- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
Zırnık; Sarı renkli doğal bir mineral. Kimyasal adı da ARSENİK SÜLFÜR.
Hamam otunda da zırnık var ve bu madde de eskiden deri sanayide deriden kılları arındırmak için kullanılırmış.
Arkadaşlar ben bu ürünü kullandım
5-10 dk masaj yapılması söyleniyor fakat başldıktan 1-2 dk sonra inanılmaz bir yanma hissi oluşuyor
kimsede bu yanma hissinden bahsetmiyor, dayanılmaz bir acı, 2. seansı yapıyorum
ilk seansta bir gelişme göremedim, bakalım 2. seansın sonunda bir ilerleme görmezsem
devam etmeyeceğim çünkü dediğim gibi acı dayanılmaz oluyor
Arsenik zararlı.İçinde neden arsenik olsun ki.Yalan yanlış bilgiler verip insanların kafasını karıştırmayın.Yakan şey, zırnığın tüy dökücü tozu. Bu ise yağı.Yakmaz.
metin ilaç diye bir site var gir oraya bondrolunu sor orjinal mi siye cnm
kızlar ben de mart ayından beri lazere gidiyorum koltuk altı icin acibadem hastanesine cok memnunum yuzde 90 bitti bi ik seansım kaldı kıllar kalın oldugu icin estetik uzamnı bile bu kadar kısa surede etki etmesine sasırdı yalnız bildiginiz gibi her yerimize yaptıramıyoruz lazer yani bikini bolgesi falan, o yuzden bu yagdan almaya karar verdin ben de denicem bakalım umarim ise yarar...
canım bu konuda bilgi sahibi olmadıgım ıcın soruyorum.bikini bölgesıne neden lazer yapılamıyor
arkadaşlar ben de daha önce uzunca bir süre bioder serum kullandım. kullanımı hamam otu yağına benziyordu. her ağdadan sonra 3 gün serumdan sürüyordum ve sabaha kadar yıkamadan yatmamız gerekiyordu. kulllanırken etkisini gördüm yani tüylerimi azalttı ve inceltti. ancak evlenince devam edemedim. çünkü bioder serum pekmez gibi yapış yapış ve kokusu çok kötü olduğu için eşim inanılmaz tepki gösterdi. kesinlikle yanıma dahi yaklaşmadı! :)) aslında ben de iğreniyordum ama napalım sırf şu kıllardan kurtulmak için katlanıyordum. yaklaşık bir yıldır bioder uygulamıyorum ve neredeyse tüylerim eski haline döndü. acaba bu hürrem otu yağı da yapış yapış ve böyle iğrenç kokuyor mu? ve de gece sürdükten sonra sabaha kadar tenimizde kalmıyor sanırım 10dk sonra felan yıkıyormuşuz. doğrumu??? eğer öyleyse denemekte fayda var diye düşünüyorum. kullanım detayları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Meraba arkadaşlar bu sitede okuduğum yorumlardan sonra bende sipariş verdim ama orjinal olup olmadığına karar veremedim. Henüz gelmedi. Siparişi verdikten sonra gördüm firmanın metin ilaç olması gerektiğini, bi radyo programında duymuştum umarım orjinalidir.Henüz fazla sonuç alan yok galiba.Aynı konuyla ilgili yorumlar vardı ama o konuyu kapatmışlar orda baya iyi sonuç alanlar vardı halen kullananlar yazsın buraya lütfen sonuçlarını.
canım ben kullanıyorum cokta memnunum.2 ay oldu. gece suruyorsun masajla.5-10 dakıka sonra cılt tamamen emıyor.ama yıkamıyorsun sabaha kadar.kesınlıkle koku ve yapışkan hıs bırakmıyor.aksıne yumusacık oluyor tenın.samımı soyluyorum cok memnunum ben kollarımda, alt bacak ve bıkını bolgemde kullandım.alt bacak bolgeme ıkı seans uyguladım ve cıddı bır cılızlasma oldu.kollarımada ıkı seans uyguladım hafıf bır cılızlasma oldu fakat cok gec cıktı tuyler.bıkını bolgemde 1 seans uyguladım henuz bır fark yok gıbı.duzenlı kullanınca dahada işe yarayacagını dusunuyorum.senınde ıcını rahatlatmak ıstedım bu yağla ılgılı.eşin bırsey surdugunu anlamayacaktır bıle
cok ıyı sonuclar alan varmıs bu sıtede okumustum ben de almadan once.evet metın ılaç olması gerekıyor.urunu aldıktan sonra metın ılacın web sıtesınde urunun barkodunu sorgulatabılıyorsun .boylece orjınal olup olmadıgını anlarsın canım.
canım çok teşekkür ediyorum cevabın için. gerçekten içimi rahatlattın. ben de bu yağdan almaya karar verdim. daha geçen hafta ağda yaptırmıştım ya keşke daha önce araştırsaymışım. artık bir sonraki ağdayı sabırsızlıkla bekleyeceğim. benim bacaklarımda tüyler çıkarken fena halde kırmızı kabarcıklar oluşuyor ve çok kaşınıyor. inşallah bu probleme de çare olur... bir iki seans kullanayım da buradan gelişmeleri yazarım :))
Çok teşekkürler.Öyle yapıyım Umarım faydasını görürüz.
umarım canım.bızıde haberdar et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?