internet sayfasinda okudum..yüze kullanilmiyormus.... bir sise 1 kullanimlikmis (20 ml).... biraz kandirmaca gibi geldi bana
Yüze kullanılmadığı internet sitesinde yazıyor mu?Ben sipariş vermiştim aradı müşteri hizmetleri onaylatmak için,arayan bayan da yüzüne kullanıyormul öyle demişti.
Yüze kullanılmadığı internet sitesinde yazıyor mu?Ben sipariş vermiştim aradı müşteri hizmetleri onaylatmak için,arayan bayan da yüzüne kullanıyormul öyle demişti.
Metin ilaçın orjinal adresinden mi verdin yağını ? Kullanılıyor deniyor aslında.
ben de yeni başladım. bugün üçüncü sefer süreceğim. tüy dökücü gibi koykuyor ve tüy dökücü etkisi gösteriyor diyenlere çok şaşırdım. ya sizdeki başka marka olabilir mi acaba? metin ilaç bandrolü var mı? ben barkot kodunu okuttum ürünüm orijinaldir yazdı. ben öyle çok bir koku alamadım hafif bir kokusu var. ve bende kesinlikle tüy dökücü etkisi olmadı. hiç de yanma felan da olmadı. bacaklarıma ağda yaptırdığım gün yağı hemen sürdüm hiç rahatsızlık duymadım. cildim hemen yağı emdi ve yumuşacık oldu. sonra kollarımı aldırmadığım için oradaki tüylerime sürdüm acaba dökülür mü diye hiç bir etkisi olmadı. hala da sapasağlam yerindeler. aynı ürün için nasıl bu kadar zıt şeyler yaşadığımıza hayret ettim. ben şimdilik sonuç hakında bir şey yazamayacağım. 5 gün süreyim tüylerim yeniden çıkmaya başlasın. durumum hakkında sizlere bilgi vereceğim. sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?