• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

ayy cnm benım cok cok geçmış olsun
Rabbım nazarlardan korusun sızı:nazar:
daha da ıyı olursun ınş
canım böcüğüm...çok teşekkürler tatlım...İNŞALLAH BİTANEM...
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HÜRREMCİM alllahım sağlığını versinnn
LİLİPUTUM.. CANIMarkadaşım...çok teşekkürler tatlım benima.s.
cok gecmis olsun hürremim :teselli:
ay ya hic haberimiz olmadi benneyaptımki
insallah simdi iyisindir canim
cok cok öpüyorum seni
çok teşekkürler bitanemmm...DAHA İYİM İLK GÜNE GÖRE. AMA HALA AĞRI VAR MELEĞİM...:çok üzgünüm:
çook geçmiş olsun...allah daha büyük dert vermesin hürrem..

NİXİM ...canım çok teşekkürler aminnn inşallah tatlım benim..:Saruboceq:

hürremim çok çok geçmiş olsun bal köpüğümmm
çok teşekkürler meleğim ....:asigim:
cok gecmis olsun canima.s. ,
RABBIM bidaha yasatmasin,:Saruboceq:
saglikli gunler seninle olsun canimyerimseniben
elisimm bitanem.. çok sağol bitanem....inşallahhhhhhh:Saruboceq:
çok çok geçmiş olsun canım, bundan sonra sağlıklı mutlu huzurlu günlerin olsun inşallah
ponusum bitanem.. inşallah bu son olsun ve artık mutlu günlerim olsun inşalşlah...:Saruboceq:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
ablacımm.... gördüm ve şok oldum :1shok:
allahım acil şifalar versin.. çok geçmiş olsun....

canım kardeşim meleğimmm...çok teşekkürler bebeğim benim... aminn inşallah .. artık bu son olur acılarım diner inşallah..:Saruboceq:.

Canım çok geçmiş olsun,
Allahım çaresiz dert vermesin..
acil şifalar diliyorum,
sevgiyle ve sağlıkla kalın...
songülüm .. canım...amin inşallah tatlım ...çok teşekkürler...a.s.
Hürremcim çok geçmiş olsun tatlım ya kıyamam sana ben :çok üzgünüm:
Yeni gördüm açtığın konuyu, şimdi nasılsın herşey yolunda mı?
tanrıçam...çok teşekkürler canım benim...:1hug:
ilk güne nazaran daha iyim ama hala kollarım kalkmıyor.. bebeğimi kucaklayamıyorum.. çok zor ağrılarımda devam ediyor...iki göğüsten de oldum ameliyat tatlım...

çok geçmiş oslun bitanemmmmmm kıyamam ben sana yaa tatlım benimm...allah şifa versinnn...........nazarlardan korusun seni rabbimm...iyisin şimdi inşallahh.............iyi bakk kendinee....inşalah bundan sonra senin için herşey daha güzel olurr....

duyguuum canım kardeşim toprağım.. çok teşekkürler tatlım ....aminn inşallah bitaneciğim....ahh bitanem inşaşşah bu son acı olur hayatımda ve her şey daha güzele gider inşallah...:Saruboceq:

selam canım bunu okuyunca anladım rahatsızlığını çok gecmış olsun canım allah beterınden saklasın en kotusu o diren benım görumcemdede vardı ama meme kucultme amelıyatında takmışlardı canım neyse cıkarmışlarda işte ohh rahatla canım artık inşallah

:Saruboceq:
Yahu be kadın.. ınsan hasta yatagında bıle bu kadar mı güzel olur? ben hastalıga,amelıyata takılmadım, bakıp bakıp masallah dıyıp duruyorumm kendı kendıme.. ne utanc verıcı degıl mı??

kac gundur aklımdasın,sıpadan fırsat olmuyor artık kk da aktıf olmaya.. soyle asagılara dogru gecerken tesaduf konu gozume carptı, senın adını gorunce, yoksa bundan da haberım olmayacaktı,ıyı ol, sana ıyı olmak cok yakısıyor, Rabbım evlatlarını ve senı korusun, hakkında herseyın hayırlısını nasıp etsın.. cok cok gecmıs olsun guzel arkadasım benım..
oyy evrişim benim ya süpersin sen....vallahi insana moral ve pozitif enerji veriyorsun.. çok teşekkürler tatlım benim...inşallah bitanem bu son olur ve çok iyi günlerde mutlulukla karşınıza çıkar ve paylaşırız iyilikve güzellikleri meleğim benim...:1hug:
Bitanem çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. çok çok öpüyorum seni.
derinim çok teşekkürler tatlım benim....opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım ya..Hiç haberim olmadı ya
Rn son iş için konuşmuştuk sonra arıyamadım..

İyisin inşallah canım
Geçmiş olsun dikkat et kendine emi Öperim cnm
barzeyim bitanem....çok teşekkürler canım benim...daha iyim ilk güne göre...ama ağrılarım var hala...canım arkadaşım...sende kendine iyi bak opuyorumnanaktan
kesin nazar oldun sen bak koydun güzel fotoları mafoldumben
canım çok geçmiş olsun şükür herşey temiz çıkmış, Allah korusun yavruna bağışlasın

ayy rhodoram.. vallahi herkes öle diyo ,nanki.. nazara geldin sen diyolar...:kedi: çok şükür temiz çıktı sonuçlar... zor bekledim inank,.. ne zormuş yaaa...çok teşekkürler canım benim....aminnn inşallah..:Saruboceq:

Hürrem çook geçmiş olsuun canım. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
neşelim .. çok teşekkürler tatlım benim...amin inşallah ....:Saruboceq:
Rabbim şifa versin...... bir daha yaşatmasın inşallah.......... :Saruboceq:
suvesabunum.. canım .. çok teşekkürler tatlım ya....aminnn inşallah ....:Saruboceq:
Ayyy canım benimm kıyamam yaa... benim göğüslerim sızladıı ...
Off tatlımmm yaaa kim bakıyor sana bebişe ...
Çabucak iyileşir ağrılarından kurtulursun kısa sürede işallahh :Saruboceq:
oyy dermanım.. vallahi çok zor bi ameliyatmış inanki.... sızlıyor ağrıyor.. kollarım kalkmıyor...bebeğimi kucaklayamıyorum.. ben bakamıyorum bebeğime.. yardımsız kalkamıyorum bile...aminn inşallah dermanım ya.....:Saruboceq:
Cok büyük gecmis olsun.
aytanem.. çok sağol meleğim....:1hug:

Allah yardımcın olsun ablacım.Hala inanamadım.Bir daha yazmak istedim.

İnşallah atlatırsın bugünleri en kısa zamanda…

Uyumaya çalış kafanı toparlamaya çalış dinç olmaya çalış

İyi olman,seni mutlu görmek en çok istediğim şey.

canımsın benim aslım meleğim.....
inşallah bitanem bu kara günleri atlatacağız .. sizler yanımdasınız ya ben çok mutluyum....iyiki varsın izyiki varsınız bitanemmmm...
yatıyorum ama hep meşgul kafam .. ağrılarım var .. sorunlar.. biliyorsun az çok... inşallah bitecek....
bende seni hep gülen bir yüzle mutluluk içinde görmek istiyoeum... cenımsın asıl meleğim benim..... herşey gönlünce olsun bitanem...:asigim:

hürremim bende ameliyat oldum göğsümden ceviz kadar kitle vardı tam göğsümün ucuna yakın biyerde kendi elimle hep kontrol ederim bir gün tuttum böle kocaman bişi diğerini tutuyom onda yok sora doktora gittim hemen alıcaz dedi o gün aldırmıştım patolojiye gönderildi ama şükürler olsun temiz çıktı
şimdi hep korkarım yine olcak die. allahım yaşatmasın hiçkimseye.tekrar geçmiş olsun üzme kendini

geçmiş olsun .
teşekkürler yengeçim...
Çok geçmiş olsun canım. Senin gibi dünya tatlısı bir insanı kimler üzüyor ya. Allah seni bebeğine bağışlasın.
ahhh ahhh tatlım .. ahhh ki ne ahhh....amin bitanem... çok teşekkürler...:1hug:
Geçmiş olsun hürremcim...
canımmm çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
Çok geçmiş olsun hürrem şimdi gördüm şimdi nasılsın ?
eylülüm çok teşekkürler tatlım.... ilk güne göre daha iyim ama ağrılar hala şiddetli malesef....geçecek inşallah ...:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun allah bida yaşatmasın yavrucunla allah sağlık huzur versin size üzüldüm senin adına canım inş kısa zamanda düzelirsinopuyorumnanaktan

çok sağol nisanurum.. aminn inşallah....çok teşekkürler tekrar...opuyorumnanaktan

canım benim geçmiş olsun allah sağlıklı günler nasip etsin tatlım
gelinciğim... çok teşekkürler...amin inşallahh..:Saruboceq:
hürremcim canım çok geçmiş olsun allahım bidaha böyle dertler göstermesin tatlım işallah en kısa zamanda iyileşirsin canım allah şifalar versin :Saruboceq::Saruboceq:
karamuğum.. canım çok teşekkürler tatlım benim.....aminnnn inşallah bitanem.....opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun canım..... a.s.
bambinom canım .. çok teşekkürler...opuyorumnanaktan
Cok büyük gecmis olsun ablacim,kendine cok dikkat et

canım.. çok teşekkürker .. bitanem benim ....opuyorumnanaktan

canım kardeşim meleğimmm...çok teşekkürler bebeğim benim... aminn inşallah .. artık bu son olur acılarım diner inşallah..:Saruboceq:.

inşallah ablacımm.... allah yar ve yardımcın olsun :Saruboceq:
canımsın benim aslım meleğim.....
inşallah bitanem bu kara günleri atlatacağız .. sizler yanımdasınız ya ben çok mutluyum....iyiki varsın izyiki varsınız bitanemmmm...
yatıyorum ama hep meşgul kafam .. ağrılarım var .. sorunlar.. biliyorsun az çok... inşallah bitecek....
bende seni hep gülen bir yüzle mutluluk içinde görmek istiyoeum... cenımsın asıl meleğim benim..... herşey gönlünce olsun bitanem...:asigim:

Ablam allah herşeyi görüyor herşeye şahit kul bilmesede o biliyor sen yüreğini rahat tutmaya çalış bi gün gözyaşların sadece mutluluktan olucak :Saruboceq:

geçmişlerr olsun canımm....
şimdi alakasız olacak ama insan hasta yatarken bile böyle tatlı e güzel mi olur yahuuu:))
ben hasta olunca varyaa aman allahımmmmm:))))
allah beternden saklasınn
oyy burcum özgem.. ilahi yaaa.. çok tatlısın .. inanki çok mutlu ettin beni......çok teşekkürler bitanemmmopuyorumnanaktan
çok geçmiş olsum canım
rapunzelim çok sağol bitanem...opuyorumnanaktan
Ah canim ablam benim cok cok gecmis olsun, rabbim seni nazarlardan korusun, cok uzuldm mafoldumben, Allah'im bi daha kotuluklerden uzak tutsun seni insallahhhhhhh Aminnnnnnnnnnnnnnnnn .
cadım benim çok teşekkürler bitanem....aminnn inşallah .inşallalh.....canımsın...opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun...
allahım acil şifalar versin....

çağlacığım çok teşekkürler canım benim....opuyorumnanaktan

Hürremim canımın içi çok ama çok geçmiş olsun birtanem....:nazar:
Kesin nazara geldin canımın içi kesin:nazar:
Rabbim bir daha böyle kötü günler yaşatmasın sana inşalah.
Bol sağlıklı günler diliyoruma.s.
adıvarım canım arkadaşım.... çok teşekkürler.. vallahide herkes öle diyo meleğim inanki.....aminnn inşallah..:Saruboceq:..
bitanem çok çok geçmiş olsun kıyamam ya son zamanlarda yaşadıklarına
allah beterinden korusun seni ve meleğini
beyaz meleğim çok teşekkürler canım benim.. amin inşallah...:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun...
Rabbim tez zamanda şifanızı verir inşallah...
sevilim çok teşekkürler tatlım benim...opuyorumnanaktan
canım benim yeni gördüm
çok çok geçmiş olsun
Allah tekrarından ve beterinden korusun

prensesim kömürüm çok teşekkürler meleğim.. amin inşallah..:Saruboceq:.

Allah şifa versin inşallah...
Hep maşallahh diyorum güzel kızın ve sana :nazar:
Bu dünyalar güzeli anne- kız hiç üzülmesinler dilerim...:1hug:
Her şeyi yavaş yavaş geride bırakıyorsunuz, bu hastalıkta geçmişte kalsın.
inşallah yepyeni hayatınızda hep güzel anları paylaşırsınız...
aminn buzdevrim.....çok teşekkürler ...canımsın benim .çok çok mutlu ettin beni...opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım
allah bidaha yaşatmasın
ilonam çok teşekkürler canım bneim....amin inşallah...:Saruboceq:
canım bitanem cok geçmş hürremim
arkadaşımmm canımmm çok teşekkürler bitaneciğimmm...opuyorumnanaktan
canım çoook geçmiş olsun..

çok teşekkürler canım bneim...opuyorumnanaktan

büyük geçmiş olsun canım

sonucun temiz çıkmasına çok sevindim

kendini fazla yorma iyi dinlen

ne kadar hoşsun hasta yatağında bile benden sağlıklı görünüyor olman çok hoş:nazar::1hug:
çok teşekkürler özüm benim...ayy nasıl zor bekledik o sonucu bir bilsen ne zormuş ...iltifatın için teşekkürler özüm....çok sağol.... mutlu ettin beni çok .. canımmmopuyorumnanaktan
geçmiş olsun.....................
ninommm teşekkürler canım..opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım..
Allah beterinden saklasın, bu yaşayacağın son sıkıntı olsun inşaAllah..
pamukhelvam .. çok teşekkürler aminn inşallah....:Saruboceq:
çok geçmiş olsun...
çok teşekkürler efsanur..opuyorumnanaktan
Gecmis olsun canim..
çileğim çok teşekkürkler tatlım...opuyorumnanaktan
geçmiş olsun.sonuçlarda iyi çıkmış.Allah başka keder vermesin..

aminnn lostsunum... aminnn.. çok teşekkürker..opuyorumnanaktan.

geçmiş olsun ii olmana sevindim
çok teşekkürler tatlım benim..opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun canım
viyolem çok sağol tatlım...opuyorumnanaktan
selam canım bunu okuyunca anladım rahatsızlığını çok gecmış olsun canım allah beterınden saklasın en kotusu o diren benım görumcemdede vardı ama meme kucultme amelıyatında takmışlardı canım neyse cıkarmışlarda işte ohh rahatla canım artık inşallah

amin yeniannem.....vallahi çok zor o diren denilen sey.. çok can yakıyor....çok teşekkür ederim cnım benim..opuyorumnanaktan

Back