- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
canım böcüğüm...çok teşekkürler tatlım...İNŞALLAH BİTANEM...ayy cnm benım cok cok geçmış olsun
Rabbım nazarlardan korusun sızı
daha da ıyı olursun ınş
LİLİPUTUM.. CANIMarkadaşım...çok teşekkürler tatlım benima.s.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HÜRREMCİM alllahım sağlığını versinnn
çok teşekkürler bitanemmm...DAHA İYİM İLK GÜNE GÖRE. AMA HALA AĞRI VAR MELEĞİM...:çok üzgünüm:cok gecmis olsun hürremim :teselli:
ay ya hic haberimiz olmadi benneyaptımki
insallah simdi iyisindir canim
cok cok öpüyorum seni
çook geçmiş olsun...allah daha büyük dert vermesin hürrem..
çok teşekkürler meleğim ....:asigim:hürremim çok çok geçmiş olsun bal köpüğümmm
elisimm bitanem.. çok sağol bitanem....inşallahhhhhhh:Saruboceq:cok gecmis olsun canima.s. ,
RABBIM bidaha yasatmasin,:Saruboceq:
saglikli gunler seninle olsun canimyerimseniben
ponusum bitanem.. inşallah bu son olsun ve artık mutlu günlerim olsun inşalşlah...:Saruboceq:çok çok geçmiş olsun canım, bundan sonra sağlıklı mutlu huzurlu günlerin olsun inşallah
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ablacımm.... gördüm ve şok oldum :1shok:
allahım acil şifalar versin.. çok geçmiş olsun....
songülüm .. canım...amin inşallah tatlım ...çok teşekkürler...a.s.Canım çok geçmiş olsun,
Allahım çaresiz dert vermesin..
acil şifalar diliyorum,
sevgiyle ve sağlıkla kalın...
tanrıçam...çok teşekkürler canım benim...:1hug:Hürremcim çok geçmiş olsun tatlım ya kıyamam sana ben :çok üzgünüm:
Yeni gördüm açtığın konuyu, şimdi nasılsın herşey yolunda mı?
çok geçmiş oslun bitanemmmmmm kıyamam ben sana yaa tatlım benimm...allah şifa versinnn...........nazarlardan korusun seni rabbimm...iyisin şimdi inşallahh.............iyi bakk kendinee....inşalah bundan sonra senin için herşey daha güzel olurr....
oyy evrişim benim ya süpersin sen....vallahi insana moral ve pozitif enerji veriyorsun.. çok teşekkürler tatlım benim...inşallah bitanem bu son olur ve çok iyi günlerde mutlulukla karşınıza çıkar ve paylaşırız iyilikve güzellikleri meleğim benim...:1hug:Yahu be kadın.. ınsan hasta yatagında bıle bu kadar mı güzel olur? ben hastalıga,amelıyata takılmadım, bakıp bakıp masallah dıyıp duruyorumm kendı kendıme.. ne utanc verıcı degıl mı??
kac gundur aklımdasın,sıpadan fırsat olmuyor artık kk da aktıf olmaya.. soyle asagılara dogru gecerken tesaduf konu gozume carptı, senın adını gorunce, yoksa bundan da haberım olmayacaktı,ıyı ol, sana ıyı olmak cok yakısıyor, Rabbım evlatlarını ve senı korusun, hakkında herseyın hayırlısını nasıp etsın.. cok cok gecmıs olsun guzel arkadasım benım..
derinim çok teşekkürler tatlım benim....opuyorumnanaktanBitanem çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. çok çok öpüyorum seni.
barzeyim bitanem....çok teşekkürler canım benim...daha iyim ilk güne göre...ama ağrılarım var hala...canım arkadaşım...sende kendine iyi bak opuyorumnanaktanGeçmiş olsun canım ya..Hiç haberim olmadı ya
Rn son iş için konuşmuştuk sonra arıyamadım..
İyisin inşallah canım
Geçmiş olsun dikkat et kendine emi Öperim cnm
kesin nazar oldun sen bak koydun güzel fotoları mafoldumben
canım çok geçmiş olsun şükür herşey temiz çıkmış, Allah korusun yavruna bağışlasın
neşelim .. çok teşekkürler tatlım benim...amin inşallah ....:Saruboceq:Hürrem çook geçmiş olsuun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
suvesabunum.. canım .. çok teşekkürler tatlım ya....aminnn inşallah ....:Saruboceq:Rabbim şifa versin...... bir daha yaşatmasın inşallah.......... :Saruboceq:
oyy dermanım.. vallahi çok zor bi ameliyatmış inanki.... sızlıyor ağrıyor.. kollarım kalkmıyor...bebeğimi kucaklayamıyorum.. ben bakamıyorum bebeğime.. yardımsız kalkamıyorum bile...aminn inşallah dermanım ya.....:Saruboceq:Ayyy canım benimm kıyamam yaa... benim göğüslerim sızladıı ...
Off tatlımmm yaaa kim bakıyor sana bebişe ...
Çabucak iyileşir ağrılarından kurtulursun kısa sürede işallahh :Saruboceq:
aytanem.. çok sağol meleğim....:1hug:Cok büyük gecmis olsun.
Allah yardımcın olsun ablacım.Hala inanamadım.Bir daha yazmak istedim.
İnşallah atlatırsın bugünleri en kısa zamanda…
Uyumaya çalış kafanı toparlamaya çalış dinç olmaya çalış
İyi olman,seni mutlu görmek en çok istediğim şey.
teşekkürler yengeçim...geçmiş olsun .
ahhh ahhh tatlım .. ahhh ki ne ahhh....amin bitanem... çok teşekkürler...:1hug:Çok geçmiş olsun canım. Senin gibi dünya tatlısı bir insanı kimler üzüyor ya. Allah seni bebeğine bağışlasın.
canımmm çok teşekkürler...opuyorumnanaktanGeçmiş olsun hürremcim...
eylülüm çok teşekkürler tatlım.... ilk güne göre daha iyim ama ağrılar hala şiddetli malesef....geçecek inşallah ...:Saruboceq:Çok geçmiş olsun hürrem şimdi gördüm şimdi nasılsın ?
canım çok geçmiş olsun allah bida yaşatmasın yavrucunla allah sağlık huzur versin size üzüldüm senin adına canım inş kısa zamanda düzelirsinopuyorumnanaktan
gelinciğim... çok teşekkürler...amin inşallahh..:Saruboceq:canım benim geçmiş olsun allah sağlıklı günler nasip etsin tatlım
karamuğum.. canım çok teşekkürler tatlım benim.....aminnnn inşallah bitanem.....opuyorumnanaktanhürremcim canım çok geçmiş olsun allahım bidaha böyle dertler göstermesin tatlım işallah en kısa zamanda iyileşirsin canım allah şifalar versin :Saruboceq::Saruboceq:
bambinom canım .. çok teşekkürler...opuyorumnanaktanGeçmiş olsun canım..... a.s.
Cok büyük gecmis olsun ablacim,kendine cok dikkat et
canım kardeşim meleğimmm...çok teşekkürler bebeğim benim... aminn inşallah .. artık bu son olur acılarım diner inşallah..:Saruboceq:.
canımsın benim aslım meleğim.....
inşallah bitanem bu kara günleri atlatacağız .. sizler yanımdasınız ya ben çok mutluyum....iyiki varsın izyiki varsınız bitanemmmm...
yatıyorum ama hep meşgul kafam .. ağrılarım var .. sorunlar.. biliyorsun az çok... inşallah bitecek....
bende seni hep gülen bir yüzle mutluluk içinde görmek istiyoeum... cenımsın asıl meleğim benim..... herşey gönlünce olsun bitanem...:asigim:
oyy burcum özgem.. ilahi yaaa.. çok tatlısın .. inanki çok mutlu ettin beni......çok teşekkürler bitanemmmopuyorumnanaktangeçmişlerr olsun canımm....
şimdi alakasız olacak ama insan hasta yatarken bile böyle tatlı e güzel mi olur yahuuu:))
ben hasta olunca varyaa aman allahımmmmm:))))
allah beternden saklasınn
rapunzelim çok sağol bitanem...opuyorumnanaktançok geçmiş olsum canım
cadım benim çok teşekkürler bitanem....aminnn inşallah .inşallalh.....canımsın...opuyorumnanaktanAh canim ablam benim cok cok gecmis olsun, rabbim seni nazarlardan korusun, cok uzuldm mafoldumben, Allah'im bi daha kotuluklerden uzak tutsun seni insallahhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnnn .
çok geçmiş olsun...
allahım acil şifalar versin....
adıvarım canım arkadaşım.... çok teşekkürler.. vallahide herkes öle diyo meleğim inanki.....aminnn inşallah..:Saruboceq:..Hürremim canımın içi çok ama çok geçmiş olsun birtanem....
Kesin nazara geldin canımın içi kesin
Rabbim bir daha böyle kötü günler yaşatmasın sana inşalah.
Bol sağlıklı günler diliyoruma.s.
beyaz meleğim çok teşekkürler canım benim.. amin inşallah...:Saruboceq:bitanem çok çok geçmiş olsun kıyamam ya son zamanlarda yaşadıklarına
allah beterinden korusun seni ve meleğini
sevilim çok teşekkürler tatlım benim...opuyorumnanaktanÇok geçmiş olsun...
Rabbim tez zamanda şifanızı verir inşallah...
canım benim yeni gördüm
çok çok geçmiş olsun
Allah tekrarından ve beterinden korusun
aminn buzdevrim.....çok teşekkürler ...canımsın benim .çok çok mutlu ettin beni...opuyorumnanaktanAllah şifa versin inşallah...
Hep maşallahh diyorum güzel kızın ve sana
Bu dünyalar güzeli anne- kız hiç üzülmesinler dilerim...:1hug:
Her şeyi yavaş yavaş geride bırakıyorsunuz, bu hastalıkta geçmişte kalsın.
inşallah yepyeni hayatınızda hep güzel anları paylaşırsınız...
ilonam çok teşekkürler canım bneim....amin inşallah...:Saruboceq:geçmiş olsun canım
allah bidaha yaşatmasın
arkadaşımmm canımmm çok teşekkürler bitaneciğimmm...opuyorumnanaktancanım bitanem cok geçmş hürremim
canım çoook geçmiş olsun..
çok teşekkürler özüm benim...ayy nasıl zor bekledik o sonucu bir bilsen ne zormuş ...iltifatın için teşekkürler özüm....çok sağol.... mutlu ettin beni çok .. canımmmopuyorumnanaktanbüyük geçmiş olsun canım
sonucun temiz çıkmasına çok sevindim
kendini fazla yorma iyi dinlen
ne kadar hoşsun hasta yatağında bile benden sağlıklı görünüyor olman çok hoş:1hug:
ninommm teşekkürler canım..opuyorumnanaktangeçmiş olsun.....................
pamukhelvam .. çok teşekkürler aminn inşallah....:Saruboceq:çok geçmiş olsun canım..
Allah beterinden saklasın, bu yaşayacağın son sıkıntı olsun inşaAllah..
çok teşekkürler efsanur..opuyorumnanaktançok geçmiş olsun...
çileğim çok teşekkürkler tatlım...opuyorumnanaktanGecmis olsun canim..
geçmiş olsun.sonuçlarda iyi çıkmış.Allah başka keder vermesin..
çok teşekkürler tatlım benim..opuyorumnanaktangeçmiş olsun ii olmana sevindim
viyolem çok sağol tatlım...opuyorumnanaktançok geçmiş olsun canım
selam canım bunu okuyunca anladım rahatsızlığını çok gecmış olsun canım allah beterınden saklasın en kotusu o diren benım görumcemdede vardı ama meme kucultme amelıyatında takmışlardı canım neyse cıkarmışlarda işte ohh rahatla canım artık inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?