bir çok ürün kullandım bu ürünle ilgili deneyimlerimi paylaşayım.
1. kesinlikle kötü kokuyor
2.hemen ağda sonrası uygularsanız vantilatöre yakın durun yoksa öylece evin içinde koşarsınız
3.yüz bölgesinde yanık benzeri tahriş yapabiliyor bende bıyık bölgesinde oldu
4.sonuç aldım mı emin değilim çünkü ay takvimine göre epilasyon yapıp sonra bu ürünü destek olarak kullandım ciddi azalma oldu ama hangisinden fayda gördüm bilemiyorum
5.tavsiye eder miyim?her koyun kendi bacağından asılır sonra bana çemkirmeyinben deneyimlerimi paylaştım karar size kalmış
naptın arkadaşım iade edebildinmi alerji testi yada email çek diolar dimifaydasını görenler nerden aldıklarını telefon numaralarını paylaşabilseler çok iyi olur.
bende geri iade için arıcam bakalım ne dicekler çok sinir oldum yaa 4 şişe elimde kaldı
kızlar ya ben iki kutu sipariş verdim metin ilaçtan. dün kargo getirdi. ancak şişelerin ikisinde de kutu yumuşacık olmuş, artık şekilleri değişmiş ıslanmış gibiydiler. şişeyi açıp baktığımda her yana yağ sızmıştı. ve ürünlerin ikisi de şişenin yarısına kadar doluydu. hatta birisi yarıdan daha az görünüyor. size de böyle geliyor? çok canım sıkıldı ne yapmam lazım off yaa...
bence arayıp bildir sonrada geri gönder
kızlar ya ben iki kutu sipariş verdim metin ilaçtan. dün kargo getirdi. ancak şişelerin ikisinde de kutu yumuşacık olmuş, artık şekilleri değişmiş ıslanmış gibiydiler. şişeyi açıp baktığımda her yana yağ sızmıştı. ve ürünlerin ikisi de şişenin yarısına kadar doluydu. hatta birisi yarıdan daha az görünüyor. size de böyle geliyor? çok canım sıkıldı ne yapmam lazım off yaa...
valla kargocuyu bekletip de paketin içine bakmak hiç aklıma gelmedi. bu da bana ders olsun. pztsi tel açacağım bakalım. şişenin birini açtım ya keşke hiç açmasaydım inşallah sorun çıkarmazlar((
ınsallah canım.aklında bulunsun ınternetten ne alırsan al kontrol etmeden gonderme kargocuyu.sonra sırketler bız duzgun gonderdık nereden bılelım sıze oyle geldıgını tarzında konusabılıyolar.
evet canım ya doğru söylüyorsun. ben bugün tel açtım pozitif grup diye bir yere bağlandı. ilgilenen kişi ürünleri aras kargoyla karşı taraf ödemeli olarak adrese gönderin dedi. ürün değerlendirilecek dedi. bakalım inşallah şişenin kapağını açtığım için sıkıntı çıkartmazlar ya insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş!
ınsallah ccanım.haberdar et bızıde gelısmelerden
ben ikinci kez kullandim bu ay ve evet azalmalar yani seyrelmeler var suan. once sert cikan ve cikarken bazen sivilce gibi olup canim yanardi bu ikinci ay bole bise yaamadim. ben memnunum umarim sizlerde memnun kalirsiniz
kızlar bu hürrem otu dedikleri şey hamam otu diye geçen anneannelerimizin kullandığı bir ürünün yağı arkadaşım otunu kullandı tüy dökücü kremler gibi hiçbir faydası olmadı karınca yum yağı gibi hiçbir işe yaramaz boşuna paranızı çöpe atmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?