Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem Karameli faciası güzelim saçlarım iğrenç oldu :( resimli

Ne diyebilirim canım .
Çok geçmiş olsun . Eski rengine dönmek istersen çok zarar görecek saçın .. Bakım yapmaya başlamalısın.

valla bende forumda duydum beyaz sabunla yıkama olayını,ben de sarı balyajın üstüne çikolata kahve boyatmıştım acayip koyu olmuştu.hacışakirin beyaz sabununu aldım onla yıkadım,iyi akıtıyodu.zaten alt renk açık,üstünde çok uzun süre durmaz o boya akar yani...

canım tam siyaha boyamış olsaydın bile bayağı akacaktı.o yüzden fazla da dert etme kendine.2-3 ay kadar bekle sonra tarçın bakıra dön derim,hem geçiş kolay olsun hem de yıpranmasın.

cnm ya ilk saçlrn sprmiş ya gerçkten yzk ollmş ama bu rnkte fna dğl brzn kulln da eski rngine dön derm yaa ilk sçna açk oldm resmnnn :)
:2:

ilk saçın çok güzelmiş cnm ya keşke hiç dokunmasaydın :44:
ama bana kalırsa önce iyi bi kuaföre git. tekrar boyayınca daha kötü olursa hem saçın daha çok yıpranır hemde daha çok üzülürsün :/

bumu cnmm

cnm saçlrını hiç boyama düzlştrme maşa fln ypma ve otacı sampuanı kulln bitkisel .zeytin yağı sabunu var onu kulln ne ısı nede kimysal bir şey yap sçna bde kuaföre dnş istesn

mutlaka 1 2 ton açılıp eski halini almasa bile aynen öyle oldu benimle. röfleli saçın üstüne, fındıkkabugu ve altın sarısını karıstırdım (7.3 ve10.3) gibi birşey. boyadım simdiki saçınla aynı renk tuttu. bildiğin koyu kumral kumral gibi bişeydi. teselli edenim yok yok açılır diyenimde olmadı ama saçımı yıpratmamak adına 2 hafta beklyrm dedi. smdi saçım 1 2 ton açıldı ve iyi ki boyamamışım diyorum hemen. bende en az 1 2 hafta bekle.

kızlar yapmayn etmeyn o renge dönmem imkansız artık bu konudan sonra bi konu daha açmıştım kızıl boyadım saçlarımı ama aktı şimdi bakır kumral aldım ona boyucam koyultuyorum artık rengi çok akıyo bu renkler (

canım bende 7-8 aydır koleston 12 ye boyayıp bal köpüğü rengine ulaşıyordum ama artık iyice sarardı saçlarım yani anlayacağın saçlarım bildiğin sarımsı bir ren birde dore oldu öğlen platin adında bir kozmetiğe gittim kız bana sea color bu rengi verdi saçların bakır tarçın olur dedi.ama ben koyultmak istiyorum zaten ama kopkoyu da değil tabii ki ya aldım şimdi ben bu boya yı boyama mı diyorsun çok mu kötü oldu...
yani benim için önemli olan tarçın bakır bişey olsun kafi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…