• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem hamam otu yağı..

kızlar bu tüylerden bıktım artık :( bu yagdan almayı düşünüyorum ama etki gösterirmi acaba diye düşünüyorum günlerdir çok kararsızım bi etkisi olur mu ki ya ne yapsak bilmiyorum.kullanan arkadaşlar memnun kaldınız mı siz bilgi verirseniz çok sevinirim

bu yağla ilgili ,almadan once cok yorum okudum arastırdım. işe yaramayan kımseye yada olumsuz bır yoruma rastlamadım.hatta ben bıyık bolgeme bıle kullandım.hıc bı sıkayetım yok.dıkkat etmen gereken bandrollü ve gercek urun alman.aman diyim sahtelerıne dıkkat edın kızlar ters bı etkı yapar fılan

bu yağla ilgili ,almadan once cok yorum okudum arastırdım. işe yaramayan kımseye yada olumsuz bır yoruma rastlamadım.hatta ben bıyık bolgeme bıle kullandım.hıc bı sıkayetım yok.dıkkat etmen gereken bandrollü ve gercek urun alman.aman diyim sahtelerıne dıkkat edın kızlar ters bı etkı yapar fılan
canım ben bikini bölgesinde ve koltuk altında kullanmayı düşünüyorum sen kaç seans kullandın ya etkisi oldumu sahiden hangi siteden aldın bide

canım ben bikini bölgesinde ve koltuk altında kullanmayı düşünüyorum sen kaç seans kullandın ya etkisi oldumu sahiden hangi siteden aldın bide

ben daha bir seans yaptım kollarıma ve alt bacagıma.yakında kollarıma ikinciyi yapıcam cıddı bır cılızlasma oldu ve gec cıktı normalınden.bacaklarımdada hıc bısey cıkmıs degıl henuz.bır de bıyıgıma uyguladım kenarlar aynı kaldı.ortasındakı ayva tuyu gıbı olanlar cıkmadı.google a hamam otu yağı yazınca ıkıncı cıkan sıteden aldım canım

sonu 90 45le biten yer dimi tel nosu yani ordanmı verdin siparişi bende ordan verdim
ama ilk başka yerden almştım sanki odaha etkiliydi içinize şüpe düşürmeyimde

evett 90 45 le bıtıyo canım.ben memnunum suan .ılk defa buradan sıparıs verdım zaten dıger sıtelerın urunlerı hakkında hıc bır bılgım yok

bilgi vermek istedim, bu hamam otunun asıl adı zırnık otudur. Halk arasında hamamlarda kadınlar tüylerinden kurtulmak için kullandıklarından dolayı hamam otu deniliyor. Zırnık otundaki sarı renkli tabii arsenik sülfür minerali çok zehirli bir maddedir. Sanayide en çok deriden kılları ayırmak için kıl dökücü olarak kullanılır.Hamam otunun kendisi çok zehirli bir bitkidir. Ölümlere neden olabilir.!
Bu yağın kullanılması hiç güvenli değil yanıklara ve cilt tahrişine sebep olabilir...

Son düzenleme:
ayyy cok heyecanlandim ahahhaa ben yurtdisinda yasiyorum yurtdisina siparis yoktu annem turkiyeden siparis verip bana kargo ile yolladi ama kargo sirketi sirketlerin ozel anlasma yoluyla yag gibi urunleri gonderdigini ama herhangi sorun yasanabilecegini soylemislerdi. ama sukur sorun cikmadan biraz once almis bulunuyorum. haftasonu agda islemi ve ilk denemeyi yapcam. sizlere yazicam her ay gelismeleri.:46::21:

Merhaba,
Pek fazla yazamasamda sıkı takipçinizim.
Bu hamamotu yağı ile ben de kafayı bozdum bu aralar:)
Çevremde birkaç kişi kullandı gerçekten etkili hem de oldukça! Amma ve lakin,
Kafamda oluşan bazı sorulara yanıt bulamadım henüz.
1. Bu hamam otu gerçekte ot değilmiş,kirece benzer kimyasal bir maddeymiş. Neden ot deyip duruyorlar ya da gerçekten öyle mi?
2. Bu maddenin içinde de havayla temas ettiğinde ortaya çıkan çok zehirli gazlar varmış. Arsenik ve sülfür. Arseniğin zararlarını burada anlatmaya gerek yok herhalde. Direkt öldürüyor. Zaten bu maddeyi ot olarak kullananlarda ölenler olmuş,haberlerde vermişti. Yağında öyle birşey duymadım.
Yani bu kadar zararlı maddeleri içeren bir şey deriye sürüldüğünde cilt zarafından emilip kana geçmeyecek mi? Durduk yere arsenik mi alacağız vücudumuza:(

Bu sorulara cevap verebilen olursa hepbirlikte öğreniriz işin aslını. Yoksa gerçekten zaaflarımız kullanılıp sağlığımızla mı oynanıyor?

Merhaba,
Pek fazla yazamasamda sıkı takipçinizim.
Bu hamamotu yağı ile ben de kafayı bozdum bu aralar:)
Çevremde birkaç kişi kullandı gerçekten etkili hem de oldukça! Amma ve lakin,
Kafamda oluşan bazı sorulara yanıt bulamadım henüz.
1. Bu hamam otu gerçekte ot değilmiş,kirece benzer kimyasal bir maddeymiş. Neden ot deyip duruyorlar ya da gerçekten öyle mi?
2. Bu maddenin içinde de havayla temas ettiğinde ortaya çıkan çok zehirli gazlar varmış. Arsenik ve sülfür. Arseniğin zararlarını burada anlatmaya gerek yok herhalde. Direkt öldürüyor. Zaten bu maddeyi ot olarak kullananlarda ölenler olmuş,haberlerde vermişti. Yağında öyle birşey duymadım.
Yani bu kadar zararlı maddeleri içeren bir şey deriye sürüldüğünde cilt zarafından emilip kana geçmeyecek mi? Durduk yere arsenik mi alacağız vücudumuza:(

Bu sorulara cevap verebilen olursa hepbirlikte öğreniriz işin aslını. Yoksa gerçekten zaaflarımız kullanılıp sağlığımızla mı oynanıyor?

bir mesaj üstte ben yazdım zaten evet bu aslında ot değil tamamen kimyasal bir madde.yani bir otun içerisindeki kimyasal madde kullanılıyor(zırnık otunun içerisindeki) buda arsenik denilen çok zehirli bir kimyasaldır ve kullanımı çok tehlikelidir. belki şuan etksini göremeyebilirsiniz fakat uzun vadede etkilerinin ortaya çıkacağını düşünüyorum. özellikle de havaya buharlaşarak karıştığında ciğerlere zarar veriyor. hiç güvenli bir şey değil bu ben çok kişiden duydum bu ürünü kullanıpta cildi tahriş olan.. bence bir kez daha düşünün derim herkese. geri dönüşü olmayan zararlara yol açabilir, vücudunuza her bulduğunuz yağı, otu sürmeyin, araştırın....

Bu yağdan bugün haberim oldu.
Önce forumumuza baktım 3-5 kişi fayda görmüş.
Lazer epilasyondan önce son çare olarak denicem.
Bugün sipariş verdim;4 gün içinde gelicek.
Gelişmelerden sizi haberdar edicem.

arkadaslar olumlu konusanda olmus olumsuz konusanda olmus. zehirlenenleri bende duydum ama yagdan zehirleneni yada bir durum cikani gormedim duymadim. zaten aktarcidan da alirken soyluyorlar dikkatli olun diye toz aliminda benim annem sordugunda oyle demis aktarci islemi yaparken kapali alanda yani cok kucuk bir odada yapmayin pencereler acik olsun gibi. ama yagi cok ayri bise bence. ki tv ve diger haberlere bakildiginda ben cikan her habere inanmam cunku 40yildir bildigimiz yumurta biberon vs gibi konularda bile tv ler bir hafta ayri ayri haber yapti. bunlarida dikkate almak lazim.:13:

Arkadaşlar ben bu ürünü kullandım
5-10 dk masaj yapılması söyleniyor fakat başldıktan 1-2 dk sonra inanılmaz bir yanma hissi oluşuyor
kimsede bu yanma hissinden bahsetmiyor, dayanılmaz bir acı, 2. seansı yapıyorum
ilk seansta bir gelişme göremedim, bakalım 2. seansın sonunda bir ilerleme görmezsem
devam etmeyeceğim çünkü dediğim gibi acı dayanılmaz oluyor

Arkadaşlar ben bu ürünü kullandım
5-10 dk masaj yapılması söyleniyor fakat başldıktan 1-2 dk sonra inanılmaz bir yanma hissi oluşuyor
kimsede bu yanma hissinden bahsetmiyor, dayanılmaz bir acı, 2. seansı yapıyorum
ilk seansta bir gelişme göremedim, bakalım 2. seansın sonunda bir ilerleme görmezsem
devam etmeyeceğim çünkü dediğim gibi acı dayanılmaz oluyor

ben bol bol kullandım 2 seansta. sürdükten sonra masaj yaptım iyice. sonra da yıkamadım ve hiç yanma olmadı. gerçek ürünü kullandığına emin misin :53:

bende kollandım hiç yanma olmadı daha ilk seans yani bazılarında yanma olmuş acaba sahte ürünümü aldım ben hayhu

Arsenik zararlı.İçinde neden arsenik olsun ki.Yalan yanlış bilgiler verip insanların kafasını karıştırmayın.Yakan şey, zırnığın tüy dökücü tozu. Bu ise yağı.Yakmaz.

Zırnık; Sarı renkli doğal bir mineral. Kimyasal adı da ARSENİK SÜLFÜR.
Hamam otunda da zırnık var ve bu madde de eskiden deri sanayide deriden kılları arındırmak için kullanılırmış.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba..Benim aklıma şu geldi,biliyorsunuz ki bi dönem karınca yumurtası yağı da bu yağ gibi çok konuşuluyordu herkes belki bi çağre deyip heveslendi (bende dahil).Tv'de baya reklamı yapılıp,para amaçlı söylenilmeyen şey kalmadı daha sonra zararlı olduğu anlaşılıp toplatıldı.Bu aralar hürrem hamam otu yağı içinde tv'de aynı şekilde reklamlar çıkıyor ve yine beklediğimiz "mucizeler"den bahsediliyor.Yanlış anlamayın lütfen,niyetim kimsenin hevesini kırmak yada "bu kesinlikle işe yaramaz" gibi bi yorum yapmak değil ama bununda sonu karınca yumurtası yağı gibi olmaz umarım.En azından zararlı değildir diye ümit ediyorum.Sağlıcakla kalın:16:

Back