Hürrem hamam otu yağı..

Kızlar normalde ağdadan sonra 20. günde tekrar agdaya giderdim bikini bölgemdeki kıllar batma yapardı dayanamazdım şuan 21. gündeyim ama agdaya gitmesem de olur hiç rahatsızlık hissetmiyorum bi de kökleri görünüp uzamayan çok var.Halbuki ilk seansta kendi evimde olmadığımdan 10 dk masaj yapamadım sürüp geçtim.Bugün ağdaya gidip 2. seansa başlıcam bakalım.Bende hiç yanma olmadı ve kokusuda yok.

2.seansımı yaptım 1buçuk aygeçti aradan ilk önce ilk seansımda 2li almıştım süperdi sonuç harika sonra 6lı aldı eşim sipariş vermiş ama aynı yerden değil numara farklı sonu 9045li olan inş silinmez.ilk aldığım nonun sonu 9000dı o harikaydı ama bu berbatt iade etmek istiyorum dedim alerji testi falan faxlıcakmışım falan filan işte şimdi eski aldığım yerden tekrar alıcam bunlarda elimde kaldı işte hemde metin ilaç yazıyo holograM SORGULATTIM GÜVENİLİR ÜRÜN DEDİ AMA BEN Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM HEPİNİZİ ÖPÜYORUM İİ GÜNLER......

arkadaşlar ben bir kaç kişiden de duydum tek ya da ikili kutu alınca sonuç başarılı oluyor ancak 6 lı şişeden alınca faydasını göremiyorlar. acaba 6 lı şişede fiyatta epey indirim yapıldığı için içeriğindeki esas madde oranını düşürüyorlar mı??? aklıma böyle bir şey geldi doğru olabilir mi? adamlar bize kar yaptırmış gibi görünürken zarara uğratmasınlar. 6 lı şişeden kullanıp da harika sonuç aldım diyen varsa lütfen yazsın. yoksa ben ikişer ikişer almayı düşünüyorum.

bende ikili almıstım .ilk sıse bıtmek uzere ınanılmaz memnunum sonuclardan

bende sonu 9045 ile biten yerden aldım..ama daha ağda yaptırma zamanım gelmediği için denemedim..bende 6 lı şişeden sipariş vermiştim..şimdi sizde böyle yazınca aklım karıştı..canım sıkıldı öfff

tüm sitelere baktım sonu 9000 olan numara göremedim acaba aynı yerin farklı numaraları olabilir mi bu numara
bende 9045li numaradan aldım 6 lı pek bir etki yok
moralim bozuldu şimdi ya 2. seansın 4. günündeyim bugün

Son düzenleme:
Şimdi fatura detayıma baktım da 9090 lı yerden almışım 9045 değilmiş ama o siteden almıştım
bence yukarıda yazdığım gibi aynı yerin farklı numaraları 9000 9045 9090

valla yok hiç ii değil benm sonuç.ikili şişem den çok memnun kalınca 6lı getrtdm.ama fiyasko.dediğin gibi fiyatı düşürdükçe kalite düşme değide bence aldığım yer kötü.ilk ikiliyi farklı bi,firmadan aldım hill grup diyo teli açınca onlar bende kayıtlı hala hatta aradm kızla baya dertleştim ben biraz indirimli ikili verim istersen dedi yok dedm inanamıyorum artk ama evdede 6lı var onları napcam bide 9045li olan firma adiler iade kabul etmiyolaR Bİ DENEYİN İSTERSENZ şaşrdm kaldm napcamı eşimden gizli ikilimi alsam acaba 0 ilk aldığım yerden.bide bu 9045ten alan arkadaşlar sizinkindede kapağında mor bi halka varmı benmkinde var ilk aldğm ikili olanda yoktu bembeyaz bi kapaktı ltfn iyi kötü deneyimlerimizi paylaşalımki hem alacak arkadaşların parası boşa gitmesn hemde bilinçlenip böle insanlara pabuç bırakmayalım........

canım benm hemen etkisini göstermişti benmki ilk aldığımda çok mükemmeldi eşim bile farketti okadar zayıflatmıştıki ben tesadüf 9000olanı adım şans yani.heryerde 9045li var zaten almamak mümkün değil ama fiyasko tam teli özelde n atamıyorum yoksa gönderirdimama numaralar çok benziyo birbirlerine.bi de haaaaaaaa arkadaşlar yemnle getiren kargocu çocuk bile aynıydı ben sonradan farkettim aynı yerden almadığımı aradım ikisinide onaylattım aynı yerden almamışım

canım benm hemen etkisini göstermişti benmki ilk aldığımda çok mükemmeldi eşim bile farketti okadar zayıflatmıştıki ben tesadüf 9000olanı adım şans yani.heryerde 9045li var zaten almamak mümkün değil ama fiyasko tam teli özelde n atamıyorum yoksa gönderirdimama numaralar çok benziyo birbirlerine.bi de haaaaaaaa arkadaşlar yemnle getiren kargocu çocuk bile aynıydı ben sonradan farkettim aynı yerden almadığımı aradım ikisinide onaylattım aynı yerden almamışım

faydasını görenler nerden aldıklarını telefon numaralarını paylaşabilseler çok iyi olur.
bende geri iade için arıcam bakalım ne dicekler çok sinir oldum yaa 4 şişe elimde kaldı

Mrblar bence 6 lı 2 li diye birşey yok sonuçta aynı ürün ve fark olduğunu sanmıyorum. Ben 6 lı olandan aldım bacaklarımda ikinci seansım bitti çok olmasa bile cılızlaştı arkadaşlarımda farketti benim çok siyah ve güçlü çıkardı. Belkide kendimi kandırıyorum bilmiyorum ama bence zamana bırakalım sihirli değnek değilki hemen görelim farkını söyledikleri gibi düzenli bir şekilde 6 seans kullanalım o zaman anlayabiliriz. Bence 2 6 aynımı değilmi diyemoralinizi bozmayın diye düşünüyorum. Umarım hepimiz faydasını görürüz.

Bende duydum .. Hatta bi kere haberlerde çıkmıştı . Hamamda bi kadın bunu kullanmış sanırım çok sıcakmış .. Zehirlenmiş .. Ölmüş kadın

Kızlar biz de annem falan kullanıyoruz hep beraber.Ben nette araştırıp bir siteden aldım facebookta falan da sayfaları var,bir de yağın paketinde numaralar var onu nette aratıp orjinalmi değilmi anlıyosunuz.Tel nozu 9045 le bitenmiş şimdi baktım ben de burda okuyunca.Sonuçlara gelince mesela alt bacakta biraz geç etki ediyor batıklardan dolayı olduğunu düşünüyoruz.Üst bacakta iki seansta çok etki etti orası daha yumuşakya ondan sanırım.Kardeşim koltukaltından çok memnun.Ben de genitl bölgeden çok memnunum iki seansta yüzde 60-70azaldı valla.İnşallah tekrar çıkmazlar tabi.Bir de bacak çok geniş bir alanya galiba sürerken heryerine eşit dakika boyunca süremiyoruzben 5 gün 10 dakikakdan yapıyorum ama koca bacak tabi az geliyodur kimi yerine belkide.Koltuk altı,genital bölge az yer olduğu için 10 dakika rahat yetiyo heryerine.3. seansa başlıycam bir haftaya yazarım yine gelişmeleri.Ben memnunum şu an...

canım iyi haberlerini bekliyoruz..umarım hepimiz şu kıllardan kurtuluruz..bende aldım 9045 tel olan yerden ağda zamanımı bekliyorum kullanmak için..hadi hayırlısı

bir çok ürün kullandım bu ürünle ilgili deneyimlerimi paylaşayım.
1. kesinlikle kötü kokuyor
2.hemen ağda sonrası uygularsanız vantilatöre yakın durun yoksa öylece evin içinde koşarsınız
3.yüz bölgesinde yanık benzeri tahriş yapabiliyor bende bıyık bölgesinde oldu
4.sonuç aldım mı emin değilim çünkü ay takvimine göre epilasyon yapıp sonra bu ürünü destek olarak kullandım ciddi azalma oldu ama hangisinden fayda gördüm bilemiyorum
5.tavsiye eder miyim?her koyun kendi bacağından asılır sonra bana çemkirmeyin ben deneyimlerimi paylaştım karar size kalmış

kafam çok karıştı tam almaya niyetlenmiştim en çok sonu karınca yağı gibi olur diye çekiniyorum onuda kullananlar( kız kardeşim ve annem)başta memnun sonradan memnun kalmamışlardı birde hangi site güvenli çıkaramadım ayrıca kullananlar bir seansta bir şişe bitiyormu ona görede almak lazım ne yapsammmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…