Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem rengi bana yakışır mı?

Melodirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
7
0
86
Kızlar merhaba, uzun zamandan beri yapmak ve yapmamak arasında gidip geliyorum, sizce Hürrem rengi bana yakışır mı, şu an saçlarım açık kumral gibi açık karamel gibi. Gözlerim açık yeşil ten rengim de sarı resmen sarı Napsam sizce? fotoğrafta paylaşıyorum ekte .D.

benim saçlarım şuan hürrem rengi gibi tuhaf bir şey Tuhaf çünkü kendi rengi de kızıl bende bakır aşığı olunca tuhaf bir renk ortaya çıktı ama bencede yakışır, ten rengi için o sarımsılık eğer benim gibi vitamin,demir,kalsiyum eksikliğin ve kansızlığın varsa normal ama makyajla ten rengini açabilirsin. benim sarımsılık problemim yok ama makyaj her şeye kadir hadi rast gele

Canm bence saçını hiç bakıra kızıla bulaştırma derim çünkü kurtulması cidden zor o bakırlıktan ve sürekli akar kullandğm için sölüyorum. ayrıca zaten saç rengin çok güzel bence :) hatta ne renk diye soruyorum şuuaaan :)

Bu renk çok hoş özellikle 2. resimde çok güzel görünüyor. Bence değiştirme... :)

bende 2. resimdeki renge tenine uyumuna yakışmış olmasına bayıldım, bencede değiştirme..
ama kendimden bilirim, bazen değişiklik iyi gelir biz kızlara.. çok istiyosan içinde kalacağına yap derim

Canım bi kere üstüne açık sarı alıp boyadım başka bişey yapmadım tuttu böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…