Hürrem hamam otu yağı..

çok ilginç arkadasım memnun kalmamana üzüldüm.bunyeden bunyeye farkedıyor sanırım.benım cıldım asırı hassas olmasına ragmen epilasyondan hemen sonra uygulasamda hıc bır rahatsızlık vermedı.ayrıyetten bıyık bolgesınede kullandım aynı sekılde.koku asla yapmadı.acaba sahte urun almıs olabılırmısın.

5-6 seansı tamamlamış olanlar var mı aranızda? Artık hiç çıkmıyo mu yani bu tüycükler?

siparis wrmistm buqün ama yorumları okudukca kararszm almak knusunda.. Arayp iptal ettiresm qeldi napsam ?

Nereye uygulayacağına bağlı şişenin bitmesi.mesela ben tüm bacağıma bir seansta bir şişe bitiriyorum ama daha küçük bir yere yarım şişe yetiyor.

kızlar ya ben iki kutu sipariş verdim metin ilaçtan. dün kargo getirdi. ancak şişelerin ikisinde de kutu yumuşacık olmuş, artık şekilleri değişmiş ıslanmış gibiydiler. şişeyi açıp baktığımda her yana yağ sızmıştı. ve ürünlerin ikisi de şişenin yarısına kadar doluydu. hatta birisi yarıdan daha az görünüyor. size de böyle geliyor? çok canım sıkıldı ne yapmam lazım off yaa...

bence arayıp bildir sonrada geri gönder

canım neden kargocuyu bekletıp kontrol etmedın kutuları.orda iade edıp hıc bır mazerete gerek olmadan gerı gonderebılıyosun.sımdı sorun cıkarmazlar ınsallah.cunku hıc acılmamıs kapak olsa sızıntı yapmazdı.ya şişe çatladı yada baska bısey bılmıyorum agzına kadar dolu gelmesı gerekıyo

canım bende ordan aldım eylülde hiç bir sorun çıkmadı..6 kutu aldım yazlıkta..daha başlamadım..ama hiç bir sıkıntı akıntı filan yoktu..ankaraya geldim kendi aktarımda aynısını gördüm ve fiyatı 12 tl...pişman oldum..aktardakine açtım baktım kutusu bandrölleri filan herşey aynı..artık aldık bitince memnun kalırsam aktardan devam edicem..
bence telefon et ya yenisini göndersinler yada para iadesi iste..7 gün içinde yasal olarak para adesi alma hakkın var...7 günden sonra 15 güne kadarda değiştirme hakkın var..tüketici kanunlarına göre...

valla kargocuyu bekletip de paketin içine bakmak hiç aklıma gelmedi. bu da bana ders olsun. pztsi tel açacağım bakalım. şişenin birini açtım ya keşke hiç açmasaydım inşallah sorun çıkarmazlar ((

valla kargocuyu bekletip de paketin içine bakmak hiç aklıma gelmedi. bu da bana ders olsun. pztsi tel açacağım bakalım. şişenin birini açtım ya keşke hiç açmasaydım inşallah sorun çıkarmazlar ((

ınsallah canım.aklında bulunsun ınternetten ne alırsan al kontrol etmeden gonderme kargocuyu.sonra sırketler bız duzgun gonderdık nereden bılelım sıze oyle geldıgını tarzında konusabılıyolar.

ınsallah canım.aklında bulunsun ınternetten ne alırsan al kontrol etmeden gonderme kargocuyu.sonra sırketler bız duzgun gonderdık nereden bılelım sıze oyle geldıgını tarzında konusabılıyolar.

evet canım ya doğru söylüyorsun. ben bugün tel açtım pozitif grup diye bir yere bağlandı. ilgilenen kişi ürünleri aras kargoyla karşı taraf ödemeli olarak adrese gönderin dedi. ürün değerlendirilecek dedi. bakalım inşallah şişenin kapağını açtığım için sıkıntı çıkartmazlar ya insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş!

ınsallah ccanım.haberdar et bızıde gelısmelerden

ben ikinci kez kullandim bu ay ve evet azalmalar yani seyrelmeler var suan. once sert cikan ve cikarken bazen sivilce gibi olup canim yanardi bu ikinci ay bole bise yaamadim. ben memnunum umarim sizlerde memnun kalirsiniz

ınsallah ccanım.haberdar et bızıde gelısmelerden

elimdeki ürünleri bir not yazarak ücretsiz gönderdim ve elime yeni ürünlerim geldi. bu gelen şişeler tam dolu ancak yine de hafif bir sızıntı var. kutular daha şekilli ama şişenin üzerine yağ sızdığı belli oluyor. şişelerin kapağı tam kapalı fakat ağzında bir tıpa olmadığı için sanırım taşıma esnasında sızdırma yapıyor. kullanımdan memnun kalırsam bundan sonra aktarlardan almayı tercih edeceğim. netten sipariş verecekleri de uyarıyorum mutlaka kargocuyu bekletip şişenin tam dolu olup olmadığını kontrol edin. eğer benimki gibi yarım gelirse teslim almadan iade edin. enazından fazla zaman kaybı olmadan yeni ürünü elinize ulaştırırlar. sevgiler...

ben ikinci kez kullandim bu ay ve evet azalmalar yani seyrelmeler var suan. once sert cikan ve cikarken bazen sivilce gibi olup canim yanardi bu ikinci ay bole bise yaamadim. ben memnunum umarim sizlerde memnun kalirsiniz

süper bir haber. memnuniyetinin devamını diliyoruz :))

bende bu yağdan kullanıyorum ama markası hürrem yerine valide sultan:)bana hiç bi etki etmedi acaba marka farkımı varki.hem 1 şişe tek kullanımlık olamaz herhalde ozamn yağlı güreş filan misali olur

kızlar bu hürrem otu dedikleri şey hamam otu diye geçen anneannelerimizin kullandığı bir ürünün yağı arkadaşım otunu kullandı tüy dökücü kremler gibi hiçbir faydası olmadı karınca yum yağı gibi hiçbir işe yaramaz boşuna paranızı çöpe atmayın

Hadi ya.Bende almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…