kızlar bu tüylerden bıktım artıkbu yagdan almayı düşünüyorum ama etki gösterirmi acaba diye düşünüyorum günlerdir çok kararsızım bi etkisi olur mu ki ya ne yapsak bilmiyorum.kullanan arkadaşlar memnun kaldınız mı siz bilgi verirseniz çok sevinirim
canım ben bikini bölgesinde ve koltuk altında kullanmayı düşünüyorum sen kaç seans kullandın ya etkisi oldumu sahiden hangi siteden aldın bidebu yağla ilgili ,almadan once cok yorum okudum arastırdım. işe yaramayan kımseye yada olumsuz bır yoruma rastlamadım.hatta ben bıyık bolgeme bıle kullandım.hıc bı sıkayetım yok.dıkkat etmen gereken bandrollü ve gercek urun alman.aman diyim sahtelerıne dıkkat edın kızlar ters bı etkı yapar fılan
ozel mesaj atamıyorum ama google'a hamam otu yağı yazınca ikinci çıkan siteden aldım.sıtede sahte urunlere karsıda uyarıda bulunmuslar
canım ben bikini bölgesinde ve koltuk altında kullanmayı düşünüyorum sen kaç seans kullandın ya etkisi oldumu sahiden hangi siteden aldın bide
sonu 90 45le biten yer dimi tel nosu yani ordanmı verdin siparişi bende ordan verdim
ama ilk başka yerden almştım sanki odaha etkiliydi içinize şüpe düşürmeyimde
Merhaba,
Pek fazla yazamasamda sıkı takipçinizim.
Bu hamamotu yağı ile ben de kafayı bozdum bu aralar:)
Çevremde birkaç kişi kullandı gerçekten etkili hem de oldukça! Amma ve lakin,
Kafamda oluşan bazı sorulara yanıt bulamadım henüz.
1. Bu hamam otu gerçekte ot değilmiş,kirece benzer kimyasal bir maddeymiş. Neden ot deyip duruyorlar ya da gerçekten öyle mi?
2. Bu maddenin içinde de havayla temas ettiğinde ortaya çıkan çok zehirli gazlar varmış. Arsenik ve sülfür. Arseniğin zararlarını burada anlatmaya gerek yok herhalde. Direkt öldürüyor. Zaten bu maddeyi ot olarak kullananlarda ölenler olmuş,haberlerde vermişti. Yağında öyle birşey duymadım.
Yani bu kadar zararlı maddeleri içeren bir şey deriye sürüldüğünde cilt zarafından emilip kana geçmeyecek mi? Durduk yere arsenik mi alacağız vücudumuza
Bu sorulara cevap verebilen olursa hepbirlikte öğreniriz işin aslını. Yoksa gerçekten zaaflarımız kullanılıp sağlığımızla mı oynanıyor?
Arkadaşlar ben bu ürünü kullandım
5-10 dk masaj yapılması söyleniyor fakat başldıktan 1-2 dk sonra inanılmaz bir yanma hissi oluşuyor
kimsede bu yanma hissinden bahsetmiyor, dayanılmaz bir acı, 2. seansı yapıyorum
ilk seansta bir gelişme göremedim, bakalım 2. seansın sonunda bir ilerleme görmezsem
devam etmeyeceğim çünkü dediğim gibi acı dayanılmaz oluyor
ben bol bol kullandım 2 seansta. sürdükten sonra masaj yaptım iyice. sonra da yıkamadım ve hiç yanma olmadı. gerçek ürünü kullandığına emin misin
gerçek ürün ise yakar, çünkü içerisinde "arsenik" var !
Arsenik zararlı.İçinde neden arsenik olsun ki.Yalan yanlış bilgiler verip insanların kafasını karıştırmayın.Yakan şey, zırnığın tüy dökücü tozu. Bu ise yağı.Yakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?