Hürrem Ameliyat oldu.....!!!

canimsin ya kiyamam melek annem
insallah daha iyisindir
inan sok oldum ve cok üzüldüm
büyük gecmis olsun canim
acil sifalar diliyorum dualarimdasin
rabbim beterinden korusun seni
birdahada yasamazsin insallah böyle seyler
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorumopuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun, sonuçların iyi çıkması çok güzel...
Sizi hep bugün ne giydin topiğindeki şık ve güzel bayan olarak tanıyordum.
Hasta halinizle bile bu değişmemiş, a.sçok hoşsunuz. Acil şifalar diliyorum.
a.s.

ablacım bende seni topikten tanıyordum fazla yorum yazmam ama o miniş kızına bayıldım onu söyleyeyim önce:ecrin_bebek:çok geçmiş olsun ablacım sonucun temiz çıkmasına sevindim,hasta halinle bile çok güzelsin ablacım kesin nazar değdi sizesenağlama:nazar:

çok geçmiş olsun canım ya Raabim dermansız dert vermesin :Saruboceq:
çok teşekkürler laydim benim...AMİN İNŞALLAH...
Çk geçmiş olsun.. Allah acil şifalar versina.s.
CANIM BENİM ÇOK TEŞEKKÜRLER .. aminnnn inşallah tatlım ... en kısa sürede düzelirim inşallah...:Saruboceq:
geçmiş olsunn meleğim inşşallah birdaha olmaz canım üzüldm bak şimdii :(
maxim tatlım.. çok sağol bebeğim...inşallah .. bu son olur...:Saruboceq:
gecmıs olsun kusum allah sıfa wersın rabbım beterınden korusun ıns...

aminnn inşallah panterim...çok teşekkürler....a.s.

geçmiş olsun canım, şimdi iyi olmana çok sevindim...
teşekkürler tucem...çok şükür şimdi iyim ama hala ağrım var.. ve kollarım kalmıyor ...ama geçecek inşallah...:Saruboceq:
geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, beterinden korusun a.s.
teşekkürler huulyam...AMİN inşallah...:Saruboceq:
çokkkk geçmiş olsunn

canım arkadaşım .çok teşekkürler....:1hug:

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Şimdi daha iyisindir inşallah.
çok teşekkürler xaram...amin inşallah.. gün günden daha iyi olmaya çalışıyorum ama hala çok ağrım var...
çok geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
serserim çok teşekkürler...amin inşallah...:Saruboceq:
canım benim çok geçmiş olsun.allahım en kısa zamanda şifa versin işallah.

yabangülüm canım.. çok teşekkürler tatlım....AMİNN İNŞALLAHHH MELEĞİM BENİM...:1hug:

gecmiş olsun açil şifalar dilerima.s.

[ESMERGÜZELİM ÇOK TEŞEKKÜRLER TATLIM....a.s.QUOTE=KelebekAfyon;9893541]gecmis olsun kardesim.allah şifanı versina.s.[/QUOTE]
KELEBEĞİM ÇOK TEŞEKKÜRLER TATLIM ....aminnn inşallahh ... en kısa sürede inşallah....:Saruboceq:
estetik sanmıştım sağlık problemiymiş bu nedenle kat kat geçmiş olsun.her şeyin başı sağlık.

biriciğim çok teşekkürler...evet tatlım sağlık problemi.. çok fena ağrım vardı zonklama gibi..ameliyat şartmış.. çok şükür bitti.... inşallah en kısa zamandada düzelirim normal hayatıma dönerim çünkü 6 aylık bir bebeğim var.... şu an kucağıma bile alamıyorum ...çünkü kollarım kalkmıyor ve gögüslerim çok acıyor...:çok üzgünüm:

hic bu kadar güzel hasta görmemistim :asigim:

gecmis olsun canim .. cok üzüldüm :(
simdi nasilsin?

oyyy aşkitom çok tatlısın sen ya.. insana moral ve enerjı veriyorsun....süpersin meleğim....:asigim:
ilk güne nazaran daha iyim ama hala çok ağrım var... kollarım kalkmıyor..:çok üzgünüm:.

Back