Saç Rengi ve Saç Boyama Hurrem Rengi saçlardan Kurtulmak! Deneyımlılerden yardım istiyorum

heves_

ŞıpSevdi
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
8
0
36
İstanbul
Arkadaslar saçlarını bakırdan kahveye yada kumrala dondurebılen arkadaslar varsa yardımcı olabilirmisniz? resım de koyarsanız bakırdı böle oldu gıbısınden cok memnun olacagım kızlar

canım kahveye kolay donersın bakırdan.palette acık kahveyı onerırım bıhterın sac rengı gıbı oluyor cok koyu olmayan bı kahve.yada kullu koyu kumralada boyayarak kapatabılırsın.ama daha acık tonlar hep turunculu olur bunun ıcınde koleston perfectın yogun kullu serısını onerebılırım 20 gun kadar once bakırlıklar bulunan kumral sacımı 9.11 ıle boyadım cok yogun kullu bır renk verdı ve hala turunculasmadı uzun omurlu bır kullu renk ıcın deneyebılırsın sonu 11 ıle bıten numaralarını

Son düzenleme:
bakırlığı kusturmak için ilk başta küllü kumrala boyaman gerekiyor canım kozmetikçideki bayan demişti ondan sonra istediğin rengi boyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…