- Konu Sahibi Estrella39
-
valla ben o diziden öncede tarçın bakır boyuyodm arada sırada tenimde esmer herkes çok yakıştırıyo :) ama diziden sonra resmen patlama yaptı renk o konuda haklısınız
Dikkatinizi çekerim orjinal olarak bu saça sahip kişilerin göz rengi kahve-açık kahve olur. Misal ben. kahve gözlüyüm ve benim küçükken bu renkti saçım şimdi çook koyu kızıl kumral.
aynen.çok kötü duruyor bence de bazılarında.beyaz tenlilerde güzel duruyor ama herkes yaptığı için yine basitleşiyor..
bende onu diyorum ama işte herkezde biz gibi düşünmüyorkii yakışanda yakışmayanda dışarda görüyorum şaçlarda yıpranıyrr buğünbi mazaya gitim elbise bakmak için kızın şaçı ilğimi çekti kısacık ama orantısız bi rengi bu hürem rengi tarçın bakır gitim sordum yanmış saçıı ondan kesmişlerr yazık şaçlara
Ayy saçlarımı yanmışş.. olcağı o yani sırf o rengi elde edebilmek için güzelim saçlar yanıyor..Yazık ne diyelim..Dersini almıştır o kız bence bir daha saçına boya falan sürmeye kalkmaz
[
ilk mazada o kız ilğimiçekti elbiseden çok:)üzüldümde ama uzun muş saçı öyle dedi kısacık rengi olamdıgınamı yoksa kısacık şaçlaramı üzülse bilememşşş boyatmaz artık tabii en az bi iki yıll şaçkalmamış çünkü
Bir ortamda zaten o saç rengi dikkat çekmezse şaşarım..Ben olsam o kızın yerinde psikolojim bozulmuştu şimdiye kadar.Birde uzunmuş saçlar vah vahh.....
kızlar geçen gün alışveriş merkezinde geziyoruz arkla karşıdan bir kız geliyor aman tanrımteni simsiyah olmuş yanmış kaşlar simsiyah ve gür saçları tarçın bakır acayip bişey olmuş bütün millet dönüp baktı acaba hiç mi aynaya bakmıyor hiç yakışmamış birde tarçının akmış soluk hali var ya öyleydi üzüldüm valla kıza bencede yakışan yaptırsın herkese her renk olmuyor yakışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?