kızlar yazmıştım sea colorun hürrem karamelini aldım saçlarım tarçın bakırdı aralarında sarılarda vardı kutudaki renge aldandım aldım ama çook çook koyu bi renk oldu hiç bi alakası yok önceki ve sonraki halini koyuyorum şimdi çektim fotoyu ortadaki hürrem karameli denen renk bildiğiniz kahve rengii!! yarım saat oluyo yıkayalı fönsüz fln saçım kusura bakmayın ilk fotoğraf boyamadan önceki hali son fotoğrafta 2 sene önce yaptığım tarçın bakır
Eki Görüntüle 214453 Eki Görüntüle 214452 Eki Görüntüle 214454
canım iki sene önce yaptığın renk esas hürrem karameliymiş.
Canım sen kaç kutu boya ve kaç ml oksidan kullandın ? bildiğim kadarıyla bu boyada 1 ile 9 tonları arasında 50ml saç boyası+75ml oksidan eger iki kutuysa 100ml saç boyası+150ml oksidan kullanılacak..
tatlım zaten 1 kutuda 2 tane boya var saçımdada kaynak olduğu için 2 kutu aldım 3 tanesini kullandım oksidanları %9 luktu hem zatn çok tutmadım saçımda taş çatlasın yarım saat okadarda değil aslında hani boyaya başladı annem boyayı bitirdi 15 dk bekledm yıkadım koyulduğunu görünce...
Onu soruyorum işte canım benim bugun gördüğüm kutuda iki tane boya ve 75ml oksidan vardı yanı anlıcagın bi 75 ml oksidan daha olması gerekiyor onu kendin temin edeceksin.. ben tüp boyasını aldım içindeki oranlamada öyle yazıyor 50ml boya+75ml oksidan eger sen 3tane kullandıysan 150ml boya+ 225ml oksidan eklemen gerekiyor.. sen muhtemelen 3tane boya 1buçuk tane yani 100 110ml civarında oksidan ekledin bu boyaya ?
yok tatlım 3 ünede ayrı ayrı oksidan ekledim zaten 1 kutunuın içnden 1 tane oksidan çıktığı için kız ayrıca 2 tane verdi ama aklındada varsa sill şuan bu markayıda rengide saçlarımıda kaskatı yaptı zaten :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?