• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

Hürremcim çok geçmiş olsun tatlım ya kıyamam sana ben :çok üzgünüm:
Yeni gördüm açtığın konuyu, şimdi nasılsın herşey yolunda mı?

çok geçmiş oslun bitanemmmmmm kıyamam ben sana yaa tatlım benimm...allah şifa versinnn...........nazarlardan korusun seni rabbimm...iyisin şimdi inşallahh.............iyi bakk kendinee....inşalah bundan sonra senin için herşey daha güzel olurr....

Yahu be kadın.. ınsan hasta yatagında bıle bu kadar mı güzel olur? ben hastalıga,amelıyata takılmadım, bakıp bakıp masallah dıyıp duruyorumm kendı kendıme.. ne utanc verıcı degıl mı??

kac gundur aklımdasın,sıpadan fırsat olmuyor artık kk da aktıf olmaya.. soyle asagılara dogru gecerken tesaduf konu gozume carptı, senın adını gorunce, yoksa bundan da haberım olmayacaktı,ıyı ol, sana ıyı olmak cok yakısıyor, Rabbım evlatlarını ve senı korusun, hakkında herseyın hayırlısını nasıp etsın.. cok cok gecmıs olsun guzel arkadasım benım..

Bitanem çok çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. çok çok öpüyorum seni.

Geçmiş olsun canım ya..Hiç haberim olmadı ya
Rn son iş için konuşmuştuk sonra arıyamadım..

İyisin inşallah canım
Geçmiş olsun dikkat et kendine emi Öperim cnm

kesin nazar oldun sen bak koydun güzel fotoları mafoldumben
canım çok geçmiş olsun şükür herşey temiz çıkmış, Allah korusun yavruna bağışlasın

Ayyy canım benimm kıyamam yaa... benim göğüslerim sızladıı ...
Off tatlımmm yaaa kim bakıyor sana bebişe ...
Çabucak iyileşir ağrılarından kurtulursun kısa sürede işallahh :Saruboceq:

Allah yardımcın olsun ablacım.Hala inanamadım.Bir daha yazmak istedim.

İnşallah atlatırsın bugünleri en kısa zamanda…

Uyumaya çalış kafanı toparlamaya çalış dinç olmaya çalış

İyi olman,seni mutlu görmek en çok istediğim şey.

canım çok geçmiş olsun allah bida yaşatmasın yavrucunla allah sağlık huzur versin size üzüldüm senin adına canım inş kısa zamanda düzelirsinopuyorumnanaktan

hürremcim canım çok geçmiş olsun allahım bidaha böyle dertler göstermesin tatlım işallah en kısa zamanda iyileşirsin canım allah şifalar versin :Saruboceq::Saruboceq:

Back