- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
çok geçmiş olsun, acil şifalar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler laydim benim...AMİN İNŞALLAH...çok geçmiş olsun canım ya Raabim dermansız dert vermesin :Saruboceq:
CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜRLER .. aminnnn inşallah tatlım ... en kısa sürede düzelirim inşallah...:Saruboceq:Çk geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versina.s.
maxim tatlım.. çok sağol bebeğim...inşallah .. bu son olur...:Saruboceq:geçmiş olsunn meleğim inşşallah birdaha olmaz canım üzüldm bak şimdii![]()
gecmıs olsun kusum allah sıfa wersın rabbım beterınden korusun ıns...
teşekkürler tucem...çok şükür şimdi iyim ama hala ağrım var.. ve kollarım kalmıyor ...ama geçecek inşallah...:Saruboceq:geçmiş olsun canım, şimdi iyi olmana çok sevindim...
teşekkürler huulyam...AMİN inşallah...:Saruboceq:geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, beterinden korusun a.s.
çokkkk geçmiş olsunn
çok teşekkürler xaram...amin inşallah.. gün günden daha iyi olmaya çalışıyorum ama hala çok ağrım var...Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Şimdi daha iyisindir inşallah.
serserim çok teşekkürler...amin inşallah...:Saruboceq:çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
canım benim çok geçmiş olsun.allahım en kısa zamanda şifa versin işallah.
gecmiş olsun açil şifalar dilerima.s.
estetik sanmıştım sağlık problemiymiş bu nedenle kat kat geçmiş olsun.her şeyin başı sağlık.
Cok gecmis olsun canim
Acil sifalar diliyorum a.s.
hic bu kadar güzel hasta görmemistim :asigim:
gecmis olsun canim .. cok üzüldüm
simdi nasilsin?
Geçmiş olsun , Rabbim şifalar versin
cnm benim çok ama çok geçmiş olsun
umarım şimdi iyisindir
kendine çok iyi bak öpüyorum seni opuyorumnanaktan