• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem saç rengi !

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Arkadaşlar nedir bu hürrem rengi merakı ??

Gördüğüm 10 kişiden 7'sinin saçları tarçın bakır..

Kimisi var çok güzel duruyor, kimisi var kendinisi daha da çirkin gösteriyor bu renkle.

Bence bu renk en çok beyaz tenlilere yakışıyor.

Esmer olupta bu rengi yaptıranları anlamıyorum zaten.Belki yakışanı vardır ama benim gördüklerime de pek yakıştığını söyleyemem açıkcası.

Dün akşam öyle muhteşem yüzyıl'a bakıyım dedim hürremin o saçları öyle itici geldi ki bana.İlk izlediğimde hayran kaldığım saçlardan soğumuşum artık.

Benim gibi düşünenlerde vardır büyük ihtimal.
Onlarında bu konu hakkındaki görüşlerini almak isterim....

vaaaaayyy vayyyy vayyyyy hayırlı olsunnn topikkk :71::71::71:

evet yaa bende tiksindim artık o renkten:37:
tamam renk güzel olabilir ama herkeste güzel durcak yapanı güzelleştirecek diye birşey yok ki..
hem moda diye de yaptırıp saça kıymanın bi anlamı yok

valla çok güzel bu konuya parmak basmışsın kuzucuuuummm tebrük ederükk:46::71:

Son düzenleme:
Sağol canımmm..:54:
Benim dikkatimi çok çekti bu konu.Eminim bir çok kişinin de dikkatini çekmiştir.
Salgın gibi resmen gittikçe de yayılıyor.
Renk güzel, teniyle uyumlu birisinde uygulandığı zaman çok güzel duruyor ama teni esmer olan birisinde de gayette kötü duruyor.
Birde çok zahmetli bir saç rengi.Yıkamalarda çabucak akabilicek bir renk sürekli tazeletmek lazım rengi.
Moda bu değil bence moda insana yakışandır.

Sağol canımmm..:54:
Benim dikkatimi çok çekti bu konu.Eminim bir çok kişinin de dikkatini çekmiştir.
Salgın gibi resmen gittikçe de yayılıyor.
Renk güzel, teniyle uyumlu birisinde uygulandığı zaman çok güzel duruyor ama teni esmer olan birisinde de gayette kötü duruyor.
Birde çok zahmetli bir saç rengi.Yıkamalarda çabucak akabilicek bir renk sürekli tazeletmek lazım rengi.
Moda bu değil bence moda insana yakışandır.

bence de modayı kendine yakıştırabilmek de önemli..
akma olayında da haklısın benim de bakır mesela koyu olmasına rağmen ilk hafta hep aktı havlum hep turuncu turuncu annem artık fenalık geçirecekti :60::60::60:

bence de modayı kendine yakıştırabilmek de önemli..
akma olayında da haklısın benim de bakır mesela koyu olmasına rağmen ilk hafta hep aktı havlum hep turuncu turuncu annem artık fenalık geçirecekti :60::60::60:

Fenalık geçirmekte de haklı kadın yani ki esas fenalığı senin geçirmen gerekiyordu uğraşılır mı öyle ya her yıkadığında akıyor boya... :97::97:

Fenalık geçirmekte de haklı kadın yani ki esas fenalığı senin geçirmen gerekiyordu uğraşılır mı öyle ya her yıkadığında akıyor boya... :97::97:

ya sadece ilk hafta oldu öyle sonra kalıyo onun dışında başka bi sorunm olmadı canım ama hürrem gibi olsaydım artık ne kadar dökülürdü boyalar bilmiyorum:27:
bi de dip sıkıntısı var tabi onunki çok açık bi renk dipleri geldikçe boyatmak zorunda bi tel bile koyu renk çıksa çingen gibi olur :60::60:

Ahaha modanin esir aldigi zavalli hatunlar, sekilden sekle sokuyorlar kendilerini.. :60: :27: Güzel olduklarini saniyorlar, modaya uymak güzel olmak ya..
Itiraf edeyim benim de saclarim o renge yakin bir renk ama ben bilerek elde etmedim, saclarimi siyahtan acinca öyle bir renk cikti ortaya, simdi kapatmaya calisiyorum. Belki kapatmam bilmiyorum ama herkesde görmekten sIkIldim artik, orjinal olmayi seviyorum ben.. :51:

öncelikle tebrk ederm resmen son zmanlarda aklmdan geçenleri konu olarak açmışsın! ;) ve artk ciddi anlamda baymaya başladı bu hürrem rengi merakı... hyr meryem uzerliye yakışıyo evet çnkü kadın bembeyaz ztn ve bence hürrem tarihte de kızıl bi kadın olarak geçtiği içn bnce şuan böyle saçları gbi geliyo bna.Hani şmdi ona yakışıyo diye kadnlar da onda görüp istiyolar renk onda hoş durduğu için.Yani gencinden yaşlısına herkes bu rengin peşnde artk ve itici oluyolar... inanırmısınız kuzenimin bakıcısı bile bu rengi tutturmaya uğraşıyo:) bayanlar birazck oturup düşünsünler derim herkese yakışan vardır yakışmayan vardr ve insana yakışan en güzeldir her zaman;)

Biraz başlık açılsında muhabbet olsun gibi geldi bana bu yazdıklarınız.
dönem dönem bazı şeyler moda olur,insanlar ona takılır,sonra zaman geçer unutulur gider.
Hürrem rengi de böyle birşey.görüp beğeniyor insanlar ve heves edip yaptırıyor
ayrıca kime neyin ne kadar yakıştığı görecelidir

ya sadece ilk hafta oldu öyle sonra kalıyo onun dışında başka bi sorunm olmadı canım ama hürrem gibi olsaydım artık ne kadar dökülürdü boyalar bilmiyorum:27:
bi de dip sıkıntısı var tabi onunki çok açık bi renk dipleri geldikçe boyatmak zorunda bi tel bile koyu renk çıksa çingen gibi olur :60::60:

E canım etrafta bir sürü çingen gibileri var valla görüyorum ben dipler çıkmış 4-5 cm.:1:Nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum.Birde boyle iki zıt renk çıkıyor ortaya.Benim 1 cm çıksa ben rahatsız oluyordum önceden.:1:

Ahaha modanin esir aldigi zavalli hatunlar, sekilden sekle sokuyorlar kendilerini.. :60: :27: Güzel olduklarini saniyorlar, modaya uymak güzel olmak ya..
Itiraf edeyim benim de saclarim o renge yakin bir renk ama ben bilerek elde etmedim, saclarimi siyahtan acinca öyle bir renk cikti ortaya, simdi kapatmaya calisiyorum. Belki kapatmam bilmiyorum ama herkesde görmekten sIkIldim artik, orjinal olmayi seviyorum ben.. :51:

Aynen öyle tatlım modaya uymak güzel olmak galiba onlara göre.En güzeli orjinallik zaten :kkk:

sırf bu saç rengi uğruna ne saçlar yaktım neler neler yaptım
tabii muhteşem yüzyıl dizisinden önce! kimse de boyatmazdı saçını o renge, herkes de yakıştırırdı (beyaz tenliyim)
boyamaya korkuyorum hürrem özentisi bla bla diyecekleri için

öncelikle tebrk ederm resmen son zmanlarda aklmdan geçenleri konu olarak açmışsın! ;) ve artk ciddi anlamda baymaya başladı bu hürrem rengi merakı... hyr meryem uzerliye yakışıyo evet çnkü kadın bembeyaz ztn ve bence hürrem tarihte de kızıl bi kadın olarak geçtiği içn bnce şuan böyle saçları gbi geliyo bna.Hani şmdi ona yakışıyo diye kadnlar da onda görüp istiyolar renk onda hoş durduğu için.Yani gencinden yaşlısına herkes bu rengin peşnde artk ve itici oluyolar... inanırmısınız kuzenimin bakıcısı bile bu rengi tutturmaya uğraşıyo:) bayanlar birazck oturup düşünsünler derim herkese yakışan vardır yakışmayan vardr ve insana yakışan en güzeldir her zaman;)

Teşekkür ederim canımmm bir kaç hafta önce açıcaktım da şimdi açmak kısmet oldu. :) Dizinin başlamasıyla herkes saçlarını bu renge boyamaya başladı.Yavaş,yavaş arttı şimdi herkes bu renk.Herkesle aynı saç rengini taşımaktan da rahatsız olmuyorlar heralde:1: Öyle canım öyle yakışanı var yakışmayanı var sen git esmer tene bu rengi yap sonra güzelim diye dolaş ortalarda.Beğendiğin rengi yapmıycaksın kendine yakışan rengi yapıcaksın.O zaman daha güzel oluyor insan.:61:

Biraz başlık açılsında muhabbet olsun gibi geldi bana bu yazdıklarınız.
dönem dönem bazı şeyler moda olur,insanlar ona takılır,sonra zaman geçer unutulur gider.
Hürrem rengi de böyle birşey.görüp beğeniyor insanlar ve heves edip yaptırıyor
ayrıca kime neyin ne kadar yakıştığı görecelidir

Burada amaç muhabbet eşliğinde bu konuyu tartışmak,görüşlerimizi ortaya koymak.Hürrem rengi modası pek geçip gidicek gibi durmuyor canım aylardır görüyoruz.Demekki çoğu kişiyle aynıymış göreceliğiim. :)

bende tiskindim artık bu renkten geçen sene kullanmıştım bu sene herkeslerde görmekten bıktım artık neden modayı bu kadar abartıyoruz bilmiyorum...

sırf bu saç rengi uğruna ne saçlar yaktım neler neler yaptım
tabii muhteşem yüzyıl dizisinden önce! kimse de boyatmazdı saçını o renge, herkes de yakıştırırdı (beyaz tenliyim)
boyamaya korkuyorum hürrem özentisi bla bla diyecekleri için

Bu renk 2 sene önce şarkıcı meyra'da vardı.Ama zaman hiç tutmamıştı o renk heralde kimse de görmüyordum.Ta ki dizi başlayana dek. :) ah canım yazık o saçlara sırf renk değiştiricem diye cayır cayır yanıyorlar..Ben yaptırma derim cnmm çünkü o sözleri kesin kesin duyarsın.

Arkadaşlar nedir bu hürrem rengi merakı ??

Gördüğüm 10 kişiden 7'sinin saçları tarçın bakır..

Kimisi var çok güzel duruyor, kimisi var kendinisi daha da çirkin gösteriyor bu renkle.

Bence bu renk en çok beyaz tenlilere yakışıyor.

Esmer olupta bu rengi yaptıranları anlamıyorum zaten.Belki yakışanı vardır ama benim gördüklerime de pek yakıştığını söyleyemem açıkcası.

Dün akşam öyle muhteşem yüzyıl'a bakıyım dedim hürremin o saçları öyle itici geldi ki bana.İlk izlediğimde hayran kaldığım saçlardan soğumuşum artık.

Benim gibi düşünenlerde vardır büyük ihtimal.
Onlarında bu konu hakkındaki görüşlerini almak isterim....

başlığı görünce yine mi bu saç rengine sevdalı, özenti birini görüyorum diyerekten girdim ve benim düşüncelerimle karşılaşıp mutlu oldum :D haklısın cnm valla aslında çok güzel saç rengi.. Hürrem'in saç rengi denmeden önce Meyra'da görüp ona çok yakıştırmıştım ve buğday tenli olduğum için kendime yakıştırıp cesaret edemiyordum yapmaya ama hep arkadaşlara bu rengi sevdiğimi belirtiyordum.. şimdi herkeste olduğu için siyah yada sarı saçtan farkı yok aksine onlardan daha klasik ve daha bayağı olan bir renk.. sana sonuna kadar katılıyorum:34:

Evet canım,Meryem Uzerli'de çok güzel duruyor bu renk.Taşıyabiliyor rengi çünkü.
Ten beyaz,gözler renkli.Onda güzel durmıycakta kimde durucak.:61:

kadın zaten beyazz ve renkli gözlüüü ondaa müthişşş ama moda diyede bu rengi yapmakk yazık valahii ş<çlara yanıypor yıpranıyorr sonuçtaa en güzelii tene yakışan renk:12:

Back