Hürrem hamam otu yağı..

Zırnık; Sarı renkli doğal bir mineral. Kimyasal adı da ARSENİK SÜLFÜR.
Hamam otunda da zırnık var ve bu madde de eskiden deri sanayide deriden kılları arındırmak için kullanılırmış.

zaten otta olan madde direk yağa geçer. yağ denen şey aslında konsantre bir maddedir (esans yağları), ottan elde edilir. o nedenle içerisinde böyle zararlı bir madde bulunma riski olan br ürünü kullanmak çok riskli bence.

metin ilaç diye bir site var gir oraya bondrolunu sor orjinal mi siye cnm

Arsenik zararlı.İçinde neden arsenik olsun ki.Yalan yanlış bilgiler verip insanların kafasını karıştırmayın.Yakan şey, zırnığın tüy dökücü tozu. Bu ise yağı.Yakmaz.

bence asıl siz zırnık otunun ne olduğunu bilmiyorsunuz..hamam otunun yani zırnık otunun içerisinde arsenik var. bu ottan arsenik üretilir ve sanayide kullanılır.bir araştırın derim. yanlış bilgi veren üstelikte bilmediği halde bunu yapan sizsiniz....

Son düzenleme:
ya bayanlar ben saçma sapan her türlü şeyi denedm ve tabikide memnun kalamdım... ama bu yağ sanırım işe yarıyo ya ben bir kez kullandm ve çok çok çok fark oldu birkutu bitti ve yine sipariş vericem galiba 6 kutu olandan ..ya nolur herkes bi alıp denesinde emin olalım artık .. burda çoğu insan çok sıkıntı çekiyo tüylerden ve lazer çok pahallı tabarsa ki ben lazerede gittim aman aman işede yi işe yararamadı ama memnundum.. neyse alıp deneyinde bi bakalm ama metin ilaç yazan yerden alın lütfen nette 7 tl ye bile bu yağı satıyolar başka yerden almayın öneridir

metin ilaç diye bir site var gir oraya bondrolunu sor orjinal mi siye cnm

baktımda benim aldığım ürünün üzerinde barkod veya ona benzer birşey yok
üzerinde web adresi olarak
"www.hamamotuyagihurrem.com" adresi yazıyor siteye girdim yapım aşamasındadır diyor
"www.dereon.com.tr" adresi var birde ama bu siteyi hiç açmıyor
ama aldığım site bunlardan biri değildi kafam karıştı şimdi

acaba sahte ürün mü aldım ben tam anlayamadım
yani yakması normalmi, yoksa yakmaması mı lazım
aslında koltuk altı bölgesinde sanki azalmalar var birde uzamalar gecikti gibi
ne yapacağımı bilemedim şimdi ??
lütfen kullanan arkadaşlar kullanırken yanma oluyormu, olmuyormu yazsınlar

arkadaşım aldığın ürün büyük ihtimalle sahte,ben googleye hürrem hamam otu yağı yazınca ilk sırada çıkan siteden aldım üstünde hologram numarası var metin ilaçın sitesinde sorgulattım ürün orjinal çıktı,sitede orjinal ürünü nasıl ayırt edebiliriim diye maddeler var 1.orjinal metin ilaç hologramı 2.çift katmanlı ürün kapağı(mor,beyaz)3.kabartmalı metin ilaç,hürrem kapağı.henüz kullanmaya başlamadım yakıp yakmadığıyla ilgili birşey söyleyemem okonuda kullanan arkadaşlar yardımcı olurlar.

kızlar ben de mart ayından beri lazere gidiyorum koltuk altı icin acibadem hastanesine cok memnunum yuzde 90 bitti bi ik seansım kaldı kıllar kalın oldugu icin estetik uzamnı bile bu kadar kısa surede etki etmesine sasırdı yalnız bildiginiz gibi her yerimize yaptıramıyoruz lazer yani bikini bolgesi falan, o yuzden bu yagdan almaya karar verdin ben de denicem bakalım umarim ise yarar...

canım bu konuda bilgi sahibi olmadıgım ıcın soruyorum.bikini bölgesıne neden lazer yapılamıyor

bende aktardan bir ürün aldım düzenli kullanmadım bir veya 2 defa sürdüm işe yaradımı tüylerim çok geç çıktı koltuk altımı nerdeyse her hafta alıyorken 10 15 gün arası alyorum .. internetten alan arkadaşlara sorum olcaktı ürünün içeriği yazıyormu kutuda içerik bakımından aldığım ürün ile aynı içeriktemi merak ediyorum paylaşırlarsa çok sevinirim

Meraba arkadaşlar bu sitede okuduğum yorumlardan sonra bende sipariş verdim ama orjinal olup olmadığına karar veremedim. Henüz gelmedi. Siparişi verdikten sonra gördüm firmanın metin ilaç olması gerektiğini, bi radyo programında duymuştum umarım orjinalidir.Henüz fazla sonuç alan yok galiba.Aynı konuyla ilgili yorumlar vardı ama o konuyu kapatmışlar orda baya iyi sonuç alanlar vardı halen kullananlar yazsın buraya lütfen sonuçlarını.

arkadaşlar ben de daha önce uzunca bir süre bioder serum kullandım. kullanımı hamam otu yağına benziyordu. her ağdadan sonra 3 gün serumdan sürüyordum ve sabaha kadar yıkamadan yatmamız gerekiyordu. kulllanırken etkisini gördüm yani tüylerimi azalttı ve inceltti. ancak evlenince devam edemedim. çünkü bioder serum pekmez gibi yapış yapış ve kokusu çok kötü olduğu için eşim inanılmaz tepki gösterdi. kesinlikle yanıma dahi yaklaşmadı! :)) aslında ben de iğreniyordum ama napalım sırf şu kıllardan kurtulmak için katlanıyordum. yaklaşık bir yıldır bioder uygulamıyorum ve neredeyse tüylerim eski haline döndü. acaba bu hürrem otu yağı da yapış yapış ve böyle iğrenç kokuyor mu? ve de gece sürdükten sonra sabaha kadar tenimizde kalmıyor sanırım 10dk sonra felan yıkıyormuşuz. doğrumu??? eğer öyleyse denemekte fayda var diye düşünüyorum. kullanım detayları hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi?

canım ben kullanıyorum cokta memnunum.2 ay oldu. gece suruyorsun masajla.5-10 dakıka sonra cılt tamamen emıyor.ama yıkamıyorsun sabaha kadar.kesınlıkle koku ve yapışkan hıs bırakmıyor.aksıne yumusacık oluyor tenın.samımı soyluyorum cok memnunum ben kollarımda, alt bacak ve bıkını bolgemde kullandım.alt bacak bolgeme ıkı seans uyguladım ve cıddı bır cılızlasma oldu.kollarımada ıkı seans uyguladım hafıf bır cılızlasma oldu fakat cok gec cıktı tuyler.bıkını bolgemde 1 seans uyguladım henuz bır fark yok gıbı.duzenlı kullanınca dahada işe yarayacagını dusunuyorum.senınde ıcını rahatlatmak ıstedım bu yağla ılgılı.eşin bırsey surdugunu anlamayacaktır bıle

cok ıyı sonuclar alan varmıs bu sıtede okumustum ben de almadan once.evet metın ılaç olması gerekıyor.urunu aldıktan sonra metın ılacın web sıtesınde urunun barkodunu sorgulatabılıyorsun .boylece orjınal olup olmadıgını anlarsın canım.

canım çok teşekkür ediyorum cevabın için. gerçekten içimi rahatlattın. ben de bu yağdan almaya karar verdim. daha geçen hafta ağda yaptırmıştım ya keşke daha önce araştırsaymışım. artık bir sonraki ağdayı sabırsızlıkla bekleyeceğim. benim bacaklarımda tüyler çıkarken fena halde kırmızı kabarcıklar oluşuyor ve çok kaşınıyor. inşallah bu probleme de çare olur... bir iki seans kullanayım da buradan gelişmeleri yazarım :))

arkadaşlar ben metin ilacın websitesinde kullanıcı yorumlarını inceledim. faceden derya adında bir arkadaş ciddi olumsuz yorumlar yazmış. formülasyonu değişmiş felan demişler. acaba doğruluk payı nedir? kafam karıştı yahu!!! yorumu aynen kopyalıyorum:

Derya Yeter Aluc

"sayın metin ilaç yetkilileri;
pozitif dağıtım şirketinden aldığım ürününüzle ilgili daha önceki ürünle hiçbir alakası olmadığını berbat bir kokuya sahip olduğunu iletmek isterim.çağrı merkezinizi arayıp durumu ilettiğimde gönderin değiştirelim bilgisi verildi. şimdi arayan i....r hanım formülasyonunun değiştiğini bu nedenle ağırlaştığını iletmektedir. formülasyon değiştiyse şu an neden bir bilgiledndirmeniz yok sitenizde..sonra arkadaşınız depoda eski ürün varsa göndereceğim yoksa aynı ürün gelecek demektedir.kozmetik ürün prosüdüründen bahseder.1 ürünün kapağı açıldı.diğer 2 ürün kesinlikle açılmadı. Bu şekilde b, ir kokuyla ürünü kullanamam mümkün değildir.Eğer formülasyon farklı hale getirildiyse eski ürün yoksa da açılan ürün değil kalan 2 ad açılmamış ürünün tutar iadesini istiyorum..Ayrıca çalıştırdığınız arkadaşlarınızı iyi seçerseniz bu sizin yararınıza olur.konuyla ilgili yetkili ağızdan bilgi almak istiyorum.Lütfen call center dan aramasınlar..."

Çok teşekkürler.Öyle yapıyım Umarım faydasını görürüz.

rıca ederım canım.benımde cıldım asırı hassas.sır yada epılatorle aldıgım zaman 3-4 gun butun bacagım kıpkırmızı kalıyor.kasınıyor.o cilt yapısıyla ılgılı cozum olucagını sanmıyorum.ama herhangı rahatsız edıcı bırseyıde olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…