceklerdır belkı kendılerını :) nasıl kı bır zamanlar bıhter kolyesı bıhter rengı lens vs. modayssa -ki aslında oda kadınların bıhtere olan hayranlıklarındandı- sımdıde hurreme olan bır hayranlık soz konusu; onun sultanlıgı ,guzellıgı ,sulumanının ona olan askı ,onun kudretı hoslarına gıdıyor hanımların... ve bır sekılde onunla ozdeslesmeye calısıyorlar bunun en guzel acıklaması bence bu canım....
Gözlerde o kadar önemli değil aslında iş ten renginde bitiyor bence.Ten renginle uyuşturmalısın o saç rengini.Ki sende beyaz tenliyim dediğine göre gözler kahve olsa bile fark etmez,yakışır. Boyadın tamaaam oldu bittiiiii de değil bunun her ay ya da iki ayda bir dip boyası var şu'su var bu'su var ama hem bunları yaparım hemde saçıma bakım yapar yanmalarını bi nebze de olsa engellerim diyorsan yaptır canımm
Kızılda çok akmıyor mu ki o da zahmetli bir renk değil mi?işte sorun orda dip boyası,saçların yıpranması onunla uğraşmak zor küçüklüğümden beri sevdiğim renk koyu kızılda çok hoşuma gidiyor kızıl tonlarını seviyorum kısaca ama saçlarım kendine gelene kadar boya işlemi yaptırmak istemiyorum tekrar açmak zorunda kalacaklar çünkü onun yerine koyu kızıla boyarım saçım en azından yıpranmaz o kadar diye düşünüyorum
bi arada kara kaşlı sarışınlar vardı