• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hürrem Karameli faciası güzelim saçlarım iğrenç oldu :( resimli

mistero35

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
616
28
298
İzmir
kızlar yazmıştım sea colorun hürrem karamelini aldım saçlarım tarçın bakırdı aralarında sarılarda vardı kutudaki renge aldandım aldım ama çook çook koyu bi renk oldu hiç bi alakası yok önceki ve sonraki halini koyuyorum şimdi çektim fotoyu ortadaki hürrem karameli denen renk bildiğiniz kahve rengii!! yarım saat oluyo yıkayalı fönsüz fln saçım kusura bakmayın

Son düzenleme:
Tatlım her saç boyamada renk bir ton koyu tutar.
Yıkadıkca acılır.
Ve ilk boyamada istedigin rengi elde etmen her zaman zordur.
Saçların güneşten ve yıkamadan dolayı 1.2 haftada istedigin rengi alır.
Ya da üstünden 2.3 hafta gectikten sonra bir kere daha boyarsan renk tam olarak oturur.

Son düzenleme:
kızlar yazmıştım sea colorun hürrem karamelini aldım saçlarım tarçın bakırdı aralarında sarılarda vardı kutudaki renge aldandım aldım ama çook çook koyu bi renk oldu hiç bi alakası yok önceki ve sonraki halini koyuyorum şimdi çektim fotoyu ortadaki hürrem karameli denen renk bildiğiniz kahve rengii!! yarım saat oluyo yıkayalı fönsüz fln saçım kusura bakmayın ilk fotoğraf boyamadan önceki hali son fotoğrafta 2 sene önce yaptığım tarçın bakır

Eki Görüntüle 214453 Eki Görüntüle 214452 Eki Görüntüle 214454

Abuuu :50: yıkandıkça açılır belki diye düşünmüştüm ben ama şimdi fotografları görünce baya koyu olmuş yahu.. yarın birde gün ışığında fotoğraf çek koy bakalım onada bakalım bi.. bu kadar koyu olcagını düşünmüyodum ben :53:

Şu anda gece oldugu için ışık yanıltması vardır büyük ihtimal canım.
Bak gerçekten 1.2 yıkamada istedigin rengi alır sacın.
Birde bune günes etkenini ekle..
Sen birde arkadasımızında dedigi gibi gün ısıgında fotograf cek.
Ama dediklerimide unutma.

ay bende ilk renge bayıldım

biz böyle dedikçede senin daha da canın sıkılıyodur :/

kuaförden yardım al istersen

Son düzenleme:
yapmayin yahu kizlar ne kadar yikansada oyle bakir olmazki kullu olmus resmen..ama moralini bozma guzel bi renk yinede biraz kullanip istedigin renge boyasan..

annemi dinlemedim işte kızlar haklısınız :( ilk resimdeki rengi elde edene kadar neler çektiim :( ben o tonlarda olcak sandım yine çünkü kutudaki renk öyleydi bide sarıları kapatmak istiyodum ve sonuç bu resmen kahverengi oldu saçlarım kesinlikle önermiyorum ve çok kaşıntı yapan bii boya inşallah akar bu denizde falan :(

Canım sen kaç kutu boya ve kaç ml oksidan kullandın ? bildiğim kadarıyla bu boyada 1 ile 9 tonları arasında 50ml saç boyası+75ml oksidan eger iki kutuysa 100ml saç boyası+150ml oksidan kullanılacak..

Canım sen kaç kutu boya ve kaç ml oksidan kullandın ? bildiğim kadarıyla bu boyada 1 ile 9 tonları arasında 50ml saç boyası+75ml oksidan eger iki kutuysa 100ml saç boyası+150ml oksidan kullanılacak..

tatlım zaten 1 kutuda 2 tane boya var saçımdada kaynak olduğu için 2 kutu aldım 3 tanesini kullandım oksidanları %9 luktu hem zatn çok tutmadım saçımda taş çatlasın yarım saat okadarda değil aslında hani boyaya başladı annem boyayı bitirdi 15 dk bekledm yıkadım koyulduğunu görünce...

Çok geçmiş olsun.Bence de tarçın karamele geri dön.Ama bir süre kullan bu saçı yoksa üst üste çok zarar verirsin saçlarına.

tatlım zaten 1 kutuda 2 tane boya var saçımdada kaynak olduğu için 2 kutu aldım 3 tanesini kullandım oksidanları %9 luktu hem zatn çok tutmadım saçımda taş çatlasın yarım saat okadarda değil aslında hani boyaya başladı annem boyayı bitirdi 15 dk bekledm yıkadım koyulduğunu görünce...

Onu soruyorum işte canım benim bugun gördüğüm kutuda iki tane boya ve 75ml oksidan vardı yanı anlıcagın bi 75 ml oksidan daha olması gerekiyor onu kendin temin edeceksin.. ben tüp boyasını aldım içindeki oranlamada öyle yazıyor 50ml boya+75ml oksidan eger sen 3tane kullandıysan 150ml boya+ 225ml oksidan eklemen gerekiyor.. sen muhtemelen 3tane boya 1buçuk tane yani 100 110ml civarında oksidan ekledin bu boyaya ?

Onu soruyorum işte canım benim bugun gördüğüm kutuda iki tane boya ve 75ml oksidan vardı yanı anlıcagın bi 75 ml oksidan daha olması gerekiyor onu kendin temin edeceksin.. ben tüp boyasını aldım içindeki oranlamada öyle yazıyor 50ml boya+75ml oksidan eger sen 3tane kullandıysan 150ml boya+ 225ml oksidan eklemen gerekiyor.. sen muhtemelen 3tane boya 1buçuk tane yani 100 110ml civarında oksidan ekledin bu boyaya ?

yok tatlım 3 ünede ayrı ayrı oksidan ekledim zaten 1 kutunuın içnden 1 tane oksidan çıktığı için kız ayrıca 2 tane verdi ama aklındada varsa sill şuan bu markayıda rengide saçlarımıda kaskatı yaptı zaten :S

yok tatlım 3 ünede ayrı ayrı oksidan ekledim zaten 1 kutunuın içnden 1 tane oksidan çıktığı için kız ayrıca 2 tane verdi ama aklındada varsa sill şuan bu markayıda rengide saçlarımıda kaskatı yaptı zaten :S

Benmde diplerim turuncu olmuştu o turunculuğu kapatmak için 7.1 küllü kumralını aldım bugün tüp boyasını almasamıydım aceep :26: neyse bende diplerimde bi deneyeyim amacım koyultmak zaten kapatsın yeter.. üzerine bende 8.73 denicektim ama baktımda sana vazgeçebilirim.. aslında sen bi gün ışğında saçlarım güzel fönlüyken çek bakalım nasıl duruyor birde 3 4 yıkamadan sonra bak saçlarına nasıl bişe olcak açılcakmı renk bizide bilgilendir burdann :7:

Back